Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata']

KEY TO LOVE Asiaczek :loveu:

KENTARO WITH ME Asiaczek :loveu:

KISS FOR GOOD DAY Asiaczek :loveu:

KALIMERA Asiaczek :loveu:

Widzę że maluchy rosną jak na drożdżach :cool3: ... a ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia z Kowna :lol: .

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Simbik, na dzisiaj ma taaaakie plany, że pewnie wogóle nie położę się spać...
Ale nic to. Poradzimy sobie. Musze to wszystko dzisiaj zrobić, bo jutro mam "zajęcia w podgrupach" , na dodatek płatne...
pzdr.

Posted

No to czekam na Twoje propozycje co do ogona i... piszemy petycję do Wielkiej Brytanii, aby zmienili wzorzec, co?;)
A tak na wiasem mówić, to tak zakręcony ogon jest jednym z charakterystycznych oznak właśnie tej rasy...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Savannah - tak, to jest JUMA MONGO Asiaczek, brat Dżezika. Dżezik ma chyba delikatniejsza głowę; nie ma jeszcze tych wspaniałych bocznych pućków (czy jak to tam się pisze...:oops:), polików... Mnie też on się podoba.

Alive - noski są w trakcie pigmentowania się (tak, jak napisała Savannah). I taki proces może trwać nawet do kilku miesięcy, aby cały nosek stał się czarny.

Pzdr.
Tez mi sie podoba. Fakt, zgadzam sie ze ma mocniejsza glowe niz Dzezik, racja. Ale ogolnie sa wyrownani.:razz:

Guest Kamcia_14
Posted

No to czekam na Twoje propozycje co do ogona i... piszemy petycję do Wielkiej Brytanii, aby zmienili wzorzec, co?;-)

To ja przyłącze się do tej petycji :evil_lol:. Nie to żeby rasa mi się nie podobała ale te ogonki takie jakieś ... Albo dobra ja się nie wtrącam bo jak zmienią wzorzec przez nas a potem mi się ogon znów przestanie podobać to wtedy będzie :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kalimera - dzień dobry.
Kalispera - dobry wieczór.
Kalinichta - dobranoc.

Ładne, co?
Zazdroszczę!
Pzdr.

no Proisze!:cool3:
a Najlepsze są Greckie Fruta ...takie świeże..nie spryskane...soczyste...:loveu:
i Wielkie Karpuzi Pychotaaa...jedyne 8 złoty(2 euro)..a 2 razy większe niż nasze Polskie!:cool3:
no to... Kalo oreksi :lol:

i Niema co zazdrościć... tylko jechać! a Najlepsza Miejosćowść(Po Atenach i Salonikach) no i Tania! to Paralia pensjonaty zaraz Obok Morza i cudoooo <3

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kalimera - dzień dobry.
Kalispera - dobry wieczór.
Kalinichta - dobranoc.

Ładne, co?
Zazdroszczę!
Pzdr.

Ladne ladne;) Anecioreczek gdzie bylas w Grecji? Ja bylam na Krecie i na Rodos:razz:

Posted

Savannah napisał(a):
Ladne ladne;) Anecioreczek gdzie bylas w Grecji? Ja bylam na Krecie i na Rodos:razz:

Paralia :loveu:
Małe turystyczne Miasto...Niektórzy nawet Mówili po Polsku (sprzedawcy) ale za bardzo im to nie wychodziło...:lol::lol:
Angielskiego też nie znali:shake: to musielismy na szybvko uczyć podstaw...:cool3:
'ile to kosztuje'
'prosze arbuza'
'dzieńdobry'
'dowidzenia'
'dziekuje'
itp itd xD

Posted

Chyba tak, bo wymawia się (przy "mojej" pisowni): efaristo, z akcentem na ostatnią zgłoskę. A przy "Twojej" pisowni, to wymowa jest jakaś taka trudna do wymówienia...
Sorki, za mądrzenie się. To nie w moim guście.:oops:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też się cieszę, że plan wykonany...:lol:
A propos - byłam, widziałm wpisałam sieęi już parę innych postów tez wstawiłam...
Pzdr.

Dziękujemy!:loveu: