simbik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Poświata'] KEY TO LOVE Asiaczek :loveu: KENTARO WITH ME Asiaczek :loveu: KISS FOR GOOD DAY Asiaczek :loveu: KALIMERA Asiaczek :loveu: Widzę że maluchy rosną jak na drożdżach :cool3: ... a ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia z Kowna :lol: . Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Simbik, na dzisiaj ma taaaakie plany, że pewnie wogóle nie położę się spać... Ale nic to. Poradzimy sobie. Musze to wszystko dzisiaj zrobić, bo jutro mam "zajęcia w podgrupach" , na dodatek płatne... pzdr. Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 doszłam do wniosku, że basneji podobałyby mi się gdyby miały inny ogon :) Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 No to czekam na Twoje propozycje co do ogona i... piszemy petycję do Wielkiej Brytanii, aby zmienili wzorzec, co?;) A tak na wiasem mówić, to tak zakręcony ogon jest jednym z charakterystycznych oznak właśnie tej rasy... Pzdr. Quote
Savannah Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asiaczek'] Savannah - tak, to jest JUMA MONGO Asiaczek, brat Dżezika. Dżezik ma chyba delikatniejsza głowę; nie ma jeszcze tych wspaniałych bocznych pućków (czy jak to tam się pisze...:oops:), polików... Mnie też on się podoba. Alive - noski są w trakcie pigmentowania się (tak, jak napisała Savannah). I taki proces może trwać nawet do kilku miesięcy, aby cały nosek stał się czarny. Pzdr. Tez mi sie podoba. Fakt, zgadzam sie ze ma mocniejsza glowe niz Dzezik, racja. Ale ogolnie sa wyrownani.:razz: Quote
Anecioreczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [SIZE=-1]Kalispera :cool3: no cóz.. 3 Tygodnie w Tym Państwie (Grecja) Troche Mnie nauczyło :cool3::cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No to czekam na Twoje propozycje co do ogona i... piszemy petycję do Wielkiej Brytanii, aby zmienili wzorzec, co?;-) To ja przyłącze się do tej petycji :evil_lol:. Nie to żeby rasa mi się nie podobała ale te ogonki takie jakieś ... Albo dobra ja się nie wtrącam bo jak zmienią wzorzec przez nas a potem mi się ogon znów przestanie podobać to wtedy będzie :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Kalimera - dzień dobry. Kalispera - dobry wieczór. Kalinichta - dobranoc. Ładne, co? Zazdroszczę! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Kalimera - dzień dobry. Kalispera - dobry wieczór. Kalinichta - dobranoc. Ładne, co? Zazdroszczę! Pzdr. no Proisze!:cool3: a Najlepsze są Greckie Fruta ...takie świeże..nie spryskane...soczyste...:loveu: i Wielkie Karpuzi Pychotaaa...jedyne 8 złoty(2 euro)..a 2 razy większe niż nasze Polskie!:cool3: no to... Kalo oreksi :lol: i Niema co zazdrościć... tylko jechać! a Najlepsza Miejosćowść(Po Atenach i Salonikach) no i Tania! to Paralia pensjonaty zaraz Obok Morza i cudoooo <3 Quote
Savannah Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Kalimera - dzień dobry. Kalispera - dobry wieczór. Kalinichta - dobranoc. Ładne, co? Zazdroszczę! Pzdr. Ladne ladne;) Anecioreczek gdzie bylas w Grecji? Ja bylam na Krecie i na Rodos:razz: Quote
Anecioreczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Savannah napisał(a):Ladne ladne;) Anecioreczek gdzie bylas w Grecji? Ja bylam na Krecie i na Rodos:razz: Paralia :loveu: Małe turystyczne Miasto...Niektórzy nawet Mówili po Polsku (sprzedawcy) ale za bardzo im to nie wychodziło...:lol::lol: Angielskiego też nie znali:shake: to musielismy na szybvko uczyć podstaw...:cool3: 'ile to kosztuje' 'prosze arbuza' 'dzieńdobry' 'dowidzenia' 'dziekuje' itp itd xD Quote
Czoko Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale ze mnie gapa! Przegapiłam pierwsze zdjęcia maleństw z otwartymi oczkami!!! Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Anecioreczek - pasuje tutaj "Parakalo!"...? (ja nie taka wprawna) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Eeee, chyba mi się coś pomyliło... chyba powinno być Epharisto. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 chciałaś powiedzieć Dziękuje? Efcharisto ? Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Tak! Ale ja znam pisownię "Epharisto". Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Chyba tak, bo wymawia się (przy "mojej" pisowni): efaristo, z akcentem na ostatnią zgłoskę. A przy "Twojej" pisowni, to wymowa jest jakaś taka trudna do wymówienia... Sorki, za mądrzenie się. To nie w moim guście.:oops: Pzdr. Quote
Imanca Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A ja zapraszam do baaaaardzo zaniedbanej naszej galerii. :oops: Już zaczęłam pracować nad jej aktualizacją i teraz to już będzie tylko lepiej :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26828 Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 OK. Już lecę, bo potem muszę się na ostro wziąć za obróbkę zdjęć z wystawy w Kownie; juz mam "monity" od znajomych/przyjaciół...:oops: Pzdr. Quote
Matagi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczku!!! Gratki wielkie za Kowno!!!!!!!!!!!:multi: :lol: :multi: :lol: Nie zawiodłaś mnie!!!!:multi: :loveu: W wolnej chwili zajrzyj tu::eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2992027#post2992027 Baba zaprasza!:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Ja też się cieszę, że plan wykonany...:lol: A propos - byłam, widziałm wpisałam sieęi już parę innych postów tez wstawiłam... Pzdr. Quote
Savannah Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczku a kiedy aktualizacje na www??:cool3: Quote
Matagi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja też się cieszę, że plan wykonany...:lol: A propos - byłam, widziałm wpisałam sieęi już parę innych postów tez wstawiłam... Pzdr. Dziękujemy!:loveu: Quote
Recommended Posts