Foxowa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nina (RAISA Nirse) była jedynym zgłoszonym baskiem na tej wystawie, jednak zw. rasy nie dostała tylko zw. mł. ;) Quote
Asiaczek Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Ania!']http://img846.imageshack.us/img846/5769/resizeofimg7250.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Słoneczka cudne :loveu:[/FONT] Hahaha, pulpeciki:) [quote name='Foxowa']Nina (RAISA Nirse) była jedynym zgłoszonym baskiem na tej wystawie, jednak zw. rasy nie dostała tylko zw. mł. ;) Tak, znam juz wyniki. Dziekuję:) Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, pulpeciki:) [FONT=Comic Sans MS]Takie lubię najbardziej :laugh2_2:[/FONT] Quote
jamnicze Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 To teraz na Katowice się szykujecie? Ja mam już potwierdzenie z Luksa :) Quote
ewtos Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 PRYJMIJ ŻYCZENIA " BABO " KOCHANA OD DRUGIEJ BABY Z SAMEGO RANA. NECHAJ DZIEŃ CAŁY BĘDZIE RADOSNY, BĄDŹ ZDROWA " BABO ", ABY DO WIOSNY !! SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ TOBIE, SOBIE I KOBIETOM NA CAŁYM GLOBIE, BY MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY I NAS CHŁOPY WYRĘCZYŁY. DLA NAS DZISIAJ KONIACZKI, WINKA I KAWECZKI, BO TO NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI ! Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Takie lubię najbardziej :laugh2_2:[/FONT] Ja tez:) [quote name='jamnicze']To teraz na Katowice się szykujecie? Ja mam już potwierdzenie z Luksa :) Tak, za ok. 2 tygodnie - Katowice:) [quote name='ewtos']PRYJMIJ ŻYCZENIA " BABO " KOCHANA OD DRUGIEJ BABY Z SAMEGO RANA. NECHAJ DZIEŃ CAŁY BĘDZIE RADOSNY, BĄDŹ ZDROWA " BABO ", ABY DO WIOSNY !! SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ TOBIE, SOBIE I KOBIETOM NA CAŁYM GLOBIE, BY MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY I NAS CHŁOPY WYRĘCZYŁY. DLA NAS DZISIAJ KONIACZKI, WINKA I KAWECZKI, BO TO NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI ! Hohoho, dzięki! Pzdr. Quote
Vectra Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 dzień dobry , wpadam rzec , ok 17 Ci pomacham .. na skrzyżowaniu samochodowa/woronicza ;) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Vectra']dzień dobry , wpadam rzec , ok 17 Ci pomacham .. na skrzyżowaniu samochodowa/woronicza ;)[/QUOTE] Kochana, a jakbym tak wrzuciła Ci do samochodu woreczek z polarkami, to jak bys zareagowała, co? Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A Romka gdzie znalazła domek? Są szanse, że zobaczymy ją na wystawowych ringach? Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='jamnicze']A Romka gdzie znalazła domek? Są szanse, że zobaczymy ją na wystawowych ringach?[/QUOTE] Na razie Romka jest u mnie. Mamy juz zaliczone kilka siuśkow na dworze i 3 kupy:) W domu dogadujemy się z pozostałymi baskami; Erka myje jej uszy, Żelka trochę się boczy. Farik tez jej uszy umyje. Felka nie zaraca na nią uwagi, Serek po małej kontuzji trochę na nia burka, szczególnie wtedy, gdy Romka urazi go w przednia łapkę, Wazi pieknie się z nia bawi... Romka ma juz obróżkę i nie zwraca na nią uwagi. Umiemy już wchodzić po schodach; schodzenia jeszcze nie ćwiczylismy. Na HL stoi jak zamurowana:) Pzdr. Quote
taxelina Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No to masz wesolo ze szczeniakiem w domu :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Na razie Romka jest u mnie. Mamy juz zaliczone kilka siuśkow na dworze i 3 kupy:) W domu dogadujemy się z pozostałymi baskami; Erka myje jej uszy, Żelka trochę się boczy. Farik tez jej uszy umyje. Felka nie zaraca na nią uwagi, Serek po małej kontuzji trochę na nia burka, szczególnie wtedy, gdy Romka urazi go w przednia łapkę, Wazi pieknie się z nia bawi... Romka ma juz obróżkę i nie zwraca na nią uwagi. Umiemy już wchodzić po schodach; schodzenia jeszcze nie ćwiczylismy. Na HL stoi jak zamurowana:) Pzdr.[/QUOTE] A może Romcia wybierze się do Katowic, żeby zobaczyć jak wystawa wygląda? Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='deer_1987']No to masz wesolo ze szczeniakiem w domu :loveu:[/QUOTE] Fakt, wesoło mam;) [quote name='Zuza i Noddy']A może Romcia wybierze się do Katowic, żeby zobaczyć jak wystawa wygląda?[/QUOTE] Nie, do Katowic nie pojedzie, jeszcze się trochę obawiam. Natomiast chcę ja zgłosić do Opola, aby zobaczyć, jak sobie poradzi na ringu i w otoczeniu tyyyylu psów... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Fakt, wesoło mam;) Nie, do Katowic nie pojedzie, jeszcze się trochę obawiam. Natomiast chcę ja zgłosić do Opola, aby zobaczyć, jak sobie poradzi na ringu i w otoczeniu tyyyylu psów... Pzdr.[/QUOTE] To ja już nie mogę się doczekać, bo coś czuje, ze to taki mój pupilek będzie i z rak jej nie wypuszczę. Quote
jamnicze Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Na razie Romka jest u mnie. Mamy juz zaliczone kilka siuśkow na dworze i 3 kupy:) W domu dogadujemy się z pozostałymi baskami; Erka myje jej uszy, Żelka trochę się boczy. Farik tez jej uszy umyje. Felka nie zaraca na nią uwagi, Serek po małej kontuzji trochę na nia burka, szczególnie wtedy, gdy Romka urazi go w przednia łapkę, Wazi pieknie się z nia bawi... Romka ma juz obróżkę i nie zwraca na nią uwagi. Umiemy już wchodzić po schodach; schodzenia jeszcze nie ćwiczylismy. Na HL stoi jak zamurowana:) Pzdr.[/QUOTE] No tak, Wazik jest po prostu niezastąpionym opiekunem :). On tak delikatnie łapie ząbkami, że praktycznie nimi głaszcze, mogą się dzieci od niego uczyć. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']To ja już nie mogę się doczekać, bo coś czuje, ze to taki mój pupilek będzie i z rak jej nie wypuszczę.[/QUOTE] Licze na to:) [quote name='jamnicze']No tak, Wazik jest po prostu niezastąpionym opiekunem :). On tak delikatnie łapie ząbkami, że praktycznie nimi głaszcze, mogą się dzieci od niego uczyć.[/QUOTE] Ostatnio widziałam, że Romka ciągnęła Wahzirka za ogon, a on tak śmiesznie usiłował uciec od niej.... Ale wystarczyło trochę głośniej powiedzieć "Romka, fe!" i Romka odpuściła sobie dziadkowy ogonek... Trochę zawiedziona była;) pzdr. Quote
lourdnes Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Muszę od Ciebie zgapić ten HL bo moje szkodniki nie chcą w ogóle stać "nie mają czasu" bo wszystko jest bardziej interesujące niż fanaberie Panci ;) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Na razie to tylko na fotkach jest to ustrojstwo. Ale jak gdzies będziemy razem na wystawach, to mogę ze sobą wziąć i pokazać wtedy co i jak... Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Na razie to tylko na fotkach jest to ustrojstwo. Ale jak gdzies będziemy razem na wystawach, to mogę ze sobą wziąć i pokazać wtedy co i jak... Pzdr.[/QUOTE] Suuuuper i ja sobie to zgapie;) może moje szkodniki dadzą się ujarzmić bo jak je łapie żeby coś popróbować to dostają megaprzyspieszenia z turbodoładowaniem włącznie Quote
Buszki Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [QUOTE=Asiaczek;16456979 Nie, do Katowic nie pojedzie, jeszcze się trochę obawiam. Natomiast chcę ja zgłosić do Opola, aby zobaczyć, jak sobie poradzi na ringu i w otoczeniu tyyyylu psów... Pzdr. To ja się zapisuję na niańczenie Małej. Quote
lourdnes Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 To hałasujemy :multi:!!! :bigcool::klacz::Cool!::sweetCyb::laugh2_2::cunao:!!!! Quote
*anusia&ajlu* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 o wlaśnie jakoś tu dzis cichutko....... Quote
Asiaczek Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='lourdnes']Suuuuper i ja sobie to zgapie;) może moje szkodniki dadzą się ujarzmić bo jak je łapie żeby coś popróbować to dostają megaprzyspieszenia z turbodoładowaniem włącznie[/QUOTE] Romka jakoś sama pcha sie na ręce.:evil_lol:.. [quote name='Buszki']To ja się zapisuję na niańczenie Małej.[/QUOTE] Ooooo, do tego to Romcia pierwsza:):loveu: [quote name='Cienka']a co tu u Asiaczka taka cisza?[/QUOTE] Od wczoraj mam jakies problemy z netem. Nie moge złapac połaczenia. A teraz musiałam uruchomic nowy modem w netbooku, bo nadal te problemy są. Na jutro jestem umówiona z fachowcem, więc myslę, że powinno byc dobrze:) Pzdr. Quote
taxelina Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No to mamy nadzieje ze wrocisz na 100% i jeszcze jakies zdjecia dodasz? :razz: Quote
Recommended Posts