bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14'] To jak Kiss jest niczyja to może ... ja będę matką chrzestną No i trzecia skorzystała:p :evil_lol: Mi nikt nie został ?:placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Może Sylrwia podzieli się z Tobą Kalimerką, co? Bo, niestety, Basków-bobasków jest tylko 4 sztuczki... No, dobrze, Mamcie Chrzestne. A co do Kalimery, to która wie, co oznacza to imię? pzdr. Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Nugatowa']JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :multi: Ja chce ja chce świadoma i zdecydowana :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kobitki, tylko się nie bijta, bo - jak to w góralskiej piosence - "ma góralka 2 warkoce, podzielita sie!" I tym optymistycznym akcentem zakończymy dzisiejszą rozmowę pt. "Co i dla kogo jest przeznaczone" Dobranocka. pzdr. Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Może Sylrwia podzieli się z Tobą Kalimerką, co? Bo, niestety, Basków-bobasków jest tylko 4 sztuczki... No, dobrze, Mamcie Chrzestne. A co do Kalimery, to która wie, co oznacza to imię? pzdr. Czy to nie przypadkiem grecka wyspa? Quote
Poświata Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2796019&postcount=3460 CZOKO wybrała Gwiazdeczkę czyli KISS FOR GOOD DAY SYLRWIA wybrała Kalimerkę Anecioreczek wybrała KENTARO JA wybrałam KALIMERĘ itd. itp :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Nugatowa napisał(a):Czy to nie przypadkiem grecka wyspa? Blisko, ale to nie jest grecka wyspa. Szukaj dalej, dobry kierunek...:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Poświata']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2796019&postcount=3460 CZOKO wybrała Gwiazdeczkę czyli KISS FOR GOOD DAY SYLRWIA wybrała Kalimerkę Anecioreczek wybrała KENTARO JA wybrałam KALIMERĘ itd. itp :eviltong: Poświato - po pierwsze nie ma żadnego itd., itp. Szczeniaczki są tylko 4 i bolsze nie budziet! Przynajmniej teraz... I wynika, że i Ty i Sylrwia wybrałyście Kalimerkę?! Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pierwsza byłam! Pierwsza!! Słyszycie!!! Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Slyszymy, słyszymy. I tak też wynika z kolejności postów zamieszczonych przez Poświatę... Chyba musicie się jakoś pogodzić... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 A na ostudzenie atmosfery - niespodziewajka: Tak prezentował się na ringu - JUMA MONGO Asiaczek:loveu: A tak podczas spacerku w pobliskim lesie: Czy widzicie tę gustowną kurteczkę z futerkiem, kapturkiem i klamerką z tyłu z "brylancikami"...? Cala Trójca: A tak Jumaszka prezentował się tuż przed wejściem do samochodu. To tak jakby fotka na do widzenia: Supr chłopak, co? I jaka ładna właścicielka! pzdr. Quote
Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Maluszki cudnie spogladaja na świat:loveu: pięknie sie prezentował:lol: Quote
Elitesse Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 uff przebrnelam przez weekendowe zaleglosci :multi: jeszcze jaz GRATULUJE sukcesow z Kowna !! :laola: no i czekam na wystawowe foteczki :eviltong: a male basiatka coraz bardziej baski przypominaja :loveu: Quote
alive Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ja chciałam nieśmiało zauważyć, że ja też wybrałam Kalimerę!!! http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2827292&postcount=3623 kurcze a może mi jednak chodziło o KEY TO LOVE Asiaczek? hmmm :niedowia: a tak z ciekawości... taka plamka na nosie u Basków nie jest wadą? bo nigdy takiego nie widziałam... :) Quote
Savannah Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='alive']ja chciałam nieśmiało zauważyć, że ja też wybrałam Kalimerę!!! http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2827292&postcount=3623 kurcze a może mi jednak chodziło o KEY TO LOVE Asiaczek? hmmm :niedowia: a tak z ciekawości... taka plamka na nosie u Basków nie jest wadą? bo nigdy takiego nie widziałam... :) hmm jesli chodzi o plamki na nosie, mysle ze one dopiero nabieraja pigmentu i po jakims czasie zrobia sie czarne calkowicie noski. Narazie sa w trakcie nabierania pigmentu, Quote
Savannah Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczku a to jest ten piesek co juz pare razy z Dzezikiem konkurowal, jego brat o ktorym mi mowilas przez telefon? Bardzo mi sie podoba, choc ogolnie obaj bracia sa w wyrownanym typie. Quote
Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Blisko, ale to nie jest grecka wyspa. Szukaj dalej, dobry kierunek...:lol: pzdr. Ja znalazłam tylko hotel grecki o tej nazwie:evil_lol: Quote
Poświata Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asiaczek']Poświato - po pierwsze nie ma żadnego itd., itp. Szczeniaczki są tylko 4 i bolsze nie budziet! Przynajmniej teraz... I wynika, że i Ty i Sylrwia wybrałyście Kalimerkę?! Pzdr.Itd. itp odnosi się do kolejnych matek chrzestnych, których postów już nie chciało mi sie szukać..... Ot choćby [quote name='alive']ja chciałam nieśmiało zauważyć, że ja też wybrałam Kalimerę!!! http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=3623 kurcze a może mi jednak chodziło o KEY TO LOVE Asiaczek? hmmm :niedowia: [quote name='sylrwia']Pierwsza byłam! Pierwsza!! Słyszycie!!! Wszyscy słyszą , już nie bij!!! Będę dobrą koleżanką i Ci ustąpię , a potem osobiście wymiziam Kalimerę . [quote name='Asiaczek']Ależ elegencik, sama bym się takiej kurteczki nie powstydziła . I powiadasz klamerka z "brylancikami"...? Quote
Vogue Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asiaczek'] Vogue - czy ja Ciebie już widziałam w mojej Galerii? Chyba nie - witam zatem serdecznie! Pzdr. Nie widzialas wczesniej bo bylam cichym gosciem w Twojej galerii:evil_lol: Masz piekne,zadbane psy. Podziwiam rowniez twoj zapal wystawowy No i gratuluje tylu sukcesow!! Quote
Anecioreczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kalimera to Po grecku znaczy Dzieńdobry:):):):):) Quote
sylrwia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asiaczek'] Asiaczku a bywa, że rodzą się całkowicie rude baski? :razz: I czy brak tych białych "skarpet" i "szaliczka" jest wadą? Quote
bonita Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczku, kiedy się u Was dzieci znowu urodzą, bo mi się tym razem nie udało pomamciować:placz: :evil_lol: Pozdeowionka Quote
Czoko Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow jaki elegancik Ale elegancki przystojniak!!! Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Anecioreczek - BINGO!!! "Kalimera" to po grecku - dzień dobry. Brawo!. Teraz możesz spokojnie przyjechać i pomiziać maluszki, zasłużyłaś!!! bonita - następne baski-bobaski urodzą się albo pod koniec tego roku, albo na początku przyszłego... Sylrwia - biała koncówka ogona, białe podbrzusze i białe końcówki łapek - to elementy obowiązkowe we wzorcu. Kryza (czyli jak to ładnie nazwałaś "szaliczek") nie jest obowiązkowa. Zerknij na zdjęcia Żelki - ona wogóle nie ma kryzy. I dlatego KALIMERA jest do niej tak podobna...:loveu: Poświata - tak, tak. Klamerka jest tak jakby od paska, na pleckach i jest wyłożona "brylancikami"... Savannah - tak, to jest JUMA MONGO Asiaczek, brat Dżezika. Dżezik ma chyba delikatniejsza głowę; nie ma jeszcze tych wspaniałych bocznych pućków (czy jak to tam się pisze...:oops:), polików... Mnie też on się podoba. Alive - noski są w trakcie pigmentowania się (tak, jak napisała Savannah). I taki proces może trwać nawet do kilku miesięcy, aby cały nosek stał się czarny. Pzdr. Quote
Recommended Posts