Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamcia_14']

To jak Kiss jest niczyja to może ... ja będę matką chrzestną
No i trzecia skorzystała:p :evil_lol:
Mi nikt nie został ?:placz: :placz: :placz:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Może Sylrwia podzieli się z Tobą Kalimerką, co? Bo, niestety, Basków-bobasków jest tylko 4 sztuczki...

No, dobrze, Mamcie Chrzestne. A co do Kalimery, to która wie, co oznacza to imię?
pzdr.

Posted

Kobitki, tylko się nie bijta, bo - jak to w góralskiej piosence - "ma góralka 2 warkoce, podzielita sie!"

I tym optymistycznym akcentem zakończymy dzisiejszą rozmowę pt. "Co i dla kogo jest przeznaczone"
Dobranocka.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może Sylrwia podzieli się z Tobą Kalimerką, co? Bo, niestety, Basków-bobasków jest tylko 4 sztuczki...

No, dobrze, Mamcie Chrzestne. A co do Kalimery, to która wie, co oznacza to imię?
pzdr.

Czy to nie przypadkiem grecka wyspa?

Posted

[quote name='Poświata']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2796019&postcount=3460

CZOKO wybrała Gwiazdeczkę czyli KISS FOR GOOD DAY

SYLRWIA wybrała Kalimerkę

Anecioreczek wybrała KENTARO

JA wybrałam KALIMERĘ

itd. itp :eviltong:
Poświato - po pierwsze nie ma żadnego itd., itp. Szczeniaczki są tylko 4 i bolsze nie budziet! Przynajmniej teraz...
I wynika, że i Ty i Sylrwia wybrałyście Kalimerkę?!
Pzdr.

Posted

A na ostudzenie atmosfery - niespodziewajka:

Tak prezentował się na ringu - JUMA MONGO Asiaczek:loveu:

A tak podczas spacerku w pobliskim lesie:

Czy widzicie tę gustowną kurteczkę z futerkiem, kapturkiem i klamerką z tyłu z "brylancikami"...?

Cala Trójca:

A tak Jumaszka prezentował się tuż przed wejściem do samochodu. To tak jakby fotka na do widzenia:

Supr chłopak, co? I jaka ładna właścicielka!
pzdr.

Posted

uff przebrnelam przez weekendowe zaleglosci :multi:
jeszcze jaz GRATULUJE sukcesow z Kowna !! :laola: no i czekam na wystawowe foteczki :eviltong:

a male basiatka coraz bardziej baski przypominaja :loveu:

Posted

[quote name='alive']ja chciałam nieśmiało zauważyć, że ja też wybrałam Kalimerę!!!
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2827292&postcount=3623

kurcze a może mi jednak chodziło o KEY TO LOVE Asiaczek? hmmm :niedowia:

a tak z ciekawości... taka plamka na nosie u Basków nie jest wadą? bo nigdy takiego nie widziałam... :)
hmm jesli chodzi o plamki na nosie, mysle ze one dopiero nabieraja pigmentu i po jakims czasie zrobia sie czarne calkowicie noski. Narazie sa w trakcie nabierania pigmentu,

Posted

Asiaczku a to jest ten piesek co juz pare razy z Dzezikiem konkurowal, jego brat o ktorym mi mowilas przez telefon? Bardzo mi sie podoba, choc ogolnie obaj bracia sa w wyrownanym typie.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Blisko, ale to nie jest grecka wyspa. Szukaj dalej, dobry kierunek...:lol:
pzdr.

Ja znalazłam tylko hotel grecki o tej nazwie:evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Poświato - po pierwsze nie ma żadnego itd., itp. Szczeniaczki są tylko 4 i bolsze nie budziet! Przynajmniej teraz...
I wynika, że i Ty i Sylrwia wybrałyście Kalimerkę?!
Pzdr.Itd. itp odnosi się do kolejnych matek chrzestnych, których postów już nie chciało mi sie szukać.....

Ot choćby
[quote name='alive']ja chciałam nieśmiało zauważyć, że ja też wybrałam Kalimerę!!!
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=3623
kurcze a może mi jednak chodziło o KEY TO LOVE Asiaczek? hmmm :niedowia:

[quote name='sylrwia']Pierwsza byłam! Pierwsza!! Słyszycie!!! Wszyscy słyszą , już nie bij!!!
Będę dobrą koleżanką i Ci ustąpię , a potem osobiście wymiziam Kalimerę .

[quote name='Asiaczek']Ależ elegencik, sama bym się takiej kurteczki nie powstydziła .
I powiadasz klamerka z "brylancikami"...?

Posted

[quote name='Asiaczek']

Vogue - czy ja Ciebie już widziałam w mojej Galerii? Chyba nie - witam zatem serdecznie!
Pzdr.

Nie widzialas wczesniej bo bylam cichym gosciem w Twojej galerii:evil_lol:
Masz piekne,zadbane psy. Podziwiam rowniez twoj zapal wystawowy
No i gratuluje tylu sukcesow!!

Posted

Anecioreczek - BINGO!!! "Kalimera" to po grecku - dzień dobry. Brawo!. Teraz możesz spokojnie przyjechać i pomiziać maluszki, zasłużyłaś!!!

bonita - następne baski-bobaski urodzą się albo pod koniec tego roku, albo na początku przyszłego...

Sylrwia - biała koncówka ogona, białe podbrzusze i białe końcówki łapek - to elementy obowiązkowe we wzorcu. Kryza (czyli jak to ładnie nazwałaś "szaliczek") nie jest obowiązkowa. Zerknij na zdjęcia Żelki - ona wogóle nie ma kryzy. I dlatego KALIMERA jest do niej tak podobna...:loveu:

Poświata - tak, tak. Klamerka jest tak jakby od paska, na pleckach i jest wyłożona "brylancikami"...

Savannah - tak, to jest JUMA MONGO Asiaczek, brat Dżezika. Dżezik ma chyba delikatniejsza głowę; nie ma jeszcze tych wspaniałych bocznych pućków (czy jak to tam się pisze...:oops:), polików... Mnie też on się podoba.

Alive - noski są w trakcie pigmentowania się (tak, jak napisała Savannah). I taki proces może trwać nawet do kilku miesięcy, aby cały nosek stał się czarny.

Pzdr.