Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']brawo!!! Gratulacje!!!
Dziękowac:)

[quote name='deer_1987']Nie ma sprawy, ja ostatnio i tak malo co u siebie pisze taka sytuacja :(
Ale fajnie ze sie pojawilas :loveu:
Oj, ja wczoraj dowiedziałam się o b.smutnej wieści i jest mi smutno i... w ogóle....

[quote name='jamnicze']To jeszcze ja pogratuluję :) :Rose:
Witaj i dziękujęmy:)

[quote name='gosiaja']Gratulacje !!!!!!!!!!!
O, i gosiaja do nas zawitała;)
Dziękujemy:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Datę Twojej obrony mam wpisaną do kalendarza. Teraz dodam tylko godzinę:) W środę, jak dobrze pójdzie, to o tej porze będę jeszcze u Artura, więc oboje będziemy myślami przy Tobie:) Wierzę, że juz jestes wspaniale przygotowana do obrony i że bedzie to tylko formalność:)

Pzdr.

[quote name='Cienka']Savannah kochana nie denerwuj się tak to tylko formalność nikt Ci niżej jak 4 nie postawi bo promotor chyba by się spalił ze wstydu. Zresztą oni zawsze między sobą wybierają recenzentów i wszystko jest ugadane. A my głupi studenci się niepotrzebnie denerwujemy. Wiem co mówię od kiedy pracuje jako referent na uczelni wszystko widzę jak to się odbywa. Jeśli uda mi się wrócić i dokończyć studia na wiele rzeczy już będę miała wyjechanie. A nie jak przed obroną inżynierki 7kg w dół i spodnie galowe pospinane agrafkami. Trzymaj się i nie denerwuj bo szkoda zdrowia.
Asiaczku w takim razie - nie-dziękuję, mam nadzieję że się uda!
Cienka - dzieki wielkie Kochana jestes za te słowa pocieszenia! Ja się uczę już od tygodnia - zwlaszcza ucze się 35 pytań z 3 lat studiów i boje się trochę że wylosuje pytanie które będzie mi najmniej odpowiadać... zwłaszcza o Parki Narodowe, bo wymienienie ich wszystkich jest dosc skomplikowane, choc jak gadalam z dziekanem i mowilam mu ze parkow obawiam sie bo ich duzo itp, to on mowi, ze co ja nie wiem, ze oni i tak nie beda chcieli sluchac o wszystkich parkach i ze jeden nawet wystarczy....
jutro na obronie są tylko 3 osoby, Pani w dziekanacie mowila ze to kwestia 20 min... czyli mam nadzieje, szybko i bezstresowo... OBY!

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczku w takim razie - nie-dziękuję, mam nadzieję że się uda!
Cienka - dzieki wielkie Kochana jestes za te słowa pocieszenia! Ja się uczę już od tygodnia - zwlaszcza ucze się 35 pytań z 3 lat studiów i boje się trochę że wylosuje pytanie które będzie mi najmniej odpowiadać... zwłaszcza o Parki Narodowe, bo wymienienie ich wszystkich jest dosc skomplikowane, choc jak gadalam z dziekanem i mowilam mu ze parkow obawiam sie bo ich duzo itp, to on mowi, ze co ja nie wiem, ze oni i tak nie beda chcieli sluchac o wszystkich parkach i ze jeden nawet wystarczy....
jutro na obronie są tylko 3 osoby, Pani w dziekanacie mowila ze to kwestia 20 min... czyli mam nadzieje, szybko i bezstresowo... OBY!

[FONT=Tahoma]Savannah Ty przypadkiem studiujesz Architekturę krajobrazu? Kurde ja na swojej obronie też się bałam pytania o parki. [/FONT]

Posted

Cienka napisał(a):
[FONT=Tahoma]Savannah Ty przypadkiem studiujesz Architekturę krajobrazu? Kurde ja na swojej obronie też się bałam pytania o parki. [/FONT]

nie, turystykę i rekreacje :)

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Witam,
i gdzie fotki? :D
Pozdrawiam!

Jak to gdzie? Na pulpicie juz;)
Będa dzisiaj, będa, ale jeszcze muszę obskoczyc bank i pocztę. Może i na bazarek wdepnę. I potem to juz cały wieczór dla mnie:)

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
a mowia ze na emeryturze jest nudno ...... :evil_lol:

i że można spać do woli :diabloti:

dzień dobry , gratuluje wyników walki ze sobą i innymi .... no i zapraszam do lasu :diabloti:
co prawda grzybów i jagód jeszcze nie ma ... ale są inne atrakcje

Posted

Vectra napisał(a):
i że można spać do woli :diabloti:
dzień dobry , gratuluje wyników walki ze sobą i innymi .... no i zapraszam do lasu :diabloti:
co prawda grzybów i jagód jeszcze nie ma ... ale są inne atrakcje

Ja tam śpię do woli. Zaraz do Ciebie lecę...

kaskaSz napisał(a):
Jeszcze ja, spóźnione, ale zawsze ;) Gratulacje! No i proszę się tak nie zamartwiać!
Pozdrawiam cieplutko!

Oj, to bardzo smutna wiadomość....

Paula03 napisał(a):
To ja jeszcze gratuluję i czekam na zdjęcia :)

Jeszcze chwilę mi dajcie...

Pzdr.

Posted

Może ktoś pokocha Szafirka...
Szafirek potrzebuje domu
[FONT=&quot]Przybłąkał się kilka tygodni temu na jedną z trzcianeckich posesji. Nakarmiono go i podarowano mu trochę uwagi, więc został…śpi na wycieraczce przed drzwiami wejściowymi, mimo panujących mrozów. Nie jest tu jednak pożądanym gościem, dano mu kilka dni, w przeciwnym razie trafi do schroniska. Ten oryginalnej urody piesek ma około roku, jest uległy i spokojny, garnie się do ludzi. Toleruje inne psy i koty. Niekłopotliwy. Może mieszkać w domu. Osoby zainteresowane adopcją lub zaoferowaniem domu tymczasowego prosimy o kontakt pod nr tel.: 794 163 133. Wolontariusze chętnie dowiozą Szafirka nowym opiekunom

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Pzdr.
[/FONT]