Błyskotka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Gratulacje i czekamy na wieści z finałów :). Quote
Zuza i Noddy Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No i mam już info z finałów: Felka BIS WETERAN I !!! Dżez BOG III !!! GRATULACJE !!! Quote
Paula&Goofi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 WOW! Asiaczki jak zwykle szaleją :) Gratulujemy!!! Quote
Cienka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mośkowa ekipa również gratuluje:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 super Asiaczki, gratulujemy ! multi: Quote
Paulinka10 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 I my również gratulujemy;) i pozdrawiamy wieczornie Quote
Korenia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Super! :) Gratulacje! :) 'Babcia' Felka podbija światowe ringi! :) Quote
ewtos Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mówiłam,że to pewniaki:loveu: , GRATULACJE!!! Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Jesteśmy:) Veni, vidi, vici;) W Presovie błota nie było, ale ciepłe kaloszki bądź inne buty - koniecznie, bo mroźno, ale śniegu to było b.mało... Hala zimna, fakt. Nawet mnie, ciepłej babie, udało się zmarznąć;) Ale atmosfera - gorąca:) Baski miały swoje stanowisko postojowe pomiędzy SH, tak więc ich futerka, chociaz z daleka, grzały baskowe doooopki. Organizatorzy naprawde starali się, ale stara hala sportowa i generalnie stary budynek nie dał rady. Ale miałam miłe chwile wspomnień, bo przypomniałam sobie, że chyba z 8 lat temu bylam właśnie tam, w Kosicach na wystawie. Wtedy to była wystawa rangi krajowej. Piękna zadbana trawka, ringi sporawe.. i upał nie z tej ziemi. I moja Felka - wtedy jeszcze młoda sunia dostała CAC i BOB. A na grupie - ...... zonk . Felka wygrywa BOG!!! A wczoraj Felka wygrywa .... BIS Weteranów:) Historia z lekka zatoczyła krąg... Wyniki juz znacie. Bardzo dziękuję Zuzce, która zmobilizowała mnie to napisała SMS'ów z wynikami:) Dziękuję również za kciuki, dobre myśli i gratulacje: Korenia "anusia&ajlu" Gioco Paulinka 10 C&B Kisses Błyskotka Paula03 Paula&Goofi Angi jenis Iza. Cienka Czarna_Owieczka Elitesse KaskaSz ewtos. A teraz spać, spać, spać, nawet do.... 7.00, bo jutro znowu sporo rzeczy do załatwienia;) A zdjęcia będą, ale nie wiem, czy dzisiaj dam radę z ich wstawieniem. Mam trochę fotek w moim aparacie, sporo robili huskarze:) Pzdr. Quote
taxelina Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kalosze fajne! A wynikow gratuluje!! (dopiero teraz mam czas tu zajrzec) [quote name='Asiaczek']Jesteśmy:) Bardzo dziękuję Zuzce, która zmobilizowała mnie to napisała SMS'ów z wynikami:) Teknika sie przydaje :razz: Quote
Savannah Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Asiaczku gratuluje serdecznie wyników z Presov :) Dżez tym razem górą :) a ja proszę usilnie o trzymanie mocno kciuków mam obronę w środę od godziny 13.15... bardzo się denerwuję! Quote
*kleo* Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Gratuluję kolejnych Asiaczkowych sukcesów!!! :p chociaż swoją drogą wcale mnie to nie zdziwiło, jakby mogło być inaczej w Waszym przypadku ;) Quote
Ciapkowa. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Asiaczki, WIELKIE gratulacje!! :multi: :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='deer_1987']Kalosze fajne! A wynikow gratuluje!! (dopiero teraz mam czas tu zajrzec) Teknika sie przydaje :razz: A pewnie:) [quote name='Savannah']Asiaczku gratuluje serdecznie wyników z Presov :) Dżez tym razem górą :) a ja proszę usilnie o trzymanie mocno kciuków mam obronę w środę od godziny 13.15... bardzo się denerwuję! Datę Twojej obrony mam wpisaną do kalendarza. Teraz dodam tylko godzinę:) W środę, jak dobrze pójdzie, to o tej porze będę jeszcze u Artura, więc oboje będziemy myślami przy Tobie:) Wierzę, że juz jestes wspaniale przygotowana do obrony i że bedzie to tylko formalność:) [quote name='*kleo*']Gratuluję kolejnych Asiaczkowych sukcesów!!! :p chociaż swoją drogą wcale mnie to nie zdziwiło, jakby mogło być inaczej w Waszym przypadku ;) Hahaha, co prawda na ringu walczylismy sami ze sobą, zle juz na finałach (BOG) było kilka ładnych psów i wcale nie byłam pewna takiego wyniku:) [quote name='mychaaaaa']Wielkie gratulacje!!! :multi: Dziękować:) [quote name='Ciapkowa.']Asiaczki, WIELKIE gratulacje!! :multi: :loveu: Dziękować! Pzdr. Quote
Cienka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Savannah kochana nie denerwuj się tak to tylko formalność nikt Ci niżej jak 4 nie postawi bo promotor chyba by się spalił ze wstydu. Zresztą oni zawsze między sobą wybierają recenzentów i wszystko jest ugadane. A my głupi studenci się niepotrzebnie denerwujemy. Wiem co mówię od kiedy pracuje jako referent na uczelni wszystko widzę jak to się odbywa. Jeśli uda mi się wrócić i dokończyć studia na wiele rzeczy już będę miała wyjechanie. A nie jak przed obroną inżynierki 7kg w dół i spodnie galowe pospinane agrafkami. Trzymaj się i nie denerwuj bo szkoda zdrowia. Quote
taxelina Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Widze ze Asiaczek byl w wielu galeriach co mam dodane ale do nas jej cos daleko, tak wiem Szwecja jest daleko od Wawy :razz: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Aaaaaa, ja się nawet dziwiłam, że jakoś nikt u Was nie pisze. A dopiero teraz sobie uświadomiłam, że jak napisałaś, że nie będzie Was na DGM, to ja wyłączyłam subskrypcję do Waszej Galerii..... Juz się poprawiam... Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Pani Asiu, już się chyba Pani wyspała :lol:, więc czekamy na fotki, hihihi :evil_lol::diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Spałam tylko do 7.30, potem inne sprawy, spacery popołudniowe..... No i dostałam bardzo smutną wiadomość od bliskiej mi osoby, ciężko mi o tym myslec, a cóż dopiero pisac... Zdjęcia sa nadal w aparacie, zaraz je zgram, ale nie wiem, czy dam rade dzisiaj je wstawić. Pewnie jutro, bo jutro mam ciut uxniejszy dzięń:) pzdr. Quote
Recommended Posts