Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

To urządzenie to Happy Legs. Można kupic w PL, możesz zamówić u mnie....

A w jakiej cenie są HP, bo na plush puppy widziałam chyba po ok 600 zł? :)

Posted

[quote name='kaskaSz']Kalosze świetne, ciekawe czy są ciepłe, bo moje to nie bardzo :(
Byłam w kaloszkach na wieczornym spacerku - super ciepłe i wygodne:)

[quote name='Iza.']Świetne zakupy, ja wczoraj chciałam kupić jakieś fajne buciki, ale nic nie było :roll:
Ja nie chciałam kupic fajnych, ale miały byc ciepłe i wygodne...

[quote name='Izabela124.']http://img809.imageshack.us/img809/591/dsc06202.jpg ehhh jakie spojrzenie
Hahaha...

[quote name='Kaya']A w jakiej cenie są HP, bo na plush puppy widziałam chyba po ok 600 zł? :)
Równo 600 zł.

[quote name='Ciapkowa.']BoBaskowe zdjęcia śliczne :loveu:
:)
Następne bobaski - przyszły tydzień....

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

.... 3majcie kciuki za Presov czyli Kosice:) .... Pzdr.

Trzymam :thumbs: :terazpol:, ale jestem jakoś dziwnie pewna tych wymiataczy pudeł :lol:

Posted

My trzymamy kciuki. A mośki chwilowo nie mogą trzymać bo siedzą pod kocykami bo właśnie wróciliśmy ze spaceru, ale potem jak się rozgrzeją to obiecały trzymać:cool3:

[quote name='ewtos']Trzymam :thumbs:, ale jestem jakoś dziwnie pewna tych wymiataczy pudeł :lol:

ewtos ja mam pytanie z innej beczki jak się odwiedzającym Twój dom podoba Tosiek security:diabloti:?

Posted

[quote name='Cienka']My trzymamy kciuki.......

ewtos ja mam pytanie z innej beczki jak się odwiedzającym Twój dom podoba Tosiek security:diabloti:?

Robi furorę :lol:. Mój TŻ zaanektował ją i powiesił na drzwiach swego gabinetu, Tosiek pilnuje tam Jego PlayStation :evil_lol:

http://i54.tinypic.com/6p16rb.jpg

Ale jak tylko zejdą śniegi będzie wisieć na działce w Pluskach . Mamy co prawda narazie tylko płot :evil_lol: ale od czegoś trzeba zacząć.

Posted

[quote name='ewtos']Robi furorę :lol:. Mój TŻ zaanektował ją i powiesił na drzwiach swego gabinetu, Tosiek pilnuje tam Jego PlayStation :evil_lol:

http://i54.tinypic.com/6p16rb.jpg

Ale jak tylko zejdą śniegi będzie wisieć na działce w Pluskach . Mamy co prawda narazie tylko płot :evil_lol: ale od czegoś trzeba zacząć.

My mamy dom ale płotu nie mamy więc można powiedzieć,że jest constans. Nasza wisi jak na razie w oknie chamsko przyklejona taśmą.

Fajnie to brzmi na wsi w Pluskach :diabloti: a daleko macie do SPA?

Posted

Cienka napisał(a):
My mamy dom ale płotu nie mamy więc można powiedzieć,że jest constans. Nasza wisi jak na razie w oknie chamsko przyklejona taśmą.

Fajnie to brzmi na wsi w Pluskach :diabloti: a daleko macie do SPA?

Tak od wsi to 500m ale od naszego płotu :evil_lol: ze 2 km.

Posted

ewtos napisał(a):
Tak od wsi to 500m ale od naszego płotu :evil_lol: ze 2 km.

Ludzie przez pół Polski jeżdżą do SPA:cool3: to czym są te 2 km. Zresztą fajnie mieć działeczkę w takiej turystycznej wsi przynajmniej nigdy atrakcji nie braknie:lol: