Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 'co sie staooo?' :lol: Mojeeeee :loveu: Cioca Anecia Cie Wymizia jeśli przyjedzie do Wawyyy zobaczyszzzz:cool3: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 KISS FOR GOOD DAY Asiaczek: "Co tam masz, daj trochę..." "Oh, bez zdjęć, proszę..." Cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 KALIMERA Asiaczek: "OK, ok! Będę pozowała!" "No, dobra. Koniec sesji...". Pzdr. Quote
Vogue Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek']KALIMERA Asiaczek: "OK, ok! Będę pozowała!" "No, dobra. Koniec sesji...". Pzdr. Dzien Dobry!!! Mam nadzieje, ze mozna rozsiasc sie wygodnie i podziwiac maluchy:loveu: Kalimera Asiaczek zlapala mnie za serce i nie chce puscic:loveu: Galerie postaram sie przeczytac cala. Niech malenstwa zdrowo sie chowaja:lol: Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 sława ją męczy :lol::lol: jedziecie na wystawe do Katowic?:> 16-18 marca?:> bodjaże tak to było..? Quote
Poświata Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 KEY TO LOVE Asiaczek :loveu: KENTARO WITH ME Asiaczek :loveu: KISS FOR GOOD DAY Asiaczek :loveu: KALIMERA Asiaczek :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 zgadzam się... Fantastyczna 4:loveu: Quote
baskomaniak Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A co tam, dodam kilka wykadrowań ;) na koniec czwóreczka czyli „piąteczka” :cool3: Pozdrawiam. Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 WSZYSTKIE maluchy są psepiękne:loveu: , a jak one szybko rosną:crazyeye: Czemu mieszkam tak daleko:placz: Quote
sylrwia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek']KALIMERA Asiaczek: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek']Obiecane zdjęcia z otwartymi już oczkami. KEY TO LOVE Asiaczek: "Witam Was, Moi Kochani!" "Pa, pa! Idę spać, bo mi się oczka zamykają...". Cdn. Pzdr.:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:hey to ja wirtualna mamka chrzestna:p Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Anecioreczek- niestety, w Katowicach mnie nie będzie, bo... baski są prezentowane w piątek, a ja nie bardzo mogę zwalniać się w piątek. U nas w pracy to "zwariowane lotnisko" odbywa się w piątek; tyle przylotów i odlotów...:evil_lol::evil_lol: Ale postaram się być w Chorzowie... Poświata - super nazwa "Fantastyczna 4!". Dzięki. bonita - no, właśnie, dlaczego tak daleko mieszkasz? Nie mogłaś sobie kupić domku gdzieś w lub pod Warszawą? baskomaniak - OK. Przecież nic się nie stało. Sylrwia - wierna z Ciebie czytelniczka...:klacz: Vogue - czy ja Ciebie już widziałam w mojej Galerii? Chyba nie - witam zatem serdecznie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Ala, no właśnie. Chciałam się spytać, gdzie te wirtualne Mamcie Chrzestne, co? Ale nie chce mi się cofać tak daleko, bo nie pamiętam, kto się zapodawał na taką odpowiedzialną funkcję. Kentaro - Anecioreczek Key - alicja rydzewska Kiss - ? Kalimera - ? (zobaczymy, która się przyzna do matkowania...):evil_lol: Pzdr. Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek']Ala, no właśnie. Chciałam się spytać, gdzie te wirtualne Mamcie Chrzestne, co? Ale nie chce mi się cofać tak daleko, bo nie pamiętam, kto się zapodawał na taką odpowiedzialną funkcję. Kentaro - Anecioreczek Key - alicja rydzewska Kiss - ? Kalimera - ? (zobaczymy, która się przyzna do matkowania...):evil_lol: Pzdr. To Kalimera będzie moja:multi: strasznie mi to imię pasi:loveu: i ona sama oczywiście:loveu: Quote
sylrwia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita']To Kalimera będzie moja:multi: strasznie mi to imię pasi:loveu: i ona sama oczywiście:loveu: Niezgadzam się ja ja zaklepałam Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol: sie bedą Biły:lol::lol: na gołe klaty :D:D:D Quote
Poświata Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='sylrwia'][quote name='bonita']To Kalimera będzie moja:multi: strasznie mi to imię pasi:loveu: i ona sama oczywiście:loveu: Niezgadzam się ja ja zaklepałam ZARAZ, ZARAZ , Kalimera jest MOJA . Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Aaaa, to Sylrwia bardzo przepraszam, że zapomniałam o Tobie! :oops: dziękuję, że się przypomniałaś.:lol: A może choc kawałeczek Kalimerki odstąpisz dla Bonita, co? A wiecie, co znaczy to imię? A w takim razie, kto ma w opiece KISS FOR GOOD DAY Asiaczek? No, kto? Pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kiss - ? To jak Kiss jest niczyja to może ... ja będę matką chrzestną Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='sylrwia']Niezgadzam się ja ja zaklepałam Sywlia czy coś nie tak ? :cool3: Asiaczku Gratuluje wszelkich sukcesów!! Ogladnełam cała Twoją galerię! Uśmialam się czasami do łez :multi: A whazirka wyglaskam sobie w rzeszowie:loveu: :loveu: :loveu: Bo Kasia bedzie go wystawiać :multi: a jedziemy razem Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 O, jesoo, babki się prawie pobiły.... Słuchajcie, nie ma wyjścia. Trzeba się cofnąć do 13-14 stycznia i sprawdzić, kto i co sobie pozamawiał... Bo ja to pamiętam tylko KISS i KENTARO... Kto ma więcej czasu i cierpliwości, to niech sprawdza. Ponieważ ja jutro idę do pracy, to już teraz powinnam iść spać... Pzdr. Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Aaaa, to Sylrwia bardzo przepraszam, że zapomniałam o Tobie! :oops: dziękuję, że się przypomniałaś.:lol: A może choc kawałeczek Kalimerki odstąpisz dla Bonita, co? A wiecie, co znaczy to imię? A w takim razie, kto ma w opiece KISS FOR GOOD DAY Asiaczek? No, kto? Pzdr. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :multi: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14'] To jak Kiss jest niczyja to może ... ja będę matką chrzestną Byłoby super! :multi:Ale liczę, że jednak Mamcia Chrzestna KISS zgłosi się jednak i podpisze listę obecności... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Nugatowa napisał(a):Sywlia czy coś nie tak ? :cool3: Asiaczku Gratuluje wszelkich sukcesów!! Ogladnełam cała Twoją galerię! Uśmialam się czasami do łez :multi: A whazirka wyglaskam sobie w rzeszowie:loveu: :loveu: :loveu: Bo Kasia bedzie go wystawiać :multi: a jedziemy razem No to wygłaskaj i wyklep Wahzirka za wsze czasy, bo chłopaczyna zasługuje na to! Dzielny z niego zuszek a i Kasia potrafi go pięknie pokazać! Widziałam, co potrafi w Wilnie w ub.r. Już Jej o tym zresztą mówiłam... Pzdr. Quote
Recommended Posts