Poświata Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Powiem krótko uczta dla oczu !!!!!!!!!!!! Się dziewczyny spisałyście na medal :cool2: ! Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 a teraz niespodziewanka PIEKNE foteczki ciotki AGABASS :multi: robione emilem :evil_lol: Agabass :laugh2_2: :klacz: :kciuki: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Asiaczek wypalilam plyty SAMA SAMA ;) i jest na nich mala niespodziewanka ;) Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 dbsst - znowu ogromniaste dzięki! W swoich komentarzach pod zdjęciami możesz śmiało konkurowac z Agabass!!! Obśmiałam się jak norka!!! A ja obiecałam, że coś wstawię po wizycie Donyi, ale - sorry - padłam. Tyle wrażeń, pogaduszek i wspaniałych chwil, że wymiękłam. Z tego wynika, że mam braki w kontaktach towarzyskich...:roll: Ale dzisiaj coś będzie. Jakiś nieduży "coś" (hihih). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Zgodnie z obietnicą, wstawiam zdjęcia maluszków. Sami zobaczcie, jak sobie upodobały "czapkę", czyli koci domek. I jakie pozy w nim przybierają...:loveu: cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Ciąg dalszy zdjęć w "czapce"...: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 I teraz moge Wam życzyć: Wszystkiego NAJ w Nowym 2006 Roku!!! Wspaniałej zabawy!!! :loveu: :Rose: :Dog_run: :dog: :wolfie: :kciuki: :klacz: :siara: :gent: :bigok: :sabber: :laola: :drinking: :cunao: :drinka: :popcorn: :knajpa: :beerchug: :drink1: :iloveyou: :bigcool: :buzi: :calus: ... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :lol: Cudne czapkowe foteczki :lol: :loveu: Quote
agabass Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 ja chcę je wszystkie mieć u siebie ale już Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :loveu: slodkie kluseczki :) i jakie giętkie :cool3: :loveu: Quote
weihaiwej Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Asiaczek'] Alez zalotna poza... :D :loveu: Śliczny chłopak! Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 One są boskie :) i takie giętkie :eating: ;) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 weihaiwej napisał(a):Alez zalotna poza... :D :loveu: Śliczny chłopak! Przynajmniej widać, że chłopak!;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Poświata, to co, piątek 6.1.2006 r. aktualne? Tak ok. 18-tej? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 A ja chciałabym, aby w Nowym roku zawsze towarzyszył nam uśmiech i pogodne spojrzenie na otaczającą nas rzeczywiśtość. Aby Wam w tym pomóc, proponuję kilka "pozytywnych" zdjęć: No, i jak? Przybyło troszke optymizmu?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 A dla sympatyków Gusia-pręgusia - kilka zdjęć tego łobuziaka: Tutaj razem w Dablikiem... Zdjęcia dzięki uprzejmości Agi - Donya. Piękne dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Czy nikt tu nie zagląda? Dlaczego!!!??? Ja w środku nocy starałam się wstawić te "pozytywne" zdjęcia, a tu CISZA.... Nikt mnie nie docenia, nikt mnie nie kocha.....:( :niewiem: :bigcry: Oh, jakie życie jest smutne... Pzdr. Quote
lothia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 o rany, pierwszy raz widzę małe baski , są superwśne :loveu: do tej pory na zywo mogłam tylko podziwiać Gomeza od niedawana z kumplem Quote
Recommended Posts