M&S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Cienka']Właśnie pokazałam mu kota jego pytane. tomecki: " Co chcesz takiego? ... Ale od niebieskich oczu to ja jestem w domu. No co? Miał kur*a Tyle powiedział Jak chcesz kota z zielonymi, w kształcie migdała oczami to jest taka rasa Egipski Mau.....cuuuudo:loveu::loveu::loveu: Nawet jest jeden maluszek w Polsce do sprzedania i w miare blisko Was, pod Toruniem:razz: Kiedyś mam nadzieję mieć takiego................ Quote
Cienka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='M&S']Jak chcesz kota z zielonymi, w kształcie migdała oczami to jest taka rasa Egipski Mau.....cuuuudo:loveu::loveu::loveu: Nawet jest jeden maluszek w Polsce do sprzedania i w miare blisko Was, pod Toruniem:razz: Kiedyś mam nadzieję mieć takiego................ To nie przejdzie tomecki się śmieje, że ma jeszcze 100 argumentów by skutecznie nie dopuścić by w domu pojawił się kolejny zwierzak Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Witam sobotnio . U nas śnieg zniknął przez noc ...został zmyty deszczem Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Hej u nas to samo..... brak sniegu, za to ma trawnikach i chodnikach mamy duuuuzo różnych atrakcji. Czy mam wymieniać...? butelki plastikowe puszki kartony po sokach opakowania po papierosach torebki foliowe gazety i inne papiery resztki jedzenia - obierki po mandarynkach, skórki po bananach, ogryzki, łby rybie, kręgosłupy rybie, kostki mięsne, chleby w ilościach zastraszających, przemarznięte buraki, jabłka, pomarańcze, ziemniaki ... pety, pety, pety.... zużyte zapalniczki dopisuję: padnięte ptaki: wróbelki, gołąbki i wrony... ..... ..... Pewnie coś jeszcze, ale mogłam zapomniec.;) pzdr. Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 o tak ...rybie głowy , konkretnie karpie ...Ozzy ostatnio już miał ryjek przy takiej ślicznotce :diabloti: tak rykłam Feee że się chyba w Katowicach na dworcu podróżni wzdrygneli Quote
M&S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Cienka']To nie przejdzie tomecki się śmieje, że ma jeszcze 100 argumentów by skutecznie nie dopuścić by w domu pojawił się kolejny zwierzak Eee tam, macie przecież tylko 2 (słownie: dwa) baski!!!!!, a kot to sama przyjemność:):) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Alicja napisał(a):o tak ...rybie głowy , konkretnie karpie ...Ozzy ostatnio już miał ryjek przy takiej ślicznotce :diabloti: tak rykłam Feee że się chyba w Katowicach na dworcu podróżni wzdrygneli Bleeee, moje tez czasami chapną, ale na Feeeee, wypluwają.... Pewnie daltego, że za duże to było, aby od razu połknąć;):diabloti: M&S napisał(a):Eee tam, macie przecież tylko 2 (słownie: dwa) baski!!!!!, a kot to sama przyjemność:):) Kota w ogóle w domu nie widzisz. No, fakt, ślady zostawia:evil_lol:, ale nie jest tak "męczący", jak pies:) Pzdr. Quote
Buszki Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A mi wczoraj Szepsi na spacerku w lesie kość przyniosła.Dobrze,że zaczęły o nią z Buszi walczyć,to mogłam ją podprowadzić :multi: i na drzewie umieścić :razz:.Coby nie sięgnęły :roll:. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Alicja napisał(a): [quote name='Buszki']A mi wczoraj Szepsi na spacerku w lesie kość przyniosła.Dobrze,że zaczęły o nią z Buszi walczyć,to mogłam ją podprowadzić :multi: i na drzewie umieścić :razz:.Coby nie sięgnęły :roll:. Ja tak robię, gdy jestem na Polach Mokotowskich. Drzewa to wspaniałe miejsca do ukrycia takich psich pryzsmaków;) Pzdr. Quote
cropka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Widzę, ze macie spacerki pełne wrażeń. Ja pamiętam jak kiedyś na spacerze nad morzem Saidi dorwała jakieś ptasie truchło i pomknęła w siną dal, żebyśmy jej czasem z Asią trofeum nie odebrały :evil_lol:. Na szczęście duży pręgowany nie interesuje się spacerowymi zdobyczami :p, więc mam spokój. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Rzeczywiście masz szczęście i święty spokój na spacerach..... Moje baski nie przepuszczą takiej okazji: złapać do pyska i najchętniej ucieć. Ale tutaj smyczka je ogranicza i drugi chętny na to truchełko:evil_lol:... Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Asiaczek napisał(a):Hej u nas to samo..... brak sniegu, za to ma trawnikach i chodnikach mamy duuuuzo różnych atrakcji. Czy mam wymieniać...? butelki plastikowe puszki kartony po sokach opakowania po papierosach torebki foliowe gazety i inne papiery resztki jedzenia - obierki po mandarynkach, skórki po bananach, ogryzki, łby rybie, kręgosłupy rybie, kostki mięsne, chleby w ilościach zastraszających, przemarznięte buraki, jabłka, pomarańcze, ziemniaki ... pety, pety, pety.... zużyte zapalniczki dopisuję: padnięte ptaki: wróbelki, gołąbki i wrony... ..... ..... Pewnie coś jeszcze, ale mogłam zapomniec.;) pzdr. skąd ja to znam... Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Wróciłam ze spacerów i.... wywiało mnie;) dobrze, że jednak czapkę na głowę załozyłam i ciepłą kurtkę... dmuchawica niezła jest dzisiaj! Pzdr. Quote
dianusia921 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://img535.imageshack.us/img535/716/p1220023.jpg o boże co za oczyska przepiękne!!!! Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Jakby szkła kontaktowe złożyła, prawda? Pzdr. Quote
C&B Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 U mnie Czika wie, że nic z podwórka wziąć nie można w pysiek... Prada też wie, ale i tak bierze :lol: Dziś dumnie paradowała z czymś zgniłym w pysku, całe szczęście jak jej pokazałam smaka, to tamto wypluła :razz: Najgorsze jest to, że jeszcze tarzać się lubi w tych atrakcjach :shake: Quote
taxelina Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 U nas zaczelo sie od wichury i ulewy a po deszczu wyszlo slonce :) Ciebie moge do nas tylko na krolisia zdjecia zaprosic :loveu: ale sama bym chetnie poogladala Twoje baski :razz: Quote
M&S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Asiaczek napisał(a): Kota w ogóle w domu nie widzisz. No, fakt, ślady zostawia:evil_lol:, ale nie jest tak "męczący", jak pies:) Pzdr. Dokładnie tak, nie widać ale słychać. Koty są super :lol::lol: Quote
Paulinka10 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 I tutaj też śmieciowo pachnący temacik;) witamy sie wieczornie;) Quote
kaskaSz Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 I my dołączamy się do listy śmieciowych podwórek ;) Quote
Błyskotka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 U mnie pełno błota na podwórku. Masakra. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://img525.imageshack.us/img525/8903/p1190003i.jpg uwielbiam jak moje też razem się lenią, wyglądają strasznie słodko :) Quote
Kisses Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja po spacerze wróciłam z gumiakami do połowy w błocie, a Womb.. Womb też do połowy w błocie :roll: Quote
kaskaSz Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 P.Asia chyba zajęta, bo się nie odzywa... Quote
Recommended Posts