Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj Asiaczku, coś mi się wydaje, że będziesz musiała wziąć dodatkowy urlop, żeby wszystkie wycieczki "obmacywaczy" przyjąć. Proponuję również ustawić kasę i bramkę i liczyć za wejście (tańszą opcją mogą być bilety grupowe) :evil_lol:
I w ten sposób uzbierać możesz na wyprawkę dla maluchów :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu Wilekie Wielkie Gratulacje!!!!!!
:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

[SIZE=2]Wybieracie się do Rygi w maju??:razz:
[SIZE=2]Przyjmujecie "obmacywaczy"? :razz: :loveu:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Asiaczek no widocznie ma dalekoo ja jakbym tak daleko mieszkała to też bym chyba nie przyjechała kaaawał drogi... ja to mam bliskoo:cool3::lol::lol:

Hihihi, Imanca mieszka chyba całkiem niedaleko mnie, bo...zgadza nam się dzielnica...
Pzdr.

Posted

[quote name='jo-jo']

Asiu Wilekie Wielkie Gratulacje!!!!!!
:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

[SIZE=2]Wybieracie się do Rygi w maju??:razz:
[SIZE=2]Przyjmujecie "obmacywaczy"? :razz: :loveu:

Ryga - nie.
Obmacywacze babasków - tak.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek troche akdrenalinki nikomu nie zaszkodzi a tak serio to jaka przyjemnosc jechac i wiedziec ze sie wygra co :razz:
Ale obiecuje nst razem powiem :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, melduję się po powrocie z Kowna. Dziekujemy za trzymanie kciuków - bardzo się przydały, bo wystawa jak najbardziej udana!
Jeżeli chodzi o ocenę w ringu, to oceniał nas sędzia z Irlandii - Seamus OATES - cudowny starszy Pan, który z taktem i sympatią dla uczestników komentował i oceniał ich psiaki. Robił do nawet dosyć szybko i nie było opóźnień!
Co do moich psiaków, to w każdej z klas, gdzie byliśmy - WYGRALIśMY!!!

[SIZE=5]I tak:

PSY, kl.młodziezy:
JAZZY BOY Asiaczek - CAJC, NJwR, BIS JUNIORÓW[SIZE=5]2
[SIZE=2]JUMA MONGO Asiaczek - dosk. 2 (prezentowany przez swoją "trenerkę" z Kowna - Godę)

kl. otwarta
Abotere's WAHZIRI - dosk1, CAC

kl championów
Abotere's ADUNBI - dosk.1, CAC, NPwR, BOB, BOG[SIZE=5]5

SUKI
kl. młodzieży
JELLY JOSHREEN Asiaczek - CAJC (zakończony Młodziezowy Championat Litwy!!!!):loveu:

Dodatkowo Żelcia i Dżezik startowali w konkursie Najlepsza para Hodowlana i zajęli 5 miejsce na 13 par zgłoszonych!

Eh, chciałoby się zawsze wracac w takich humorach z wystawy!

Co do samego terenu wystawy - sala gimnastyczna, dziki tłum i powiem szczerze, że nie zdążyłam wysikać wszystkich psiaków przed oceną. Jak ja się bałam, coby zaden z tych niewysikanych nie zrobił mi kałuzy na wykładzinie... W pewnym momencie, przy wychodzeniu na zewnątrz, prawie przez 2-3 minuty stalismy w miejscu, nie zrobiliśmy ani jednego kroku... Możecie to sobie wyobrazić?!:crazyeye:

Trasa - ze względu na śnieg i wiatr w drodze do Kowna trwała 8 godzin, z w drodze powrotnej - 9 godzin. Jechaliśmy busem i chwała naszemu kierowcy, że tak świetnie dał sobie radę z przeciwnościami przyrody...

Zdjęć mam bardzo duzo, bo w międzyczasie zdążylismy z JUMą przejść się na spacer do pobliskiego parku, gdzie Rodzeństwo (Juma, Dżezik i Żelcia) pokazali, co to znaczy basenji! A Juma na dodatek byl w baaaardzo gustownej kurteczce... Sami wkrótce zobaczycie.

Idę teraz ponadrabiac zaległości w DGM, potem chyba krótka drzemka, o 13:00 ponownie spacerki i biorę się za obróbkę zdjęć. Poczekacie jeszcze te parę godzin?
Pzdr.

no co tu mówić rewelka gratulacje

Guest Kamcia_14
Posted

Pff nawet renomowana
- Tarocistka
- Runistka
- Wróżka
Oraz renomowany
- Jasnowidz
- Numerolog ...

Moze się mylić :evil_lol:.

Posted

No tak nikt se nie jest neomylni :loveu:
Ja mam dar zaklinania i przepowiadania przed wystawa psów ale szkoda że tylko obcych a nie swojego chociaż wystawy i tak narazie nas nie obchodza przynajmniej na razie ale potem bede musiala pocwiczyc zaklinanie i swoich ale wrazie co Asiaczek słuze pomoca przy okazji wystaw i na kolejnych to już Cię znajde bo nie bede zajeta wystawianiem wiec bede miala duzo czasu i bez nerwów :evil_lol:

Posted

Dobrze, dziewczyny.

Dzasta - trzymam za słowo!

Daga
- już pędzę do fotek bobaskowych. Ponieważ jest ich zdecydowanie mniej niż wystawowych z Kowna, to wstawię najpierw te baskowe, OK?
pzdr.

Posted

Z tego co wiem, to nie mam daleko. My mieszkamy przy Dolnej. Sama musisz mi powiedzieć jak blisko jesteśmy :D
I na pierwszy wolny termin się wpisuję do bilecików maluszków. Aaaa i jako skromna pomysłodawczyni mam nadzieję mieć przynajmniej ulgę w tej Waszej kasie :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie! Niech zobaczą, że i takie małe też istnieją na świecie...
pzdr.

To ja bardzo chętnie obejrzę takie maluszki :oops: :loveu:

[quote name='Imanca']Z tego co wiem, to nie mam daleko. My mieszkamy przy Dolnej. Sama musisz mi powiedzieć jak blisko jesteśmy :D
I na pierwszy wolny termin się wpisuję do bilecików maluszków. Aaaa i jako skromna pomysłodawczyni mam nadzieję mieć przynajmniej ulgę w tej Waszej kasie :evil_lol:

O proszę, a ja od jakiegoś czasu częściej na Dolnej się pojawiam:razz: :lol:

Posted

[quote name='Imanca']Z tego co wiem, to nie mam daleko. My mieszkamy przy Dolnej. Sama musisz mi powiedzieć jak blisko jesteśmy :D

A my przy telewizji na Woronicza, przy Samochodowej...
Tak więc nawet na piechotkę możesz się zjawić. Chociaż tramwajem nr 18 na pewno będzie szybciej.
Pierwszy wolny termin - koniec lutego br.
Pzdr.