Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Buhahaha ten wywiad jest świetny, a najlepsze to zdanie: Poza tym motorniczy to nie jakiś człowiek, a motorniczy. hahaha

Głupota ludzka nie zna granic...

Alicja napisał(a):
BRAWO :klacz: Asiaczki :)
Kurcze wywiad mnie powalił .... ale widać daleka droga przed Polską by stać się cywilizowanym krajem ....

Oj, tak, tak...

zielona napisał(a):
Super wyniki i też gratki ode mnie.
Nie znalazłam kto wziął BOB-a.

Bob'ek poszedł do suczki z kl.młodzieży w rękach Ingi.

gosiaja napisał(a):
Gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękować!

Pzdr.

Posted

DominikaAnna napisał(a):
To ja gratuluję!!! :):)

Dziękować!

Paula03 napisał(a):
Gratulujemy!!!
A wywiad... Ludzie to wymyślają...

Dziękowac:)
Chyba trzeba wysłac ten wywiad gdzieś na konkurs pt. "Największa głupota w PL";)

Pzdr.

Posted

U nas też troszkę przyprószyło, ale nie aż tak, co ciekawe jak jechalismy do trencina to za granicą było dosć duzo sniegu, ale po jakichś 50 km zaczęło się robić bardzo pogodnie i śnieg znikał. W samym Trencinie, była piękna pogoda, świeciło słońce, a po śniegu ani śladu, nawet błota nie było, deszcz tam na pewno nie padał o jakiegoś czasu już, suchutko.

Posted

Zima jeszcze raczej nie odpuści teraz to sobie tylko z nas żartuje z tym ociepleniem. U nas na wsi śniegu trochę mniej ale wszystko pokryło się warstewką białego puchu to zdecydowanie lepiej wygląda.

A jeszcze mam pytanie do forumowiczów może wy mi pomożecie:hmmmm: potrzebuje przeźroczyste kaboszony lub kwadratowe płytki szklane typu mozaika. Może ktoś akurat zna taki sklep internetowy gdzie mogę to dostać.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
U nas też troszkę przyprószyło, ale nie aż tak, co ciekawe jak jechalismy do trencina to za granicą było dosć duzo sniegu, ale po jakichś 50 km zaczęło się robić bardzo pogodnie i śnieg znikał. W samym Trencinie, była piękna pogoda, świeciło słońce, a po śniegu ani śladu, nawet błota nie było, deszcz tam na pewno nie padał o jakiegoś czasu już, suchutko.

O, to i pogoda Wam sprzyjała:)

Czarna_Owieczka napisał(a):
u nas po rozopach straszny syf i błoto było, teraz jak spadł świezy snieg jest całkiem ładnie, zwłaszcza ślicznie wyglądają drzewa i krzewy pokryte płatkami śniegu ;) tylko zdecydowanie uważam, że już dość zimy :)

Jak jest snieg, to wszystko od razu czyściej wygląda...

Cienka napisał(a):
Zima jeszcze raczej nie odpuści teraz to sobie tylko z nas żartuje z tym ociepleniem. U nas na wsi śniegu trochę mniej ale wszystko pokryło się warstewką białego puchu to zdecydowanie lepiej wygląda.
A jeszcze mam pytanie do forumowiczów może wy mi pomożecie:hmmmm: potrzebuje przeźroczyste kaboszony lub kwadratowe płytki szklane typu mozaika. Może ktoś akurat zna taki sklep internetowy gdzie mogę to dostać.

Ja tez tak myslę, że to takie zmyłkowe ocieplenie. Jeszcze zima da nam popalić...

A może wklej zdjęcia kaboszonów i tego czegoś drugiego. Bo - podejrzewam - większość z nas nawet nie wie, jak to wygląda...

Pzdr.