Asiaczek Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Buhahaha ten wywiad jest świetny, a najlepsze to zdanie: Poza tym motorniczy to nie jakiś człowiek, a motorniczy. hahaha Głupota ludzka nie zna granic... Alicja napisał(a):BRAWO :klacz: Asiaczki :) Kurcze wywiad mnie powalił .... ale widać daleka droga przed Polską by stać się cywilizowanym krajem .... Oj, tak, tak... zielona napisał(a):Super wyniki i też gratki ode mnie. Nie znalazłam kto wziął BOB-a. Bob'ek poszedł do suczki z kl.młodzieży w rękach Ingi. gosiaja napisał(a):Gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!! Dziękować! Pzdr. Quote
Paula03 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Gratulujemy!!! A wywiad... Ludzie to wymyślają... Quote
ewtos Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 :multi:Gratulacje, baski jak zwykle wspaniałe. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 DominikaAnna napisał(a):To ja gratuluję!!! :):) Dziękować! Paula03 napisał(a):Gratulujemy!!! A wywiad... Ludzie to wymyślają... Dziękowac:) Chyba trzeba wysłac ten wywiad gdzieś na konkurs pt. "Największa głupota w PL";) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 ewtos napisał(a)::multi:Gratulacje, baski jak zwykle wspaniałe. Ooooo, witamy i dziękujemy:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Angi']Gratuluje . :) Dzięki, dzięki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 W niedzielę rano taki oto widok zastałam za oknem... Ciekawe, co będzie dzisiaj rano...? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na razie starczy. Reszta później. Teraz pora spać:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 U nas też troszkę przyprószyło, ale nie aż tak, co ciekawe jak jechalismy do trencina to za granicą było dosć duzo sniegu, ale po jakichś 50 km zaczęło się robić bardzo pogodnie i śnieg znikał. W samym Trencinie, była piękna pogoda, świeciło słońce, a po śniegu ani śladu, nawet błota nie było, deszcz tam na pewno nie padał o jakiegoś czasu już, suchutko. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 u nas po rozopach straszny syf i błoto było, teraz jak spadł świezy snieg jest całkiem ładnie, zwłaszcza ślicznie wyglądają drzewa i krzewy pokryte płatkami śniegu ;) tylko zdecydowanie uważam, że już dość zimy :) Quote
Cienka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zima jeszcze raczej nie odpuści teraz to sobie tylko z nas żartuje z tym ociepleniem. U nas na wsi śniegu trochę mniej ale wszystko pokryło się warstewką białego puchu to zdecydowanie lepiej wygląda. A jeszcze mam pytanie do forumowiczów może wy mi pomożecie:hmmmm: potrzebuje przeźroczyste kaboszony lub kwadratowe płytki szklane typu mozaika. Może ktoś akurat zna taki sklep internetowy gdzie mogę to dostać. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):U nas też troszkę przyprószyło, ale nie aż tak, co ciekawe jak jechalismy do trencina to za granicą było dosć duzo sniegu, ale po jakichś 50 km zaczęło się robić bardzo pogodnie i śnieg znikał. W samym Trencinie, była piękna pogoda, świeciło słońce, a po śniegu ani śladu, nawet błota nie było, deszcz tam na pewno nie padał o jakiegoś czasu już, suchutko. O, to i pogoda Wam sprzyjała:) Czarna_Owieczka napisał(a):u nas po rozopach straszny syf i błoto było, teraz jak spadł świezy snieg jest całkiem ładnie, zwłaszcza ślicznie wyglądają drzewa i krzewy pokryte płatkami śniegu ;) tylko zdecydowanie uważam, że już dość zimy :) Jak jest snieg, to wszystko od razu czyściej wygląda... Cienka napisał(a):Zima jeszcze raczej nie odpuści teraz to sobie tylko z nas żartuje z tym ociepleniem. U nas na wsi śniegu trochę mniej ale wszystko pokryło się warstewką białego puchu to zdecydowanie lepiej wygląda. A jeszcze mam pytanie do forumowiczów może wy mi pomożecie:hmmmm: potrzebuje przeźroczyste kaboszony lub kwadratowe płytki szklane typu mozaika. Może ktoś akurat zna taki sklep internetowy gdzie mogę to dostać. Ja tez tak myslę, że to takie zmyłkowe ocieplenie. Jeszcze zima da nam popalić... A może wklej zdjęcia kaboszonów i tego czegoś drugiego. Bo - podejrzewam - większość z nas nawet nie wie, jak to wygląda... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Cd. śnieżnych fotek... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Reszta popołudniu:) Pzdr. Quote
przeszlus Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 http://img820.imageshack.us/img820/3307/resizeofimg6808.jpg super fotka pzdr. Quote
Recommended Posts