angineuuka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 No to trzymam kciuki , I na moje urodziny życzę sobie taki prezent: wpis na DGM "ASIACZKI WYGRAŁY WSZYSTKO CO MOŻLIWE " , i zeby to okazało się prawdą:diabloti: . . i szkoda że nie będzie was w Zabrzu :placz: Quote
M&S Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Odmeldowuję się; za niecałą godzinę startujemy do Kowna na wystawę:) Tradycyjnie proszę o trzymanie za nas kciuków:) Pzdr. No to pięknie!!!!! Trzymamy łapki i dobrej drogi:) Quote
Cienka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A my trzymamy wszystkie 4 lapy ręce i nogi czyli razem 16 sztuk:cool3: Quote
ewtos Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Cienka napisał(a):A my trzymamy wszystkie 4 lapy ręce i nogi czyli razem 16 sztuk:cool3: Nas jest troszkę mniej:cool3: ale równie mocno zaciskamy. Quote
Iza. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Tradycyjnie trzymam kciuki! :kciuki: :kciuki: Quote
Savannah Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 3mam mocno kciukasy Asiaczku i mam nadzieje na smska z wynikami:) to wstawie na dgm :) Quote
kaskaSz Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Powodzenia, choć już pewnie po ocenach ;) Quote
Kisses Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 przeszlus napisał(a):Kiss chwal się Eee, czym niby? :icon_roc: Po prostu zapytałam, czy nikt nie dostał sms`a... Quote
Kaya Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Czekamy na wieści najlepiej te bardzo dobre :) Quote
Savannah Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Felka - BIS WETERAN :-) Wahziri 2 miejsce w gr. starszej na MP z prezenterem z Litwy :-)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] SEREK - CAC, BOS (wygrał z JUMĄ w championach) widzę, że chłopaki `biły się` o pierwsze miejsce hihi ;) ERKA - CAC[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WIELKIE WIELKIE GRATULACJE !! [SIZE=1]miał być Serek a nie wiem czemu napisało mi się że DŻEZIK:):) [/FONT] Quote
zielona Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Serek CWC i BOS (pokonał JUMĘ) ERKA CWC FELKA Naj Weteran Nie zostają na finały. Quote
Kisses Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Savannah']Felka - BIS WETERAN :-) Wahziri 2 miejsce w gr. starszej na MP z prezenterem z Litwy :-) na razie tyle wiem :) WIELKIE WIELKIE GRATULACJE !! No, no, bardzo ładnie! :multi: Quote
M&S Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Savannah'][FONT=Comic Sans MS]Felka - BIS WETERAN :-)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wahziri 2 miejsce w gr. starszej na MP z prezenterem z Litwy :-)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]DŻEZIK - CAC, BOS (wygrał z JUMĄ w championach) widzę, że chłopaki `biły się` o pierwsze miejsce hihi ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ERKA - CAC[/FONT] NO TO PIĘKNIE!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kisses Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Savannah'][FONT=Comic Sans MS]Felka - BIS WETERAN :-) Wahziri 2 miejsce w gr. starszej na MP z prezenterem z Litwy :-)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] DŻEZIK - CAC, BOS (wygrał z JUMĄ w championach) widzę, że chłopaki `biły się` o pierwsze miejsce hihi ;) ERKA - CAC[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WIELKIE WIELKIE GRATULACJE !![/FONT] Ślicznie :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts