Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Zrobiłam już te babeczki jogurtowe. Dla mnie trochę za sztuczne, czuć proszek jak się je je. Ale wygoda w robieniu niesamowita, chop siup i gotowe :)

A u mnie nie było czuć proszku.Albo taka głodna byłam,że nie czułam :evil_lol:.

Posted

[quote name='jamnicze']Zrobiłam już te babeczki jogurtowe. Dla mnie trochę za sztuczne, czuć proszek jak się je je. Ale wygoda w robieniu niesamowita, chop siup i gotowe :)
Tego się obawiałam i dlatego wolę te z kawałkami czekolady...

[quote name='Paula03']http://img46.imageshack.us/img46/1807/pa100403.jpg
Genialne zdjęcie :D
Chyba wszystkim się podoba:)
Mam obiecane, że w weekend Donya będzie próbowała zrobic Domisi jeszcze jakieś foteczki biegające, latające fruwające itp.:)

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Asiackzu trzymaj kciuki! Jutro studniówka a ja nie mam zupełnie nic! Dzisiaj wybiegam na wielkie zakupy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na pewno znajdziesz jakąś super kiecke i dodatki do niej. Musowo!!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj, witaj. Mnie trochę mniej na DGM; szykuję się powoli do wyjazdu do Kowna na wystawę:)

Pzdr.

To ja już powoli kciuki trzymam :)
Asiaczku, wybacz moją skleroze, czy ja pytałam o Wasze plany co do Zabrza, 10.04?

Posted

Kisses napisał(a):
Asiaczku, wybacz moją skleroze, czy ja pytałam o Wasze plany co do Zabrza, 10.04?

Kiss i jak tam kupilaś składniki na te super babeczki na Rzeszów ? :diabloti:

Ciapkowa. napisał(a):
O to będziemy trzymać kciuki :)

Dokładnie tak jak Gabi pisze !!! :)

Posted

przeszlus napisał(a):

Po co teraz kupować, do wystawy jeszcze miesiąc ;)
Zresztą zobaczę, jak czasowo wyrobie, bo też nie wiem, czy będę miała stałe miejsce na wystawie czy będę latać, idę sama, więc wszytko muszę tachać, a mam trochę do wystawienia, głównie w niedziele, w sobotę luźniej ;)
No i przed wystawą ktoś tam ma przyjechać spać do mnie, więc wszystko zależy od mojego czasu :)

Posted

Kisses napisał(a):
Zresztą zobaczę, jak czasowo wyrobie, bo też nie wiem, czy będę miała stałe miejsce na wystawie czy będę latać, idę sama, więc wszytko muszę tachać, a mam trochę do wystawienia, głównie w niedziele, w sobotę luźniej ;)
No i przed wystawą ktoś tam ma przyjechać spać do mnie, więc wszystko zależy od mojego czasu :)

Śss zrobiłaś smaka mi tymi babeczkami :)
Czekaj ale ty dorosła nie jesteś,i tak dobrze pieczesz :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz co? Ja od 1985 r. mam koty w domu. W liczbie mnogiej. I ani razu żadne kot mnie nie podrapał. Rosyjskie niebieskie cieszą się złą sławą i przed kupnem trzeba zawsze zrobić wywiad o rasie...

Pzdr.

Wiem coś o tym, w wakacje miałam praktyki w lecznicy i mieliśmy tam takiego częstego pacjenta (prawdziwy, najprawdziwszy rosyjski niebieski, z rodowodem). Żeby przy nim coś zrobić to trzeba było nieraz całego personelu, a warczał na nas już od wejścia...

Posted

Kisses napisał(a):

Raczej nas nie bedzie w Zabrzu...

Ciapkowa. napisał(a):
O to będziemy trzymać kciuki :)

Proszę o to:)

przeszlus napisał(a):
Dokładnie tak jak Gabi pisze !!! :)

Nie dziękujemy...

Kisses napisał(a):

Jakos strasznie tajemniczy post napisałas;)

przeszlus napisał(a):
Śss zrobiłaś smaka mi tymi babeczkami :)
Czekaj ale ty dorosła nie jesteś,i tak dobrze pieczesz :loveu:

Dobrze piecze, smakowicie. Przynajmniej to, co ja jadłam:)

*kleo* napisał(a):
Wiem coś o tym, w wakacje miałam praktyki w lecznicy i mieliśmy tam takiego częstego pacjenta (prawdziwy, najprawdziwszy rosyjski niebieski, z rodowodem). Żeby przy nim coś zrobić to trzeba było nieraz całego personelu, a warczał na nas już od wejścia...

Ja widziałam akcję rosyjskiego na wystawie. Zaatakował swojego właściciela dokładnie tak, jak atakuje kobra. Rzut do przodu z rozwartym pyskiej i pach! - zęby kota zatopione w policzku właściciela. Dokońca moich dni będe miała ten obraz w pamięci... Potem rozmawiałam z sędzią międzynarodowym p. A. Kurkowskim, który potwierdził mi trochę wredny charakter rosyjskich...

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]To będę trzymać kciuki :thumbs:[/FONT]

Na pewno się przydadzą:)

Cienka napisał(a):
Koleżanka ma tego rosyjskiego fakt Helek warczy ale też jest aspołeczny przychodzą ludzie a on wychodzi ostentacyjnie do drugiego pokoju

Ładne imię - Helek.
I ciesz się, że wychodzi do drugiego pokoju, bo jakby miał warczeć lub atakowac, to....

Pzdr.

Posted

Asiaczku, nie tajemniczo, po prostu jeszcze nie mam potwierdzeń na 100% kogo nocuje :D Chociaż nie, jedno mam, znajoma z MP ;)
A do wystawienia no mam troszeczke, w sobote Cane Corso, w niedziele Cavik, może collie, aussie i golden, także modle się o przychylny plan sędziowania ;)

Czy dobrze piekę to się okaże, jak wypróbuje Twój przepis :D

Posted

[quote name='Kisses']Asiaczku, nie tajemniczo, po prostu jeszcze nie mam potwierdzeń na 100% kogo nocuje :D Chociaż nie, jedno mam, znajoma z MP ;)
A do wystawienia no mam troszeczke, w sobote Cane Corso, w niedziele Cavik, może collie, aussie i golden, także modle się o przychylny plan sędziowania ;)
Czy dobrze piekę to się okaże, jak wypróbuje Twój przepis :D
Ten na ciemne ciasto?

Pzdr.

Posted

Kisses napisał(a):
Tak, tak, to pyszne ciasto z Kielc :)

A kiedy będziesz robiła...? Jakby co - daj znać wczesniej, będę na nasłuchu na DGM i służę ewent. pomocą;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A kiedy będziesz robiła...? Jakby co - daj znać wczesniej, będę na nasłuchu na DGM i służę ewent. pomocą;)

Pzdr.

A pewnie w przyszłym tyg, wybiorę się z tym do babci (której po wystawie naopowiadałam jakie to ciasto było dobre :evil_lol:). My jeszcze w nowym domu nie mamy do końca wszystkiego, a tam jest full-wypas, jeżeli chodzi o kuchcenie :)