Paula03 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 http://img46.imageshack.us/img46/1807/pa100403.jpg Genialne zdjęcie :D Quote
jamnicze Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Zrobiłam już te babeczki jogurtowe. Dla mnie trochę za sztuczne, czuć proszek jak się je je. Ale wygoda w robieniu niesamowita, chop siup i gotowe :) Quote
Buszki Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 jamnicze napisał(a):Zrobiłam już te babeczki jogurtowe. Dla mnie trochę za sztuczne, czuć proszek jak się je je. Ale wygoda w robieniu niesamowita, chop siup i gotowe :) A u mnie nie było czuć proszku.Albo taka głodna byłam,że nie czułam :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='jamnicze']Zrobiłam już te babeczki jogurtowe. Dla mnie trochę za sztuczne, czuć proszek jak się je je. Ale wygoda w robieniu niesamowita, chop siup i gotowe :) Tego się obawiałam i dlatego wolę te z kawałkami czekolady... [quote name='Paula03']http://img46.imageshack.us/img46/1807/pa100403.jpg Genialne zdjęcie :D Chyba wszystkim się podoba:) Mam obiecane, że w weekend Donya będzie próbowała zrobic Domisi jeszcze jakieś foteczki biegające, latające fruwające itp.:) Quote
DuDziaczek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiackzu trzymaj kciuki! Jutro studniówka a ja nie mam zupełnie nic! Dzisiaj wybiegam na wielkie zakupy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 DuDziaczek napisał(a):Asiackzu trzymaj kciuki! Jutro studniówka a ja nie mam zupełnie nic! Dzisiaj wybiegam na wielkie zakupy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pewno znajdziesz jakąś super kiecke i dodatki do niej. Musowo!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Witaj, witaj. Mnie trochę mniej na DGM; szykuję się powoli do wyjazdu do Kowna na wystawę:) Pzdr. Quote
Kisses Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Witaj, witaj. Mnie trochę mniej na DGM; szykuję się powoli do wyjazdu do Kowna na wystawę:) Pzdr. To ja już powoli kciuki trzymam :) Asiaczku, wybacz moją skleroze, czy ja pytałam o Wasze plany co do Zabrza, 10.04? Quote
Ciapkowa. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Witaj, witaj. Mnie trochę mniej na DGM; szykuję się powoli do wyjazdu do Kowna na wystawę:) Pzdr. O to będziemy trzymać kciuki :) Quote
przeszlus Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Kisses napisał(a):To ja już powoli kciuki trzymam :) Asiaczku, wybacz moją skleroze, czy ja pytałam o Wasze plany co do Zabrza, 10.04? Kiss i jak tam kupilaś składniki na te super babeczki na Rzeszów ? :diabloti: Ciapkowa. napisał(a):O to będziemy trzymać kciuki :) Dokładnie tak jak Gabi pisze !!! :) Quote
Kisses Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 przeszlus napisał(a):Kiss i jak tam kupilaś składniki na te super babeczki na Rzeszów ? :diabloti: Po co teraz kupować, do wystawy jeszcze miesiąc ;) Zresztą zobaczę, jak czasowo wyrobie, bo też nie wiem, czy będę miała stałe miejsce na wystawie czy będę latać, idę sama, więc wszytko muszę tachać, a mam trochę do wystawienia, głównie w niedziele, w sobotę luźniej ;) No i przed wystawą ktoś tam ma przyjechać spać do mnie, więc wszystko zależy od mojego czasu :) Quote
przeszlus Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Kisses napisał(a):Po co teraz kupować, do wystawy jeszcze miesiąc ;) Zresztą zobaczę, jak czasowo wyrobie, bo też nie wiem, czy będę miała stałe miejsce na wystawie czy będę latać, idę sama, więc wszytko muszę tachać, a mam trochę do wystawienia, głównie w niedziele, w sobotę luźniej ;) No i przed wystawą ktoś tam ma przyjechać spać do mnie, więc wszystko zależy od mojego czasu :) Śss zrobiłaś smaka mi tymi babeczkami :) Czekaj ale ty dorosła nie jesteś,i tak dobrze pieczesz :loveu: Quote
*kleo* Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Wiesz co? Ja od 1985 r. mam koty w domu. W liczbie mnogiej. I ani razu żadne kot mnie nie podrapał. Rosyjskie niebieskie cieszą się złą sławą i przed kupnem trzeba zawsze zrobić wywiad o rasie... Pzdr. Wiem coś o tym, w wakacje miałam praktyki w lecznicy i mieliśmy tam takiego częstego pacjenta (prawdziwy, najprawdziwszy rosyjski niebieski, z rodowodem). Żeby przy nim coś zrobić to trzeba było nieraz całego personelu, a warczał na nas już od wejścia... Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Witaj, witaj. Mnie trochę mniej na DGM; szykuję się powoli do wyjazdu do Kowna na wystawę:) Pzdr. [FONT=Comic Sans MS]To będę trzymać kciuki :thumbs:[/FONT] Quote
Cienka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Koleżanka ma tego rosyjskiego fakt Helek warczy ale też jest aspołeczny przychodzą ludzie a on wychodzi ostentacyjnie do drugiego pokoju Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Kisses napisał(a):To ja już powoli kciuki trzymam :) Asiaczku, wybacz moją skleroze, czy ja pytałam o Wasze plany co do Zabrza, 10.04? Raczej nas nie bedzie w Zabrzu... Ciapkowa. napisał(a):O to będziemy trzymać kciuki :) Proszę o to:) przeszlus napisał(a):Kiss i jak tam kupilaś składniki na te super babeczki na Rzeszów ? :diabloti: Dokładnie tak jak Gabi pisze !!! :) Nie dziękujemy... Kisses napisał(a):Po co teraz kupować, do wystawy jeszcze miesiąc ;) Zresztą zobaczę, jak czasowo wyrobie, bo też nie wiem, czy będę miała stałe miejsce na wystawie czy będę latać, idę sama, więc wszytko muszę tachać, a mam trochę do wystawienia, głównie w niedziele, w sobotę luźniej ;) No i przed wystawą ktoś tam ma przyjechać spać do mnie, więc wszystko zależy od mojego czasu :) Jakos strasznie tajemniczy post napisałas;) przeszlus napisał(a):Śss zrobiłaś smaka mi tymi babeczkami :) Czekaj ale ty dorosła nie jesteś,i tak dobrze pieczesz :loveu: Dobrze piecze, smakowicie. Przynajmniej to, co ja jadłam:) *kleo* napisał(a):Wiem coś o tym, w wakacje miałam praktyki w lecznicy i mieliśmy tam takiego częstego pacjenta (prawdziwy, najprawdziwszy rosyjski niebieski, z rodowodem). Żeby przy nim coś zrobić to trzeba było nieraz całego personelu, a warczał na nas już od wejścia... Ja widziałam akcję rosyjskiego na wystawie. Zaatakował swojego właściciela dokładnie tak, jak atakuje kobra. Rzut do przodu z rozwartym pyskiej i pach! - zęby kota zatopione w policzku właściciela. Dokońca moich dni będe miała ten obraz w pamięci... Potem rozmawiałam z sędzią międzynarodowym p. A. Kurkowskim, który potwierdził mi trochę wredny charakter rosyjskich... Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]To będę trzymać kciuki :thumbs:[/FONT] Na pewno się przydadzą:) Cienka napisał(a):Koleżanka ma tego rosyjskiego fakt Helek warczy ale też jest aspołeczny przychodzą ludzie a on wychodzi ostentacyjnie do drugiego pokoju Ładne imię - Helek. I ciesz się, że wychodzi do drugiego pokoju, bo jakby miał warczeć lub atakowac, to.... Pzdr. Quote
Kisses Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczku, nie tajemniczo, po prostu jeszcze nie mam potwierdzeń na 100% kogo nocuje :D Chociaż nie, jedno mam, znajoma z MP ;) A do wystawienia no mam troszeczke, w sobote Cane Corso, w niedziele Cavik, może collie, aussie i golden, także modle się o przychylny plan sędziowania ;) Czy dobrze piekę to się okaże, jak wypróbuje Twój przepis :D Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='Kisses']Asiaczku, nie tajemniczo, po prostu jeszcze nie mam potwierdzeń na 100% kogo nocuje :D Chociaż nie, jedno mam, znajoma z MP ;) A do wystawienia no mam troszeczke, w sobote Cane Corso, w niedziele Cavik, może collie, aussie i golden, także modle się o przychylny plan sędziowania ;) Czy dobrze piekę to się okaże, jak wypróbuje Twój przepis :D Ten na ciemne ciasto? Pzdr. Quote
Kisses Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Ten na ciemne ciasto? Pzdr. Tak, tak, to pyszne ciasto z Kielc :) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Kisses napisał(a):Tak, tak, to pyszne ciasto z Kielc :) A kiedy będziesz robiła...? Jakby co - daj znać wczesniej, będę na nasłuchu na DGM i służę ewent. pomocą;) Pzdr. Quote
Kisses Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczek napisał(a):A kiedy będziesz robiła...? Jakby co - daj znać wczesniej, będę na nasłuchu na DGM i służę ewent. pomocą;) Pzdr. A pewnie w przyszłym tyg, wybiorę się z tym do babci (której po wystawie naopowiadałam jakie to ciasto było dobre :evil_lol:). My jeszcze w nowym domu nie mamy do końca wszystkiego, a tam jest full-wypas, jeżeli chodzi o kuchcenie :) Quote
Kisses Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Czyli będziesz miała fachowca - Babcię pod ręką:) Jakby co - pisz... Pzdr. Oki, będę pamiętać ;) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Czyli będziesz miała fachowca - Babcię pod ręką:) Jakby co - pisz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Odmeldowuję się; za niecałą godzinę startujemy do Kowna na wystawę:) Tradycyjnie proszę o trzymanie za nas kciuków:) Pzdr. Quote
Recommended Posts