Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosiaja napisał(a):
jest problem znalazłam ale kosztuje 20 dolarów :(

Gosia poszukaj ale w anglii jak tam znajdziesz to poproszę małża by pogadał z kolegą to nam tam kupi tylko trzeba mu dać konkretny sklep internetowy.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

Cienka napisał(a):
Jestem na nie chora już drugi rok :-(

Ehh, jak dobrze wiedzieć, że nie mi jedynej się oczy świecą na widok takich zabaweczek :)

Dogo znowu zaczyna skakać :roll:

Posted

Jestem na nie chora już drugi rok :-( ale moje racjonalne podejście do życia zawsze znajdzie 1500 innych ważniejszych rzeczy które trzeba kupić w pierwszej kolejności

Posted

[quote name='Cienka']nosz kurde co tak nerwowo już pisze kto jest kto musiałam do domu wrócić :p
Z przodu po lewej Zina po prawej Pina
Z tyłu z lewej Bubu z prawej Pepe
No, ale przynajmniej mam juz te dane:)

[quote name='Zuza i Noddy']Chyba do Iny nie Ingi.
Może Opole, znowu można by taki mały zlocik miotu O zrobić, jak rok temu.
Dokładnie tak obstawiałam :multi:
Oj, tak, tak, do Iny:)
Zaraz poprawie w poscie:)
Ja do Opola się wybieram i w tym roku! Może uda się nam namówić Inę?

[quote name='gosiaja']http://www.janeasher.com/sugardetail.php?product=3941nddd&cat=Bakeware&subcat=Christmas
ale cena też nie ciekawa
Jezeli chodzi o Anglię, to ja mogę poprosic kuzynkę, aby kupiła i ewent. przywiozła. Ale ona w PL bywa 1-2 razy w roku...No i kurs funta do złotówki.... Jednak taniej wychodzi kupic w PL...

[quote name='M&S']...a co to za przedmiot jest, to jakaś foremka?
Cześć Aśko:)
Tak, foremka do ciast...

Pzdr.

Posted

[quote name='Cienka']Jestem na nie chora już drugi rok :-( ale moje racjonalne podejście do życia zawsze znajdzie 1500 innych ważniejszych rzeczy które trzeba kupić w pierwszej kolejności

no cóż..... hm..... chyba KTOŚ powinien taki prezent Ci sprawić dobra kobieto :razz:
będziesz wtedy jeszcze bardziej drobiazgowe cudeńka robiła :loveu:
jutro kończę bazarek :
http://www.dogomania.pl/threads/199772-Gad%C5%BCety-TOZ-u-ekskluzywny-kalendarz-APART-bizuteria-i-co%C5%9B-dla-Pani-domu-do-20.01

a co zapromuję się przy okazji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i biorę się za bazarek z fantami Cienkiej :lol:
Jak zobaczycie jakie cudeńka robi to jesczce zrzutę zrobimy na ta maszynę :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, ale przynajmniej mam juz te dane:)

Oj, tak, tak, do Iny:)
Zaraz poprawie w poscie:)
Ja do Opola się wybieram i w tym roku! Może uda się nam namówić Inę?

Ja bardzo lubię opolskie wystawy, wiec tez na pewno będę, zwłaszcza, ze w tym roku jeszcze klubowa terierów, wiec przy westach będę pomagać.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja bardzo lubię opolskie wystawy, wiec tez na pewno będę, zwłaszcza, ze w tym roku jeszcze klubowa terierów, wiec przy westach będę pomagać.

No to piszę do Iny w/s tej wystawy. Zobaczymy, co odpisze...

Pzdr.

Posted

[quote name='Kisses']Ehh, jak dobrze wiedzieć, że nie mi jedynej się oczy świecą na widok takich zabaweczek :)

Dogo znowu zaczyna skakać :roll:

[FONT=Tahoma]Myślę, że może być nas całkiem sporo tylko w naszym kraju wszystko rozbija się o fundusze. [/FONT][FONT=Tahoma]Ja mam o tyle fajnie, że pracowałam w agencji reklamowej gdzie też był sklep z papierami i tworzywami sztucznymi stamtąd mam sporo ścinek papierów i sporą wiedzę materiałową. Do tego uprawiam powszechne zbieractwo wszystkiego co można kiedyś przetworzyć. [/FONT]

[quote name='DuDziaczek']no cóż..... hm..... chyba KTOŚ powinien taki prezent Ci sprawić dobra kobieto :razz:
będziesz wtedy jeszcze bardziej drobiazgowe cudeńka robiła :loveu:
jutro kończę bazarek :
http://www.dogomania.pl/threads/199772-Gad%C5%BCety-TOZ-u-ekskluzywny-kalendarz-APART-bizuteria-i-co%C5%9B-dla-Pani-domu-do-20.01

a co zapromuję się przy okazji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i biorę się za bazarek z fantami Cienkiej :lol:
Jak zobaczycie jakie cudeńka robi to jesczce zrzutę zrobimy na ta maszynę :evil_lol:

[FONT=Tahoma]Drobiazgowe:hmmmm: tu jeszcze ogranicza mnie moja fizyczność (skrzywienie kręgosłupa powoduje minimalne drżenia rąk) i w gruncie rzeczy nie do końca jestem zadowolona z efektów moich prac (taka ze mnie cholerna perfekcjonista w tym względzie:evil_lol:). [/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Ale maszynki by mi się przydały odeszło by wiele upierdliwej roboty lub kupowania gotowych elementów przed czym bronie się rękoma i nogami (a to przez wrodzony dusigroszyzm). Jak na razie zostaje nożyk i cierpliwość [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]:watpliwy::wallbash:[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]