Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DuDziaczek napisał(a):
łahahaha :diabloti:

ja tam nie narzekam jak się w pociągu cała noc gniotę do Gdańska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wiesz, jak do Zakopanego się tłukę to też nie narzekam, a jak jechałam w Bieszczady, to od wyjścia z domu do postawienia nogi w Komańczy 24 godziny minęły.
Generalnie , to ja lubię jeździć koleją (chociaż nie koniecznie z PKP), jednak gorzej z Sajduchną, wątpię aby jej pęcherz tyle wytrzymał.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Kochana zapomniałam skrobnąć ze paczuszka doszła dziś :loveu::loveu::loveu::loveu: ledwo odpakowałam ale to są piękne cudeńka :loveu:
jak tylko zakończy mi się semestr (mam nadzieje z pozytywnym skutkiem i przebrnę przez studniówkę) to wystawie bazarek :lol: Naprawdę piękniejsze niż na fotkach :)

Spoko spoko, jak masz ochotę to sobie coś wybierz dla siebie w końcu za obsługę bazarku też Ci się należy jakiś upominek:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to, do roboty! Według przepisu Kisses robi się je w miare prędko, serio:)
Do roboty!

Pzdr.

tak jest ! :grins:
ja generalnie bardzo lubię pichcić i mam program do notatek cały wypełniony różnymi przepisami, więc dzisiaj może coś skonstruuje :razz:

Posted

wejherstaff napisał(a):
O to musi byc pyszne :)
Chyba trzeba wypróbować ;)

Spróbuj, to naprawdę łatwe ciasto i ZAWSZE wychodzi:)

jamnicze napisał(a):
Ciocia już wiekowa, w zeszłym roku zdaje się 90 urodziny obchodziła i już od kilku lat nie piecze, a przepis podawała mi z pamięci.
Tyle się naczytałam jak byliście w Kielcach o tych babeczkach, że dzisiaj w sklepie znalazłam jakieś jogurtowe i kupiłam. Może jutro upiekę ;)

No to i teraz niech poda z pamięci. Przepis zawsze można zweryfikowac...
Ja jogurtowych nie jadłam, więc nie wiem, jak one smakują...

Kisses napisał(a):
Następnym razem trzeba być w Kielcach :diabloti:
Oo, jogurtowe! To ja czekam na opinie, bo sama się zastanawiam, czy nie spróbować :)

Kisses, dobrze prawisz a propos Kielc.

jamnicze napisał(a):
Kielce to dla mnie koniec świata :)

Nie przesadzaj!
Na Węgry to pojechałaś, do Austrii, na Litwę, to i do Kielc mogłabyś;)

Buszki napisał(a):
Oj pyszne,pyszne.Ja na ciepło zjadam pół blaszki(małej,to fakt,ale zawsze).
Ja piekłam jogurtowe,zdecydowanie najsmaczniejsze.A te z konfiturą malinową,to po prostu poezja.Oczywiście najlepsze są na ciepło :).

Nie wiedziałam, że z Buszki to taki łakomczuch;)
Mnie na razie smakowały tylko te z kawałkami czekolady. Malinowe tez wydaja się słodziutkie;)

DuDziaczek napisał(a):
łahahaha :diabloti:
ja tam nie narzekam jak się w pociągu cała noc gniotę do Gdańska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O, widzisz, jamnicze. Inni mogą, to i Ty też!

Cienka napisał(a):
DuDziaczku kochana paczka doszła wszystko ok. Na mój gust koniec świata czy nie to wysłałam priorytetem i jeszcze wartościówkę wiec już powinna być. Wiem z pewnego źródła, że oni najszybciej wartościówki przepychają bo nikt za to nie chce odpowiadać w razie zaginięcia.
Ja jadłam babeczki czekoladowe u ziółków całkiem dobre były:eviltong:. Ale ziółek to gotować lubi jak zrobił karkówkę na grilla to poezja Mhmmmmm(mnie łatwiej przekupić mięskiem niż słodyczami).

Ooooo, to na nastepną wystawię Ziółek piecze coś dobrego na słodko. Karkówke ostatecznie moge odpuści, bo nie ma warunków na grilla na wystawie. No i czasu...

DuDziaczek napisał(a):
Kochana zapomniałam skrobnąć ze paczuszka doszła dziś :loveu::loveu::loveu::loveu: ledwo odpakowałam ale to są piękne cudeńka :loveu:
jak tylko zakończy mi się semestr (mam nadzieje z pozytywnym skutkiem i przebrnę przez studniówkę) to wystawie bazarek :lol: Naprawdę piękniejsze niż na fotkach :)

O, zaciekawiłas mnie, Ty i Cienka...

jamnicze napisał(a):
No wiesz, jak do Zakopanego się tłukę to też nie narzekam, a jak jechałam w Bieszczady, to od wyjścia z domu do postawienia nogi w Komańczy 24 godziny minęły.
Generalnie , to ja lubię jeździć koleją (chociaż nie koniecznie z PKP), jednak gorzej z Sajduchną, wątpię aby jej pęcherz tyle wytrzymał.

Może dałoby to się jakoś zorganizowac...;)

Cienka napisał(a):
Spoko spoko, jak masz ochotę to sobie coś wybierz dla siebie w końcu za obsługę bazarku też Ci się należy jakiś upominek:lol:

coraz bardziej jestem zaciekawiona...

Alicja napisał(a):
o rany ....a mi ślina cieknie

Mnie powoli tez, tym bardziej, że jestem PRZED śniadaniem...

gosiaja napisał(a):
dopisałam
ja chcę taką foremkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki, gosiaja:)
A wiesz co? Ty jesteś zdolna i latasz po tym internecie w te i we wte. Może gdzieś wypatrzysz taką lub inną, równie ciekawa, foremkę/foremki...?
Jakby co - daj znać:)

Pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):

Jak mi się bd należał to sobie wylicytuję :lol:

jamnicze napisał(a):

Na niektórych stacjach jak sie jedzie sa nawet i 30 min postoje zawsze mozna myknac na jakis szybkie siku z pociągu :razz:

Posted

Kilka fotek, dawno tutaj niewidzianego - ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI vel Draco:)
Fotki nadesłała Ina, właścicielka Draco - bardzo dziękuje!

Cira i Draco.

Uploaded with ImageShack.us

Draco moczący nózki...

Zobaczcie, kto na kim trzyma główkę:)

Najlepiej to zakopać się w kocyk i spaaaaaaać.......

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ale fajnie, ze są wreszcie jakieś zdjęcia Draco, ale on mi się teraz zupełnie inny od Ofiego wydaje.

Ja to bym chętnie ich kiedyś razem zobaczyła. Może uda się cos nam/Wam wspólnie zaplanowac?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja to bym chętnie ich kiedyś razem zobaczyła. Może uda się cos nam/Wam wspólnie zaplanowac?

Pzdr.

No tak można by się wybrać na jakąś niemiecką wystawę, ale myślę, ze to jak będzie chwila czasu i wolnej kasy, jak na razie to najbliższe miesiące po planowane.

Posted

[quote name='mychaaaaa']http://img97.imageshack.us/img97/2923/hundemde.jpg
Jaaaak słodko :loveu:
Szkoda, że mamy jednego psiaka, Laila nie ma do kogo tak się przytulać... :(
http://img35.imageshack.us/img35/2072/kuschelhund.jpg
Mój kot lubi tak się zakopać i spać :)
Rozumiem, że nie można zmienic stanu zwierzaków w domu...?

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy Asiaczka i Asiaczki :evil_lol::loveu: hihi, miłego dnia :lol:[/FONT]

Fajnie napisane:)
Wzajemnie:)

Pzdr.

Posted

Czy ktoś może mi pomóc rozszyfrować kto jest kto na tym zdjęciu?
To zdjęcie z wystawy w Gdańsku, 16.01.2011 r.
Pinka, Zinka, Bubus, Pepitek - who is who...?

Nadal brakuje mi zdjęcia Muszu. CZY NAPRAWDE NIKT NIE MA ZDJĘCIA MUSZU Z TEJ WYSTAWY....?!?!?!?!

Pzdr.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zaraz sobie skopiuje przepisy i coś w sobotę sobie zrobię :multi:Albo jutro :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ale fajna gromadka identycznych basków :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Prawie identycznych, bo te z tyłu to piesy, a z przodu dziewczyny ... taka jestem spostrzegawcza :evil_lol:[/FONT]

Posted

Asiaczek napisał(a):
A może Draco by przyjechał do PL? Napiszę do Ingi i Katrin. Może coś z tego wyjdzie...

Pzdr.
W sumie nie maja az tak daleko ...

Pzdr.

Chyba do Iny nie Ingi.
Może Opole, znowu można by taki mały zlocik miotu O zrobić, jak rok temu.

Cienka napisał(a):
nosz kurde co tak nerwowo już pisze kto jest kto musiałam do domu wrócić :p

Z przodu po lewej Zina po prawej Pina
Z tyłu z lewej Bubu z prawej Pepe

Dokładnie tak obstawiałam :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dzięki, gosiaja:)
A wiesz co? Ty jesteś zdolna i latasz po tym internecie w te i we wte. Może gdzieś wypatrzysz taką lub inną, równie ciekawa, foremkę/foremki...?
Jakby co - daj znać:)

Pzdr.

jest problem znalazłam ale kosztuje 20 dolarów :(