Cienka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A my nawet telewizora nie mamy to sobie nic nie obejrzę Obawiam się, że nawet na emeryturze będzie kiepo z czasem, no cóż nic nie zrobię, może dobrze jak człowiek ma za dużo czasu to za dużo myśli i łapie częściej deprechę. I tym sie pocieszam na codzień Quote
Buszki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A mnie się baja podobała.I nawet wiem na co niedługo pójdę,na Misia Jogi ! Quote
Savannah Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, jaka cffffaniara;) pzdr. cfaniara nie cfaniara, niech lepiej dojedzie do tej Wawy ;-) hmmm może my wybierzemy się do kina jak przyjadę... tylko jeśli będzie cosik ciekawego grane... Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Buszki napisał(a):Mnie,to chyba nikt nie przebije.Między 21-22 muszę być w łóżku,bo zasnę na stojąco:evil_lol:. Też bym tak chciała... Buszki napisał(a):A mnie się baja podobała.I nawet wiem na co niedługo pójdę,na Misia Jogi ! A ja nie wiem, na co ewent. się wybiorę. Myslałam o Weekendzie, ale raczej odpuszczę. Zobaczymy, co będzie w repertuarze. Savannah napisał(a):cfaniara nie cfaniara, niech lepiej dojedzie do tej Wawy ;-) hmmm może my wybierzemy się do kina jak przyjadę... tylko jeśli będzie cosik ciekawego grane... Tak jest. Najpierw przyjedź, a potem będziemy kombinowac:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja należę do nocnych marków, długo posiedzieć wieczorem i późno wstać rano. No ale od kiedy jest Saidi, to się skończyło, rano trzeba wstać, cały dzień na obrotach i wieczorem padam ... Quote
Zuza i Noddy Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Asiaczek napisał(a):To super! Gdzie się teraz wybieracie? Trencin, tak? Tak, tak teraz Trencin, później go do Głogowa na MP zabiorę i do Bydgoszczy go zgłaszam. Quote
Buszki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 jamnicze napisał(a):Ja należę do nocnych marków, długo posiedzieć wieczorem i późno wstać rano. No ale od kiedy jest Saidi, to się skończyło, rano trzeba wstać, cały dzień na obrotach i wieczorem padam ... Ja rano wstaję przed siódmą(bo syna do szkoły odwożę),a dziewczyny z łóżka nie wychodzą.Chyba,że na kanapę się przenoszą(lepszy widok na kuchnię).A na siku zawsze będzie czas,po co się zrywać. Quote
jamnicze Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Saidi śpi w innym pokoju. TZ wstaje o 6.00 i się szykuje do pracy, Saidi się już przyzwyczaiła, że panu się nie przeszkadza i śpi dalej (czasami przenosi sie na tapczan). Ale jak tylko Krzyś wychodzi z domu o 6.50, to ona zaraz skrobie łapą do mojej sypialni, że pora wstawać. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='jamnicze']Ja należę do nocnych marków, długo posiedzieć wieczorem i późno wstać rano. No ale od kiedy jest Saidi, to się skończyło, rano trzeba wstać, cały dzień na obrotach i wieczorem padam ... Ja , odkąd sięgnę pamięcią, byłam skowronkiem;) [quote name='Zuza i Noddy']Tak, tak teraz Trencin, później go do Głogowa na MP zabiorę i do Bydgoszczy go zgłaszam. OK. [quote name='Buszki']Ja rano wstaję przed siódmą(bo syna do szkoły odwożę),a dziewczyny z łóżka nie wychodzą.Chyba,że na kanapę się przenoszą(lepszy widok na kuchnię).A na siku zawsze będzie czas,po co się zrywać. U mnie to od razu byłaby kałuża... [quote name='jamnicze']Saidi śpi w innym pokoju. TZ wstaje o 6.00 i się szykuje do pracy, Saidi się już przyzwyczaiła, że panu się nie przeszkadza i śpi dalej (czasami przenosi sie na tapczan). Ale jak tylko Krzyś wychodzi z domu o 6.50, to ona zaraz skrobie łapą do mojej sypialni, że pora wstawać. A u mnie Serek jest takim domowym zegarkiem. O 6 rano juz słysze skrobanie do drzwi sypialni. O 13 - skrobie w drzwi dużego pokoju (jak jestem w domu o tej godzinie), i o 21 zaczyna się kręcić po przedpokoju i sygnalizuje, że pora na wieczorne obchody...;) Pzdr. Quote
Korenia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Moją Amy to wołami wyciągam z łóżka... pierwszy spacer tak koło... 12 w południe i jeszcze ciężko ją ściągnąc. Wyjście na spacer wcześniej niż 10 - nierealne :P Quote
Alicja Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzień dobry :) My już po spacerku i ja zaraz do pracy a Ozzy już po śniadanku poszedł znów spać :lol: Quote
Asiaczek Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 ... i Ty się dziwisz, że on taki okrąglutki;) Śniadanko, łóżeczko... każdy by tak chciał;) Pzdr. Quote
bety Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jaki zawadiaka :cool3: http://img510.imageshack.us/img510/7707/resizeofimg6223.jpg Cud, miód, malina :loveu: http://img545.imageshack.us/img545/7729/p1100039.jpg Pzdr Quote
DominikaAnna Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To ja z moją Emcią mimo jej wieku nie muszę rano wychodzić. Tzn. na siku zawsze i tak wypuszczamy ją do ogrodu, ale ona ostatnio taki leń, że zdarza jej się PIERWSZY RAZ wyjść dopiero o... 14... Quote
Buszki Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Korenia napisał(a):Moją Amy to wołami wyciągam z łóżka... pierwszy spacer tak koło... 12 w południe i jeszcze ciężko ją ściągnąc. Wyjście na spacer wcześniej niż 10 - nierealne :P DominikaAnna napisał(a):To ja z moją Emcią mimo jej wieku nie muszę rano wychodzić. Tzn. na siku zawsze i tak wypuszczamy ją do ogrodu, ale ona ostatnio taki leń, że zdarza jej się PIERWSZY RAZ wyjść dopiero o... 14... To my wiemy o co chodzi ;).Mamy po prostu leniopsy :). Quote
Alicja Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ozzy normalnie to ok.9-10 wychodzi :roll: ale jak wszyscy idziemy na rano do pracy to muszę iść z nim po 5 i oczywiście wyciągam go na śpiocha ;) Quote
kaskaSz Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Tak, miałam na myśli Tsunami ;) A ja się wybieram do kina na Safari w ferie z siostrą :) A co do wstawania to mam ostatnio z tym problemy, a Foxi wierny piesek śpi z pańcią, nie budzi mnie. Takie śpichy z nas. Quote
Savannah Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Też bym tak chciała... A ja nie wiem, na co ewent. się wybiorę. Myslałam o Weekendzie, ale raczej odpuszczę. Zobaczymy, co będzie w repertuarze. Tak jest. Najpierw przyjedź, a potem będziemy kombinowac:) Pzdr. ja byłam na weekendzie.. mi się podobał jak na polski film sensacyjny to ciekawy ciekawy... a teraz pójdę na och, karol 2 :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Buszki napisał(a):... leniopsy :). [FONT=Comic Sans MS]To idelane określenie mojej Lenki :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niestety dla niej, mój drugi pies takim leniem nie jest i zmusza ją do aktywności ... ją i mnie :evil_lol:[/FONT] Quote
Paula03 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 No to mogę wam zazdrościć. Kati mogłaby całe życie spędzać na dworze, rano jak nie wyjdzie przed ósmą, to jestem wylizana z każdej strony :D Potem po szkole z nią wychodzę, a potem co dwie godziny, bo mi żyć nie daje :D Co prawda ona jeszcze młoda jest ;) A co do filmów, to oglądałam wczoraj 2012, fajny film muszę przyznać. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ale słodkości :loveu: normalnie coraz bardziej mnie wciaga ta rasa :loveu: http://img691.imageshack.us/img691/8439/resizeofimg6235.jpg Quote
Alicja Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ;) [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=z_AbfPXTKms&feature=channel[/FONT] Quote
Cienka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Asiu obiecany przepis na deser amaretti 80ml amaretto 25g drobnego cukru (proponuje puder) 1 łyżka soku z cytryny 250ml śmietanki kremówki 250g biszkoptów amaretti Wlewamy likier do miski z cukrem i sokiem cytrynowym potem stopniowo dolewamy śmietanę (ja nie mam cierpliwości i wlewam od razu :evil_lol:) mieszając mikserem, na niezbyt sztywny krem. Łamiemy po kilka ciasteczek do 4 miseczek i przykrywamy kremem. Całość dekorujemy jeszcze pokruszonymi ciasteczkami. SMACZNEGO Quote
Czarna_Owieczka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja , odkąd sięgnę pamięcią, byłam skowronkiem;) ooo ja podobnie, dla mnie najprzyjemniejsza pora dnia to poranek :multi: Quote
Recommended Posts