Buszki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='DuDziaczek']aaa wstawię robaczka, a co mi tam :razz: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1295155350_by_lightman19_500.jpg najlepsza przed ostatnia fotka ;) Robaczek powalił mnie jak tą psinkę :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='Korenia']A ja właśnie usiadłam na sekundkę, bo oglądałam skoki i moment temu się skończyły ;) I co teraz...? Cały dzień będzie odsypiała...? [quote name='DuDziaczek']:razz: nieźle a ja własnie wstałam wyszłam na krotki spacer z mała, ale uznałam że jest taka fajna pogoda <3 i obudziłam tzta że ma byc za 40 min i o 9 idziemy na wycieczkę na łąki :diabloti: Oj Asiaczku 1:30 kiepściuchno:evil_lol: Ja wstałam o 6.30, spacery, śniadanko tez juz za nami , kilka minut przy kompie i na 10.20 idę do kina na "Megamocni". Liczę na dobrż komedię;) A co do 1.30 - to pamiętaj, że ja juz moje lata mam...;) [quote name='DuDziaczek']aaa wstawię robaczka, a co mi tam :razz: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1295155350_by_lightman19_500.jpg najlepsza przed ostatnia fotka ;) Dobre! Kundliszonek sliczny a robaczek jako kumpel - nic dodać nic ując;) Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A ja to chyba jestem najsłabszy zawodnik tutaj, bo zazwyczaj kłądę się jeszcze przed północą :D Quote
Paula03 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Nie no ja się kładę zazwyczaj około 24, ale czasem zdarza się później :D Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale CUDEŃKA Maleńkie :loveu: Quote
Korenia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Asiaczek napisał(a):I co teraz...? Cały dzień będzie odsypiała...? Nie, nie ;) o 11 już wstałam ;) I zaraz zasiadam dalej do biochemii :-( Quote
jamnicze Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Mnie jak zwykle Saidi obudziła o 7, godzinny spacerek aby nie marudziła TZ i po 9 pognałam na wystawę. Jeszcze raz dzięki Asiaczku za dostarczenie pucharu z Oberwartu. Wszyscy się ze mnie śmiali, że oni przyszli z psami, a ja zwinęłam puchar - i jak tu nie mówić o ustawianych wystawach ;) Quote
Daga&Maks Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ja tam zwykle siedzę gdzieś do 23, a potem idę spać, jedynie w weekendy zdarza mi się siedzieć gdzieś do 1, ale dłużej już nie siedzę, bo w końcu trzeba rano z psem wyjść Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 DominikaAnna napisał(a):A ja to chyba jestem najsłabszy zawodnik tutaj, bo zazwyczaj kłądę się jeszcze przed północą :D E, tam, najsłabszy... Dobry, bo wyrabia się przed północą;) Paula03 napisał(a):Nie no ja się kładę zazwyczaj około 24, ale czasem zdarza się później :D To jednak dosyc późno się kładziesz... Alicja napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale CUDEŃKA Maleńkie :loveu: Witaj, Alicja! Mnie tez maluchy się podobają:) Korenia napisał(a):Nie, nie ;) o 11 już wstałam ;) I zaraz zasiadam dalej do biochemii :-( Szkoła, nauka, egzaminy, sesja... eh, ale masz nuuuuuudne zycie;) jamnicze napisał(a):Mnie jak zwykle Saidi obudziła o 7, godzinny spacerek aby nie marudziła TZ i po 9 pognałam na wystawę. Jeszcze raz dzięki Asiaczku za dostarczenie pucharu z Oberwartu. Wszyscy się ze mnie śmiali, że oni przyszli z psami, a ja zwinęłam puchar - i jak tu nie mówić o ustawianych wystawach ;) Hahaha, dobre!!! Następna wystawa ustawiona;) dagaa111 napisał(a):ja tam zwykle siedzę gdzieś do 23, a potem idę spać, jedynie w weekendy zdarza mi się siedzieć gdzieś do 1, ale dłużej już nie siedzę, bo w końcu trzeba rano z psem wyjść No właśnie. Gdybym nie miała psiaków, to pewnie bym siedziała dłużej przed kompem czy telewizorem... Pzdr. Quote
Cienka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A ja się kładę między 22 a 23 bo muszę wstać o 5.00. wychodzę z domu 5.50, jadę do pracy na 7.30 wychodzę 15.30 wracam do domu i ok 17.20 wchodzę do domu. I tak codziennie i co drugi wekeend. Właśnie sobie uświadomiłam jakie mam nudne życie. Buuu oby do kwietnia Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 ...a w kwietniu to co będzie? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Cienka, nie tylko Ty tak masz, nie przejmuj się ;) Ja też wstaje o 6, wychodzę o 7.15, przychodzę na 14 lub 15, nauka, dod.angielski 2x w tyg., o 22 lub nawet wcześniej ide spać i tak od poniedziałku do piątku. Całe szczęście w weekendy mogę dłużej pospać. No i tak sobie myślę, że mogłabym być house menager (po 'dawniejszemu' kura domowa :D ) lub na emeryturze już, co zawsze wszystkich dziwi i śmieszy. :roll: Ojj rozpisałam się. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 kaskaSz - na pocieszenie powiem, że JA jestem emerytka i baaaardzo sobie chwalę ten stan:lol::multi: Pzdr. Quote
Savannah Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ja też sobie chwalę, że Asiaczek na emeryturze bo mogę przyjechać kiedy chce w odwiedziny :) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Hahaha, jaka cffffaniara;) pzdr. Quote
Buszki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Mnie,to chyba nikt nie przebije.Między 21-22 muszę być w łóżku,bo zasnę na stojąco:evil_lol:. Quote
kaskaSz Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Zazdraszczam, ja lubię siedzieć w domu, robić coś dla i do domu, więc mi by to pasowało :) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 No więc mi ta emerytura bardzo pasuje. Tez lubię byc w domku, coś pichcić, od czasu do czasu na spokojnie sprzątnąć.... po prostu lubię moje mieszkanko:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No to w tym się zgadzamy :) Trzeba lecieć z psem na spacer, bo o 20 film będzie na TVNie chyba fajny :) Pozdrawiam i miłego tygodnia! A od następnego mam już ferie, całe szczęście czeka mnie nauka w domu choć z matmy zajęcia i tak będę miała w szkole... Quote
Buszki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A na HBO jest 2012,jak ktoś nie widział.Albo widział i chce jeszcze raz obejrzeć ;). Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 W ogóle nic nie wiem o tym filmie 2012 - to raz. A dwa - nie mam HBO;) Pzdr. Quote
Cienka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Asiaczek']...a w kwietniu to co będzie? Pzdr. Zasilę rzesze bezrobotnych. Ale już się cieszy tomecki bo będę z nim pracować [quote name='kaskaSz']Cienka, nie tylko Ty tak masz, nie przejmuj się ;) Ja też wstaje o 6, wychodzę o 7.15, przychodzę na 14 lub 15, nauka, dod.angielski 2x w tyg., o 22 lub nawet wcześniej ide spać i tak od poniedziałku do piątku. Całe szczęście w weekendy mogę dłużej pospać. No i tak sobie myślę, że mogłabym być house menager (po 'dawniejszemu' kura domowa :D ) lub na emeryturze już, co zawsze wszystkich dziwi i śmieszy. :roll: Ojj rozpisałam się. Heh jak chodziłam do szkoły to już w klasie maturalnej pracowałam więc wychodziłam z chaty przed 6 i wracałam przed 19 + soboty pracujące. Potem Studia dojazdy mnóstwo czasu zajmowały i wiadomo zajęcia w dzikich godzinach. Wtedy sobie mówiłam spoko, spoko musisz to przeżyć jakoś. Potem skończysz szkołę to będziesz pracować 8h i mieć mnóstwo wolnego czasu po pracy. I co?! nic się nie zmieniło od czasu skończenia szkoły w 2008 roku nadal mi brakuje czasu. Quote
Buszki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Asiaczek napisał(a):W ogóle nic nie wiem o tym filmie 2012 - to raz. A dwa - nie mam HBO;) Pzdr. Szkoda.W telewizji jest to premiera,ja byłam na nim w kinie.Fajny film katastroficzny z super efektami specjalnymi. A wczoraj byłam na bajce 3D,"Megamocny" :). Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Cienka napisał(a): Heh jak chodziłam do szkoły to już w klasie maturalnej pracowałam więc wychodziłam z chaty przed 6 i wracałam przed 19 + soboty pracujące. Potem Studia dojazdy mnóstwo czasu zajmowały i wiadomo zajęcia w dzikich godzinach. Wtedy sobie mówiłam spoko, spoko musisz to przeżyć jakoś. Potem skończysz szkołę to będziesz pracować 8h i mieć mnóstwo wolnego czasu po pracy. I co?! nic się nie zmieniło od czasu skończenia szkoły w 2008 roku nadal mi brakuje czasu. Cienka, ja od ponad roku jestem na emeryturze i.... nadal brakuje mi czasu... Buszki napisał(a):Szkoda.W telewizji jest to premiera,ja byłam na nim w kinie.Fajny film katastroficzny z super efektami specjalnymi. A wczoraj byłam na bajce 3D,"Megamocny" :). A ja byłam dzisiaj na "Megamocny" i trochę się zawiodłam. Liczyłam do dobry dubbing, a tu nie dość, że nie wiem, kto dubbingował, to jeszcze jakieś ten dubbing był taki niemrawy... Pzdr. Quote
Recommended Posts