Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']A ja właśnie usiadłam na sekundkę, bo oglądałam skoki i moment temu się skończyły ;)
I co teraz...? Cały dzień będzie odsypiała...?

[quote name='DuDziaczek']:razz: nieźle
a ja własnie wstałam wyszłam na krotki spacer z mała, ale uznałam że jest taka fajna pogoda <3 i obudziłam tzta że ma byc za 40 min i o 9 idziemy na wycieczkę na łąki :diabloti:
Oj Asiaczku 1:30 kiepściuchno:evil_lol:
Ja wstałam o 6.30, spacery, śniadanko tez juz za nami , kilka minut przy kompie i na 10.20 idę do kina na "Megamocni". Liczę na dobrż komedię;)

A co do 1.30 - to pamiętaj, że ja juz moje lata mam...;)

[quote name='DuDziaczek']aaa wstawię robaczka, a co mi tam :razz:
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1295155350_by_lightman19_500.jpg
najlepsza przed ostatnia fotka ;)
Dobre! Kundliszonek sliczny a robaczek jako kumpel - nic dodać nic ując;)

Pzdr.

Posted

Mnie jak zwykle Saidi obudziła o 7, godzinny spacerek aby nie marudziła TZ i po 9 pognałam na wystawę.
Jeszcze raz dzięki Asiaczku za dostarczenie pucharu z Oberwartu.
Wszyscy się ze mnie śmiali, że oni przyszli z psami, a ja zwinęłam puchar - i jak tu nie mówić o ustawianych wystawach ;)

Posted

DominikaAnna napisał(a):
A ja to chyba jestem najsłabszy zawodnik tutaj, bo zazwyczaj kłądę się jeszcze przed północą :D

E, tam, najsłabszy... Dobry, bo wyrabia się przed północą;)

Paula03 napisał(a):
Nie no ja się kładę zazwyczaj około 24, ale czasem zdarza się później :D

To jednak dosyc późno się kładziesz...

Alicja napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale CUDEŃKA Maleńkie :loveu:

Witaj, Alicja!
Mnie tez maluchy się podobają:)

Korenia napisał(a):
Nie, nie ;) o 11 już wstałam ;) I zaraz zasiadam dalej do biochemii :-(

Szkoła, nauka, egzaminy, sesja... eh, ale masz nuuuuuudne zycie;)

jamnicze napisał(a):
Mnie jak zwykle Saidi obudziła o 7, godzinny spacerek aby nie marudziła TZ i po 9 pognałam na wystawę.
Jeszcze raz dzięki Asiaczku za dostarczenie pucharu z Oberwartu.
Wszyscy się ze mnie śmiali, że oni przyszli z psami, a ja zwinęłam puchar - i jak tu nie mówić o ustawianych wystawach ;)

Hahaha, dobre!!!
Następna wystawa ustawiona;)

dagaa111 napisał(a):
ja tam zwykle siedzę gdzieś do 23, a potem idę spać, jedynie w weekendy zdarza mi się siedzieć gdzieś do 1, ale dłużej już nie siedzę, bo w końcu trzeba rano z psem wyjść

No właśnie. Gdybym nie miała psiaków, to pewnie bym siedziała dłużej przed kompem czy telewizorem...

Pzdr.

Posted

A ja się kładę między 22 a 23 bo muszę wstać o 5.00. wychodzę z domu 5.50, jadę do pracy na 7.30 wychodzę 15.30 wracam do domu i ok 17.20 wchodzę do domu. I tak codziennie i co drugi wekeend. Właśnie sobie uświadomiłam jakie mam nudne życie. Buuu oby do kwietnia

Posted

Cienka, nie tylko Ty tak masz, nie przejmuj się ;) Ja też wstaje o 6, wychodzę o 7.15, przychodzę na 14 lub 15, nauka, dod.angielski 2x w tyg., o 22 lub nawet wcześniej ide spać i tak od poniedziałku do piątku. Całe szczęście w weekendy mogę dłużej pospać. No i tak sobie myślę, że mogłabym być house menager (po 'dawniejszemu' kura domowa :D ) lub na emeryturze już, co zawsze wszystkich dziwi i śmieszy. :roll: Ojj rozpisałam się.

Posted

No to w tym się zgadzamy :) Trzeba lecieć z psem na spacer, bo o 20 film będzie na TVNie chyba fajny :)
Pozdrawiam i miłego tygodnia! A od następnego mam już ferie, całe szczęście czeka mnie nauka w domu choć z matmy zajęcia i tak będę miała w szkole...

Posted

[quote name='Asiaczek']...a w kwietniu to co będzie?

Pzdr.

Zasilę rzesze bezrobotnych.
Ale już się cieszy tomecki bo będę z nim pracować

[quote name='kaskaSz']Cienka, nie tylko Ty tak masz, nie przejmuj się ;) Ja też wstaje o 6, wychodzę o 7.15, przychodzę na 14 lub 15, nauka, dod.angielski 2x w tyg., o 22 lub nawet wcześniej ide spać i tak od poniedziałku do piątku. Całe szczęście w weekendy mogę dłużej pospać. No i tak sobie myślę, że mogłabym być house menager (po 'dawniejszemu' kura domowa :D ) lub na emeryturze już, co zawsze wszystkich dziwi i śmieszy. :roll: Ojj rozpisałam się.

Heh jak chodziłam do szkoły to już w klasie maturalnej pracowałam więc wychodziłam z chaty przed 6 i wracałam przed 19 + soboty pracujące. Potem Studia dojazdy mnóstwo czasu zajmowały i wiadomo zajęcia w dzikich godzinach. Wtedy sobie mówiłam spoko, spoko musisz to przeżyć jakoś. Potem skończysz szkołę to będziesz pracować 8h i mieć mnóstwo wolnego czasu po pracy. I co?! nic się nie zmieniło od czasu skończenia szkoły w 2008 roku nadal mi brakuje czasu.

Posted

Asiaczek napisał(a):
W ogóle nic nie wiem o tym filmie 2012 - to raz. A dwa - nie mam HBO;)

Pzdr.

Szkoda.W telewizji jest to premiera,ja byłam na nim w kinie.Fajny film katastroficzny z super efektami specjalnymi.
A wczoraj byłam na bajce 3D,"Megamocny" :).

Posted

Cienka napisał(a):

Heh jak chodziłam do szkoły to już w klasie maturalnej pracowałam więc wychodziłam z chaty przed 6 i wracałam przed 19 + soboty pracujące. Potem Studia dojazdy mnóstwo czasu zajmowały i wiadomo zajęcia w dzikich godzinach. Wtedy sobie mówiłam spoko, spoko musisz to przeżyć jakoś. Potem skończysz szkołę to będziesz pracować 8h i mieć mnóstwo wolnego czasu po pracy. I co?! nic się nie zmieniło od czasu skończenia szkoły w 2008 roku nadal mi brakuje czasu.

Cienka, ja od ponad roku jestem na emeryturze i.... nadal brakuje mi czasu...

Buszki napisał(a):
Szkoda.W telewizji jest to premiera,ja byłam na nim w kinie.Fajny film katastroficzny z super efektami specjalnymi.
A wczoraj byłam na bajce 3D,"Megamocny" :).

A ja byłam dzisiaj na "Megamocny" i trochę się zawiodłam. Liczyłam do dobry dubbing, a tu nie dość, że nie wiem, kto dubbingował, to jeszcze jakieś ten dubbing był taki niemrawy...

Pzdr.