M&S Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj tam, oj tam. Wierzę, że będziesz się starać;) pzdr. Wiara czyni cuda;), ale postaram się, serio. Quote
Cienka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 DuDziaczek napisał(a):Co racja to racja z każdej wersji jest coś prawdy i wina po środku, al ejak dla mnie zawsze kobity, no chyba ze jak juz pisałam moj związek :razz: Chociaż doskonale zdaje sobie sprawę, że tak jak Ty ja jestem tym zadymiarzem, to ja najczęściej mam problemy z jakiś pierdół (co ciekawe w poważnych sprawach umiem się bez problemu dogadać :razz:) i to ja strzelam fochami :diabloti: ale powoli ucze się wyciągać ręke na zgode co keidys byloby nie do pomyslenia :razz: a swoja droga jaki Twoj znak zodiaku? :razz: Co do bazarku to super, że tzet porobi fotki :loveu: bo moja cyfrówką rzadko da się coś lepszego wykrzesać :roll: Faceci też aniołkami nie są. Twierdze też że nic tak nie oczyszcza (atmosfery w związku oczywiście:eviltong:) jak wydarcie czasem ryja. Mój znak to znak wszystkich schizofreników- Bliźnięta:evil_lol: A co do zdjęć to tomecki łaski nie robi jak by się sam nie domyślił to by mu wałek pomógł. Skoro musiałam poświęcić jeden pokój na studio to też mogę coś z tego choć raz mieć :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Ohohoho, ale się groźnie na watku zrobiło.... Cienka, wałkiem nie wymachuj... I twierdzisz, że "choć raz", tak...? Oj, bo wezwę tomeckiego na pomoc;) Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cienka napisał(a):Faceci też aniołkami nie są. Twierdze też że nic tak nie oczyszcza (atmosfery w związku oczywiście:eviltong:) jak wydarcie czasem ryja. Mój znak to znak wszystkich schizofreników- Bliźnięta:evil_lol: A co do zdjęć to tomecki łaski nie robi jak by się sam nie domyślił to by mu wałek pomógł. Skoro musiałam poświęcić jeden pokój na studio to też mogę coś z tego choć raz mieć :cool3: no nie są nie są :razz: ale oni jakos zawsze umieją wybrnąc obronną ręko z tego:evil_lol: pogadaja pogadają przyniosą bukiecik :razz: haha moj Strzelec a już myslałam... :razz: O widzisz :cool3: grunt to dobra podpowiedź co ma facet robić, bardzo rzeczowa, treściwa i krótka :evil_lol: czasom boli - ale coż :cool3: Quote
DominikaAnna Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 http://img200.imageshack.us/i/skanowanie0001md.jpg/ to chyba najładniejsze zdjęcie w tym kalendarzu :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 kalendarz z baskami super :multi: http://img688.imageshack.us/img688/1566/skanowanie0005x.jpg słodkie lenistwo :loveu: Quote
Savannah Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Cienka jaki super kalendarzyk zrobiliście, na prawdę bardzo fajny :) Asiaczku kalendarz który dostałaś z Australii również fajny :) i faktycznie pół-brat ze strony ojca Serka jest naj w całym kalendarzu :) Quote
przeszlus Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Savannah napisał(a):Cienka jaki super kalendarzyk zrobiliście, na prawdę bardzo fajny :) Asiaczku kalendarz który dostałaś z Australii również fajny :) i faktycznie pół-brat ze strony ojca Serka jest naj w całym kalendarzu :) Masz galerię swoich syberianów ? Chyba nie !!! na co ty czekasz ? :D zakładaj w tej chwili Quote
Asiaczek Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='DominikaAnna']http://img200.imageshack.us/i/skanowanie0001md.jpg/ to chyba najładniejsze zdjęcie w tym kalendarzu :loveu: Hahahaha, pół-brat Serka się lansuje;) [quote name='Czarna_Owieczka']kalendarz z baskami super :multi: http://img688.imageshack.us/img688/1566/skanowanie0005x.jpg słodkie lenistwo :loveu: Ot, taki loooooozik na skórzanej kanapie;) [quote name='M&S']Hello wieczorkiem:) witajcie:) [quote name='Savannah']Cienka jaki super kalendarzyk zrobiliście, na prawdę bardzo fajny :) Asiaczku kalendarz który dostałaś z Australii również fajny :) i faktycznie pół-brat ze strony ojca Serka jest naj w całym kalendarzu :) Cieszę się:) [quote name='przeszlus']Masz galerię swoich syberianów ? Chyba nie !!! na co ty czekasz ? :D zakładaj w tej chwili Savannah - oj, zostałaś wywołana do tablicy;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 I znowu mojego posta wcięło, buuuuuu...... Mnie to te komputery chyba nie lubią. A co to za kolor tego kwietniowego baska? (chyba kwietniowego o ile pamiętam, no ale tam jest tylko jeden taki nietypowy, to na pewno wiesz o którego mi chodzi) Quote
Savannah Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 przeszlus napisał(a):Masz galerię swoich syberianów ? Chyba nie !!! na co ty czekasz ? :D zakładaj w tej chwili nie mam i chyba na razie nie założę .... chyba bym nie miała tyle samo zaparcia i czasu do stałego prowadzenia galerii... mam nadzieję, że nie długo będę mieć nową stronę www i tam wszystko będzie, pójdę "na łatwiznę" :) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 hej Asiaczku :) zajrzalam na chwile i fajny kalendarz z baskami widzialam, jak bym chciala taki z grzywkami :D Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 jamnicze napisał(a):I znowu mojego posta wcięło, buuuuuu...... Mnie to te komputery chyba nie lubią. A co to za kolor tego kwietniowego baska? (chyba kwietniowego o ile pamiętam, no ale tam jest tylko jeden taki nietypowy, to na pewno wiesz o którego mi chodzi) Hej, ten kwietniowy to na pewno ma coś wspólnego z trindlami ale cos tam jeszcze weszło w paradę - wg mnie. Savannah napisał(a):nie mam i chyba na razie nie założę .... chyba bym nie miała tyle samo zaparcia i czasu do stałego prowadzenia galerii... mam nadzieję, że nie długo będę mieć nową stronę www i tam wszystko będzie, pójdę "na łatwiznę" :) Fakt, pracy i tu i tam jest. No i systematyczność, bo inaczej robią się zaległości a potem trudno i ciężko jest je nadrobić... M&S napisał(a):I dziś też wiczeorne dzień dobry;):) A ja znowu porannie Was witam... *anusia&ajlu* napisał(a):hej Asiaczku :) zajrzalam na chwile i fajny kalendarz z baskami widzialam, jak bym chciala taki z grzywkami :D Możecie się skrzyknąć i sami zrobić taki kalendarz;) Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wpadłam się przywitać, net mi tak chodzi, że połowa strony się nie otwiera :placz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawia i przyjdę jak mi naprawią ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 DominikaAnna napisał(a):dzień dobry w południe :) Witaj popołudniu:) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Wpadłam się przywitać, net mi tak chodzi, że połowa strony się nie otwiera :placz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawia i przyjdę jak mi naprawią ;)[/FONT] A u mnie wsio OK:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 WeronikaM napisał(a):coś u was fotek nie ma :evil_lol: Juz nadrabiam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 11.01.2011 r. Ruda czyli RED ROSE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Cd. ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Cd. ROMANTIC SMILE Asiacek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Paula03 napisał(a):Hej wam Asiaczki :) Co słychać? Co słychać? Żyję mlaskaniem szczeniaków, ich apetytem, rośnięciem...;) Pzdr. Quote
Recommended Posts