Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Co racja to racja z każdej wersji jest coś prawdy i wina po środku, al ejak dla mnie zawsze kobity, no chyba ze jak juz pisałam moj związek :razz:
Chociaż doskonale zdaje sobie sprawę, że tak jak Ty ja jestem tym zadymiarzem, to ja najczęściej mam problemy z jakiś pierdół (co ciekawe w poważnych sprawach umiem się bez problemu dogadać :razz:) i to ja strzelam fochami :diabloti:
ale powoli ucze się wyciągać ręke na zgode co keidys byloby nie do pomyslenia :razz:

a swoja droga jaki Twoj znak zodiaku? :razz:

Co do bazarku to super, że tzet porobi fotki :loveu: bo moja cyfrówką rzadko da się coś lepszego wykrzesać :roll:

Faceci też aniołkami nie są. Twierdze też że nic tak nie oczyszcza (atmosfery w związku oczywiście:eviltong:) jak wydarcie czasem ryja.

Mój znak to znak wszystkich schizofreników- Bliźnięta:evil_lol:

A co do zdjęć to tomecki łaski nie robi jak by się sam nie domyślił to by mu wałek pomógł. Skoro musiałam poświęcić jeden pokój na studio to też mogę coś z tego choć raz mieć :cool3:

Posted

Cienka napisał(a):
Faceci też aniołkami nie są. Twierdze też że nic tak nie oczyszcza (atmosfery w związku oczywiście:eviltong:) jak wydarcie czasem ryja.

Mój znak to znak wszystkich schizofreników- Bliźnięta:evil_lol:

A co do zdjęć to tomecki łaski nie robi jak by się sam nie domyślił to by mu wałek pomógł. Skoro musiałam poświęcić jeden pokój na studio to też mogę coś z tego choć raz mieć :cool3:

no nie są nie są :razz: ale oni jakos zawsze umieją wybrnąc obronną ręko z tego:evil_lol: pogadaja pogadają przyniosą bukiecik :razz:

haha moj Strzelec a już myslałam... :razz:

O widzisz :cool3: grunt to dobra podpowiedź co ma facet robić, bardzo rzeczowa, treściwa i krótka :evil_lol: czasom boli - ale coż :cool3:

Posted

Cienka jaki super kalendarzyk zrobiliście, na prawdę bardzo fajny :)
Asiaczku kalendarz który dostałaś z Australii również fajny :) i faktycznie pół-brat ze strony ojca Serka jest naj w całym kalendarzu :)

Posted

Savannah napisał(a):
Cienka jaki super kalendarzyk zrobiliście, na prawdę bardzo fajny :)
Asiaczku kalendarz który dostałaś z Australii również fajny :) i faktycznie pół-brat ze strony ojca Serka jest naj w całym kalendarzu :)

Masz galerię swoich syberianów ?
Chyba nie !!! na co ty czekasz ? :D zakładaj w tej chwili

Posted

[quote name='DominikaAnna']http://img200.imageshack.us/i/skanowanie0001md.jpg/
to chyba najładniejsze zdjęcie w tym kalendarzu :loveu:
Hahahaha, pół-brat Serka się lansuje;)

[quote name='Czarna_Owieczka']kalendarz z baskami super :multi:
http://img688.imageshack.us/img688/1566/skanowanie0005x.jpg
słodkie lenistwo :loveu:
Ot, taki loooooozik na skórzanej kanapie;)

[quote name='M&S']Hello wieczorkiem:)
witajcie:)

[quote name='Savannah']Cienka jaki super kalendarzyk zrobiliście, na prawdę bardzo fajny :)
Cieszę się:)

[quote name='przeszlus']Masz galerię swoich syberianów ?
Savannah - oj, zostałaś wywołana do tablicy;)

Pzdr.

Posted

I znowu mojego posta wcięło, buuuuuu......
Mnie to te komputery chyba nie lubią.

A co to za kolor tego kwietniowego baska? (chyba kwietniowego o ile pamiętam, no ale tam jest tylko jeden taki nietypowy, to na pewno wiesz o którego mi chodzi)

Posted

przeszlus napisał(a):
Masz galerię swoich syberianów ?

nie mam i chyba na razie nie założę .... chyba bym nie miała tyle samo zaparcia i czasu do stałego prowadzenia galerii... mam nadzieję, że nie długo będę mieć nową stronę www i tam wszystko będzie, pójdę "na łatwiznę" :)

Posted

jamnicze napisał(a):
I znowu mojego posta wcięło, buuuuuu......
Mnie to te komputery chyba nie lubią.
A co to za kolor tego kwietniowego baska? (chyba kwietniowego o ile pamiętam, no ale tam jest tylko jeden taki nietypowy, to na pewno wiesz o którego mi chodzi)

Hej,
ten kwietniowy to na pewno ma coś wspólnego z trindlami ale cos tam jeszcze weszło w paradę - wg mnie.

Savannah napisał(a):
nie mam i chyba na razie nie założę .... chyba bym nie miała tyle samo zaparcia i czasu do stałego prowadzenia galerii... mam nadzieję, że nie długo będę mieć nową stronę www i tam wszystko będzie, pójdę "na łatwiznę" :)

Fakt, pracy i tu i tam jest. No i systematyczność, bo inaczej robią się zaległości a potem trudno i ciężko jest je nadrobić...

M&S napisał(a):
I dziś też wiczeorne dzień dobry;):)

A ja znowu porannie Was witam...

*anusia&ajlu* napisał(a):
hej Asiaczku :)
zajrzalam na chwile i fajny kalendarz z baskami widzialam, jak bym chciala taki z grzywkami :D

Możecie się skrzyknąć i sami zrobić taki kalendarz;)

Pzdr.

Posted

DominikaAnna napisał(a):
dzień dobry w południe :)

Witaj popołudniu:)

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Wpadłam się przywitać, net mi tak chodzi, że połowa strony się nie otwiera :placz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawia i przyjdę jak mi naprawią ;)[/FONT]

A u mnie wsio OK:)

Pzdr.