Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 OJ, tak! Chociaż, ostatnio, jakby nieco przycichł. Wydaje mi się, że chyba słuch mu szwankuje... Nadal go obserwuję... Fizycznie jest OK, apetyt ma, nawet chyba ciut za krągły jest;) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Być może. W takim wieku mogą pojawiać się już jakieś problemy zdrowotne. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Na razie - odpukac. Ani Felce ani Farikowi nic szczególnie poważnego nie dolega... I oby tak było nadal:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Asiaczek napisał(a):Na razie - odpukac. Ani Felce ani Farikowi nic szczególnie poważnego nie dolega... I oby tak było nadal:) Pzdr. my też mamy taką nadzieję :) tri zdecydowanie uwielbiam :loveu: Farik i Felka są świetni !:D Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):my też mamy taką nadzieję :) tri zdecydowanie uwielbiam :loveu: Farik i Felka są świetni !:D Ja tez bardzo lubię to umaszczenie i ciesze się, że na FB jest tyle pięknych trikolorów. To miód na moją duszę;) Alicja napisał(a):ale się rozszalałaś z fotkami ;) A co tam! Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img64.imageshack.us/i/resizeofimg6126.jpg/ jak w reklamie pedigree denta stix :D A Farik rzeczywiście wygląda na starszego psa i widać pamiątki po bójkach :) Bojownik mały :D Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Teraz juz trochę spuścił z tonu, ale , faktycznie, to fighter:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Można powiedziec, że w przypadku basków umaszczenie rudo-białe to "najbardziej klasyczne" i ma chyba najwięcej zwolenników:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 HURRRAAAAAAA!!!! Justyna Kowalczyk górą!!!!! znowu wygrała!!!!! Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img43.imageshack.us/img43/4939/resizeofimg6116.jpg co 3 głowy to nie jedna :razz: kurcze ja oczywiscie nic nie ogladalam bo siedze nad Niemieckim i sobie u Ciebie Asiaczku na poprawę humoru fotki w przeriwe oglądam :eviltong: Quote
Iza. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Oooo widziałam foteczki mojej ulubienicy Żelki :loveu: :loveu: Asiu bardzo fajny stolik masz :cool3: Quote
Korenia Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 To nie dziwota, że Felka trzyma się lepiej niż Farik, w końcu to KOBIETA! ;) Quote
DuDziaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Korenia']To nie dziwota, że Felka trzyma się lepiej niż Farik, w końcu to KOBIETA! ;) w końcu: Kobieta jest jak wino.....czym starsza tym lepsza! Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='DuDziaczek']http://img43.imageshack.us/img43/4939/resizeofimg6116.jpg co 3 głowy to nie jedna :razz: kurcze ja oczywiscie nic nie ogladalam bo siedze nad Niemieckim i sobie u Ciebie Asiaczku na poprawę humoru fotki w przeriwe oglądam :eviltong: Jeżeli chodzi o wyniki biegu kobiet, to na pewno jeszcze nie raz powtórza ten finał:) Nic straconego. [quote name='Iza.']Oooo widziałam foteczki mojej ulubienicy Żelki :loveu: :loveu: Asiu bardzo fajny stolik masz :cool3: Nic specjalnego. Typowy stolik trymerski... [quote name='Korenia']To nie dziwota, że Felka trzyma się lepiej niż Farik, w końcu to KOBIETA! ;) Fakt! [quote name='DuDziaczek']w końcu: Kobieta jest jak wino.....czym starsza tym lepsza! Hahaha, fakt:) Pzdr. Quote
przeszlus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Asiaczek']HURRRAAAAAAA!!!! Justyna Kowalczyk górą!!!!! znowu wygrała!!!!! Pzdr. Super gratulacje... To ta na nartach,dobrze myśle,w sporcie nie za bardzo jestem obeznany. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 przeszlus napisał(a):Super gratulacje... To ta na nartach,dobrze myśle,w sporcie nie za bardzo jestem obeznany. Tak, to TA na nartach, dobrze myslisz:) A Małysz - dzisiaj czwarty:) pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Widzę najświeższe informacje i obeznanie w sporcie :razz: ja miewam spore opóźnienie w informacjach sportowych :lol: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Wiedziałam że dzisiaj jest jakiś wazny bieg dla Justyny K., więc śledziłam info w TVP. A o Małyszu to wiem przypadkiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Przeczytajcie koniecznie! DLACZEGO FACECI SA TACY FAJNI? 1. Ich dupa nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o pracę. 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze! 3. Ich nazwisko zostaje. 4. Garaż jest ich cały 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie. 6. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę. 7. Gówno ich obchodzi, że ktoś nie zauważa ich nowej fryzury. 8. Ta sama robota a większa płaca. 9. Zmarszczki dodają charakteru. 10. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze. 11. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN. 12. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy. 13. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp. 14. Jeden nastrój, zawsze! 15. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund. 16. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. 17. Sami otwierają słoiki. 18. Dostają fory za każdy przejaw troskliwości. 19. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak. 20. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa. 21. Trzy pary butów w zupełności wystarczą. 22. Nie używają podpasek. 23. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, mogą zostać najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat. 24. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów. 25. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też śrubą. 26. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach. 27. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami. 28. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra. 29. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory roku. 30. Manicure robią przy pomocy scyzoryka. 31. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w kilka minut. 32. Cały Świat jest dla facetów ubikacją. Quote
Korenia Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tekst o facetach - sama prawda :evil_lol: Asia mnie prosiła o wklejenie tego filmiku :) [video=youtube;xNm9TvXSOp0]http://www.youtube.com/watch?v=xNm9TvXSOp0&feature=related[/video] Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Oglądnijcie LEMURKA, od razu poczujecie się lepiej:) Jest po prostu cudny!!!! Korenia - dzięki:) Pzdr. Quote
Recommended Posts