Błyskotka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Maluchy rosną jak na drożdżach :). Zazdroszczę takich szkrabów w domu :). Mam nadzieję że pod tym względem ten rok będzie dla mnie łaskawy..... Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Błyskotko, maluchy nie sa u mnie. Sa u Artura, który jest współwłaścicielem Kiki:) Z jednej strony - spokój w domku, a z drugiej - jakoś tak żal, że nie mam ich pod okiem... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Błyskotko, maluchy nie sa u mnie. Sa u Artura, który jest współwłaścicielem Kiki:) Z jednej strony - spokój w domku, a z drugiej - jakoś tak żal, że nie mam ich pod okiem... Pzdr. Wiem Asiu, wiem :). Quote
bety Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ufffffffffffffffff przebrnęłam wreszcie przez zaległości u Ciebie. :p No to od początku DO SIEGO ROKU !!! :multi::multi::multi: Wszystkiego najlepszego dla wszystkich asiaczkwych basków, co obchodziły urodzinki jak byłam nieobecna na dogo. :lol: Gratulacje za wszystkie championaty, dyplomy itp. itd. :lol: Duże gratki za nowe baskowe maluszki, niech rosną zdrowo. :multi::multi::multi: A te fotki jakoś dziwnie znajome mi się wydają ;) http://img195.imageshack.us/img195/9245/resizeofimg3524.jpg http://img51.imageshack.us/img51/961/resizeofimg3508.jpg Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Hejka, bety! fotki znajome, bo człowiek na tych fotkach - znajomy;) Pzdr. Quote
bety Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [[quote name='Asiaczek']Hejka, bety! fotki znajome, bo człowiek na tych fotkach - znajomy;) Pzdr. No właśnie - ha ha ha. Pzdr Quote
Izabela124. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Asiaczku, jakieś zdjęcia stadka by się przydały :) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Na razie mam tylko koty. Może jeszcze dzisiaj uda mi się porobic roche fotek psom:) Pzd. Quote
Izabela124. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zdjęcia kotów również chętnie obejrzałabym :) Quote
Izabela124. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 W takim razie grzecznie sobie poczekam :) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Izabela124. napisał(a):W takim razie grzecznie sobie poczekam :) taak ! czekamy na zdjęcia :multi: Quote
NATKA Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asiaczek']DuDziaczku - ja tez słyszałam o takich kocurach persach, dosyć agresywnych, mało zsocjalizowanych... Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie kota, a juz szczególnie kota perskiego, który rzuca się na twarz (dosłownie!) osobie, która chce go pogłaskać. I słyszałam o takim, co atakował i skakał na plecy. Jak myslicie, czym sie przytrzymywał...? Nooooo, dzięki za taką przyjemność... Co prawda, uwielbiam masaż, drapanie po pleckach itp., ale taki masaż w wykonaniu kociego pazura - nie dzieki! Pzdr. Ja kiedyś (dawno temu) miałam kota, takiego zwyczajnego dachowca - jak to się mówi i to była wersja obronna kocura. Oczywiście dla domowników pieszczoch ale dla obcych to był terminator :diabloti: Kiedyś jak moja mama czyściła wycieraczkę przed drzwiami to Maciek swoim zwyczajem jej pomagał i łaził po korytarzu, niefortunnie się zdarzyło, że sąsiad z naprzeciwka wracał i ta kocia bestia doszła do wniosku, że trzeba mamę obronić przed sąsiadem i skoczył sąsiadowi na głowę z pazurami :cool3: Cudne śpioszki :lol: http://img18.imageshack.us/img18/5933/resizeofdsc00953.jpg Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='NATKA']Ja kiedyś (dawno temu) miałam kota, takiego zwyczajnego dachowca - jak to się mówi i to była wersja obronna kocura. Oczywiście dla domowników pieszczoch ale dla obcych to był terminator :diabloti: Kiedyś jak moja mama czyściła wycieraczkę przed drzwiami to Maciek swoim zwyczajem jej pomagał i łaził po korytarzu, niefortunnie się zdarzyło, że sąsiad z naprzeciwka wracał i ta kocia bestia doszła do wniosku, że trzeba mamę obronić przed sąsiadem i skoczył sąsiadowi na głowę z pazurami :cool3: Cudne śpioszki :lol: http://img18.imageshack.us/img18/5933/resizeofdsc00953.jpg Matkoooo, rzeczywiśącie kot obronny... Pzdr. Quote
C&B Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 To ja też poczekam sobie na fotki kotów ;) Co do kotów obronnych... Ja znałam jednego, który bronił sam siebie, przed wszystkimi, taka kotka biedna była wystraszona... Moja ciocia znalazła ją w piwnicy, przygarnęła, a okazało się, że kicia miała poprzypalane wąsy i sierść na pyszczku... :shake: Na wszystkich się rzucała, więc ciocia oddała ją na wieś, teraz żyje tam już kilka dobrych lat, jest jedynym kotem na gospodarstwie, bo inne odgania, do ludzi też podchodzi z dystansem, tylko do swojej pani się łasi ;) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 No, bidulka, ale wazne, że odnalazła swoje miejsce:) Pzdr. Quote
Savannah Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 widzieliście może fakty na tvn?? o tym biednym husky którego zwyrodnialcy ciągneli za autem, aż mu głowę urwało?! to jest nie do pomyślenia, szukam w necie właśnie jakieś petycji na najwyższą kare dla tych s...... straszne :( Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ja o tym słyszałam i czytałam. Ale nie oglądałam tego w telewizji. Chyba bym nie mogła na to patrzec i słuchac dyskusji o tym... Zwyrodnialcy! Wiecie co? Kiedy słysze o takim zachowaniu, to przypomina mi się, że kiedyś istniało prawo "Oko za oko, ząb za ząb". I powinno to prawo dalej obowiązywac. Jak ty mi - tak ja tobie. Od razu nie byłoby kradziezy (odrąbana łapa) i innych... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ja też widziała fakty, okropieństwo. I powiedziałam to samo- oni mu głowe urwali to i tym *** tak trzeba zrobić. Quote
Korenia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zamordowana suczka husky była wzięta parę dni wcześniej ze schroniska. Sąsiedzi wypowiadali się, że wcześniej zamordowali już bernardyna przywiązując go w rzecze i rzucając w niego siekierami... Quote
Paula03 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ja tego nie widziałam, ale ostatnio o tym słyszałam. Koszmar... Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Obiecane foteczki. Na początek - 2 kicie-emerytki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Cd. Psia sesja odbyła się w przedpokoju na stole trymerskim. Najpierw Dżezik:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Spójrzcie na mine Dżezika;) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Cd. Żelka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Recommended Posts