Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale zginął mi Twój post pomiędzy baskami-bobaskami:)

Ja tobym zrobiła jakąś taką tutkę z tekturki/ kartonu. I okleiła tymi Twoimi pieknymi obrazkami.

Pzdr.

Pomysł dobry, ale mi się marzą takie błyszczące z przezroczystego plastiku :P Ot jak sobie coś wymyśle to koniec, nie można znaleźć. ALe teraz to i tak za późno, może w przyszłym roku na zimę takich poszukam.

A czemu piesek ma świecący brzuszek? Od aparatu? Bo mój aparat np. daje takie zielone światełko, ale tylko czasami je widać.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
Pomysł dobry, ale mi się marzą takie błyszczące z przezroczystego plastiku :P Ot jak sobie coś wymyśle to koniec, nie można znaleźć. ALe teraz to i tak za późno, może w przyszłym roku na zimę takich poszukam.
A czemu piesek ma świecący brzuszek? Od aparatu? Bo mój aparat np. daje takie zielone światełko, ale tylko czasami je widać.

Ja myslę, że od lampy...

Paula03 napisał(a):
Ale kluski rosną :loveu: :loveu:

I bardzo dobrze, narzekac nie będę:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co zrobił?

Pzdr.

Mała menda pogryzła mi telefon nadaje się tylko na śmietnik:placz:
Jestem zła na niego a co ciekawe nigdy nie interesował się telefonami a tu dziś słyszę coś gryzie podchodzę a to mój telefon:angryy:

Posted

Zina też kiedyś Jadzi obgryzła nowiutki 2 tygodniowy telefon.
Heh tylko to był na prawdę fajny telefon typowo kobiecy biały w czerwone kwiaty w grudniu kończy mi się umowa i myślałam, że zostanę przy tym (bo go lubię) a ten nowy sprzedam. Heh:placz:
A tak go zmasakrował aż dziw, że zębów nie połamał ale on nic nawet dziąsełka nie zarysował. Nawet ukarać go nie było jak bo od razu się poddał.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jogi - cfffaniak. Wie, jak się bronić... Pokazał brzuszek, kopytka wyciągnął i Pańcia juz miętka;)

Hihihi z serii "mamo! ja jestem grzeczny!" :lol:
Moja Laila tak robi, a czasem jak coś zbroi, biegnie na łóżko i udaje, że śpi. Ale takim twardym snem, że jak się poszturcha to aż burczy, żeby jej nie budzić :eviltong:
I weź coś takiemu łobuziakowi zrób ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Hihihi z serii "mamo! ja jestem grzeczny!" :lol:
Moja Laila tak robi, a czasem jak coś zbroi, biegnie na łóżko i udaje, że śpi. Ale takim twardym snem, że jak się poszturcha to aż burczy, żeby jej nie budzić :eviltong:
I weź coś takiemu łobuziakowi zrób ;)

Grono cwaniaków nam się powiększa;)

Pzdr.

Posted

w sensie zaliczacze? Jedyne co moge powiedzieć Tobie na pocieszenie to ciesz się, ze nie masz laptopa Lenowo on ma szerszą końcówkę i zasilacze z uniwersalnymi wymiennymi końcówkami nie pasują.

Posted

[quote name='Buszki']Cienka,nie przejmuj się :).Zajrzyj do Off Topic,tam to dopiero maja szkodniki :evil_lol:.

hahaha co racja to racja :eviltong:

a zobaczcie na te słodkie mordki (aktualnie na DT u mojego Tzta)
Gdybyście zobaczyli imprezę jaka sobie zrobily podczas 6 godzinnej nieobecności...
ja nigdy nie widizalm takie widoku gąbki na szafkach, lampkach, kwiatkach... brakowało tylko na suficie :diabloti:

Apropo to są do adopcji gdyby ktoś chciał się skusić :razz:

Asiaczku widzisz podobieństwo między czarnym i Fuxiem moim

• ? :-(

• Posted

[FONT=Tahoma]Heh tylko ja rozumiem jak by Jogi siedział pół dnia sam, ale on ma siostrę do towarzystwa i pana który pracuje w domu. Na brak rozrywek nie mogą narzekać, zawsze mają coś do gryzienia i mnóstwo zabawek. Latają po domu jak małe pershingi skaczą po kanapach i jeżdżą po panelach jak po lodzie i jeszcze źle. [/FONT]
    [FONT=Tahoma]Jestem zła bo lubiłam ten telefon i nie raz leżał na stoliku i Jogi nigdy się nim nie interesował [/FONT]

Posted

[quote name='Mudik']Asiu przepraszam,ale u Ciebie duży ruch taki apel o pomoc dla dogomaniaczki na facebooku znalazłam
    http://www.facebook.com/event.php?eid=154806317903333
    To ja podam link do wątku na DGM:
    http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie/page9

Ci Ludzie nie maja nic. Tylko dzięki NASZEJ pomocy, mają możliwość wrócić do normalnego życia.
    Ja wpłace parę złotych. A Wy? Czy 20-30 zł wpłacone na konto to tak dużo...?
    Postawcie się w Ich sytuacji, stracili wszystko...

Pzdr.

Posted

[quote name='Mudik']Asiu przepraszam,ale u Ciebie duży ruch taki apel o pomoc dla dogomaniaczki na facebooku znalazłam
    http://www.facebook.com/event.php?eid=154806317903333
    Jestem juz zalogowana na wątku na DGM.
    Mudikowa, dzięki za ogłaszanie:)

[quote name='Jaga.']hahaha jakie cwaniaki :D
    moja mała właśnie siedzi i międli skarpetkę - w tym tygodniu zeżarła już 2 ładowarki do laptopa... świrka :D
    ...a moje śpią:)

[quote name='Cienka']w sensie zaliczacze? Jedyne co moge powiedzieć Tobie na pocieszenie to ciesz się, ze nie masz laptopa Lenowo on ma szerszą końcówkę i zasilacze z uniwersalnymi wymiennymi końcówkami nie pasują.
    Te nasze łapciuchy to - widać - że doskonale wiedza, co gryźć...

[quote name='Buszki']Cienka,nie przejmuj się :).Zajrzyj do Off Topic,tam to dopiero maja szkodniki :evil_lol:.
    Zaraz Wam podam link.

[quote name='DuDziaczek']hahaha co racja to racja :eviltong:
    a zobaczcie na te słodkie mordki (aktualnie na DT u mojego Tzta)
    Gdybyście zobaczyli imprezę jaka sobie zrobily podczas 6 godzinnej nieobecności...
    ja nigdy nie widizalm takie widoku gąbki na szafkach, lampkach, kwiatkach... brakowało tylko na suficie :diabloti:
    Apropo to są do adopcji gdyby ktoś chciał się skusić :razz:
    Asiaczku widzisz podobieństwo między czarnym i Fuxiem moim

• ? :-(

• DuDziaczku - oba sa piękne. I fajnie, gdyby mogły w parze pójść do adopcji... Mają watek na DGM? Jesli tak - podaj proszę. Chętnie zajrzę:)

[quote name='ewtos']A na fotce to "szkodniki" w trakcie reprymendy:lol: ?. Brązowy bardziej przejęty :evil_lol:
    Eeee, tam. żaden nie wygląda na przejętego;)

[quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Heh tylko ja rozumiem jak by Jogi siedział pół dnia sam, ale on ma siostrę do towarzystwa i pana który pracuje w domu. Na brak rozrywek nie mogą narzekać, zawsze mają coś do gryzienia i mnóstwo zabawek. Latają po domu jak małe pershingi skaczą po kanapach i jeżdżą po panelach jak po lodzie i jeszcze źle. [/FONT]
    [FONT=Tahoma]Jestem zła bo lubiłam ten telefon i nie raz leżał na stoliku i Jogi nigdy się nim nie interesował [/FONT]
    Oj, przyszedł czas i na telefon...;)

Pzdr.

Posted

Wklejam jeszcze raz wątek "szkodników":
    http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego?p=16064835#post16064835

Naprawde warto tam zajrzeć i czasami dowartościować się, że nasze aniołki to jednak nie sa takie złe;)

Pzdr.

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/199179-Kupa-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-dziesi%C4%99%C4%87-szczeniak%C3%B3w-w-polach-Ostrowiec-%C5%9Awi%C4%99tokrzyski!!!

proszę Asiaczku :) ich rodzeństwo nadal czeka na domy na mrozie :-(

a tam apropo :razz: poznajesz Asiaczku panienkę?

dla przypomnienia fotka z pierwszych dni u mnie:

http://images35.fotosik.pl/208/2e49bfb773faf53a.jpg

:cool3: wyrosła mi panieka :razz:
    Ale operacji na oczk anie bedzia miała, czekamy na ludzia ktory zaakceptuje ja taka jaka jest :eviltong: