kaskaSz Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale zginął mi Twój post pomiędzy baskami-bobaskami:) Ja tobym zrobiła jakąś taką tutkę z tekturki/ kartonu. I okleiła tymi Twoimi pieknymi obrazkami. Pzdr. Pomysł dobry, ale mi się marzą takie błyszczące z przezroczystego plastiku :P Ot jak sobie coś wymyśle to koniec, nie można znaleźć. ALe teraz to i tak za późno, może w przyszłym roku na zimę takich poszukam. A czemu piesek ma świecący brzuszek? Od aparatu? Bo mój aparat np. daje takie zielone światełko, ale tylko czasami je widać. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 kaskaSz napisał(a):Pomysł dobry, ale mi się marzą takie błyszczące z przezroczystego plastiku :P Ot jak sobie coś wymyśle to koniec, nie można znaleźć. ALe teraz to i tak za późno, może w przyszłym roku na zimę takich poszukam. A czemu piesek ma świecący brzuszek? Od aparatu? Bo mój aparat np. daje takie zielone światełko, ale tylko czasami je widać. Ja myslę, że od lampy... Paula03 napisał(a):Ale kluski rosną :loveu: :loveu: I bardzo dobrze, narzekac nie będę:) Pzdr. Quote
Cienka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Małe rosną a ja dziś chyba dokonam morderstwa na Jogim :mad: Quote
Cienka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Co zrobił? Pzdr. Mała menda pogryzła mi telefon nadaje się tylko na śmietnik:placz: Jestem zła na niego a co ciekawe nigdy nie interesował się telefonami a tu dziś słyszę coś gryzie podchodzę a to mój telefon:angryy: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Nie jesteś osamotniona. Wahzirek tez kiedyś zaliczył moje 2 telefony komórkowe... Pzdr. Quote
Cienka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zina też kiedyś Jadzi obgryzła nowiutki 2 tygodniowy telefon. Heh tylko to był na prawdę fajny telefon typowo kobiecy biały w czerwone kwiaty w grudniu kończy mi się umowa i myślałam, że zostanę przy tym (bo go lubię) a ten nowy sprzedam. Heh:placz: A tak go zmasakrował aż dziw, że zębów nie połamał ale on nic nawet dziąsełka nie zarysował. Nawet ukarać go nie było jak bo od razu się poddał. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Jogi - cfffaniak. Wie, jak się bronić... Pokazał brzuszek, kopytka wyciągnął i Pańcia juz miętka;) Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Jogi - cfffaniak. Wie, jak się bronić... Pokazał brzuszek, kopytka wyciągnął i Pańcia juz miętka;) Hihihi z serii "mamo! ja jestem grzeczny!" :lol: Moja Laila tak robi, a czasem jak coś zbroi, biegnie na łóżko i udaje, że śpi. Ale takim twardym snem, że jak się poszturcha to aż burczy, żeby jej nie budzić :eviltong: I weź coś takiemu łobuziakowi zrób ;) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 mychaaaaa napisał(a):Hihihi z serii "mamo! ja jestem grzeczny!" :lol: Moja Laila tak robi, a czasem jak coś zbroi, biegnie na łóżko i udaje, że śpi. Ale takim twardym snem, że jak się poszturcha to aż burczy, żeby jej nie budzić :eviltong: I weź coś takiemu łobuziakowi zrób ;) Grono cwaniaków nam się powiększa;) Pzdr. Quote
Mudik Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Asiu przepraszam,ale u Ciebie duży ruch taki apel o pomoc dla dogomaniaczki na facebooku znalazłam http://www.facebook.com/event.php?eid=154806317903333 Quote
Jaga. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 hahaha jakie cwaniaki :D moja mała właśnie siedzi i międli skarpetkę - w tym tygodniu zeżarła już 2 ładowarki do laptopa... świrka :D Quote
Cienka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 w sensie zaliczacze? Jedyne co moge powiedzieć Tobie na pocieszenie to ciesz się, ze nie masz laptopa Lenowo on ma szerszą końcówkę i zasilacze z uniwersalnymi wymiennymi końcówkami nie pasują. Quote
Buszki Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cienka,nie przejmuj się :).Zajrzyj do Off Topic,tam to dopiero maja szkodniki :evil_lol:. Quote
DuDziaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Buszki']Cienka,nie przejmuj się :).Zajrzyj do Off Topic,tam to dopiero maja szkodniki :evil_lol:. hahaha co racja to racja :eviltong: a zobaczcie na te słodkie mordki (aktualnie na DT u mojego Tzta) Gdybyście zobaczyli imprezę jaka sobie zrobily podczas 6 godzinnej nieobecności... ja nigdy nie widizalm takie widoku gąbki na szafkach, lampkach, kwiatkach... brakowało tylko na suficie :diabloti: Apropo to są do adopcji gdyby ktoś chciał się skusić :razz: Asiaczku widzisz podobieństwo między czarnym i Fuxiem moim ? :-( Quote
ewtos Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='DuDziaczek'] http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0995.jpg Gdybyście zobaczyli imprezę jaka sobie zrobily podczas 6 godzinnej nieobecności... ja nigdy nie widizalm takie widoku gąbki na szafkach, lampkach, kwiatkach... brakowało tylko na suficie .. A na fotce to "szkodniki" w trakcie reprymendy:lol: ?. Brązowy bardziej przejęty :evil_lol: Quote
Cienka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [FONT=Tahoma]Heh tylko ja rozumiem jak by Jogi siedział pół dnia sam, ale on ma siostrę do towarzystwa i pana który pracuje w domu. Na brak rozrywek nie mogą narzekać, zawsze mają coś do gryzienia i mnóstwo zabawek. Latają po domu jak małe pershingi skaczą po kanapach i jeżdżą po panelach jak po lodzie i jeszcze źle. [/FONT] [FONT=Tahoma]Jestem zła bo lubiłam ten telefon i nie raz leżał na stoliku i Jogi nigdy się nim nie interesował [/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Mudik']Asiu przepraszam,ale u Ciebie duży ruch taki apel o pomoc dla dogomaniaczki na facebooku znalazłam http://www.facebook.com/event.php?eid=154806317903333 To ja podam link do wątku na DGM: http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie/page9 Ci Ludzie nie maja nic. Tylko dzięki NASZEJ pomocy, mają możliwość wrócić do normalnego życia. Ja wpłace parę złotych. A Wy? Czy 20-30 zł wpłacone na konto to tak dużo...? Postawcie się w Ich sytuacji, stracili wszystko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Mudik']Asiu przepraszam,ale u Ciebie duży ruch taki apel o pomoc dla dogomaniaczki na facebooku znalazłam http://www.facebook.com/event.php?eid=154806317903333 Jestem juz zalogowana na wątku na DGM. Mudikowa, dzięki za ogłaszanie:) [quote name='Jaga.']hahaha jakie cwaniaki :D moja mała właśnie siedzi i międli skarpetkę - w tym tygodniu zeżarła już 2 ładowarki do laptopa... świrka :D ...a moje śpią:) [quote name='Cienka']w sensie zaliczacze? Jedyne co moge powiedzieć Tobie na pocieszenie to ciesz się, ze nie masz laptopa Lenowo on ma szerszą końcówkę i zasilacze z uniwersalnymi wymiennymi końcówkami nie pasują. Te nasze łapciuchy to - widać - że doskonale wiedza, co gryźć... [quote name='Buszki']Cienka,nie przejmuj się :).Zajrzyj do Off Topic,tam to dopiero maja szkodniki :evil_lol:. Zaraz Wam podam link. [quote name='DuDziaczek']hahaha co racja to racja :eviltong: a zobaczcie na te słodkie mordki (aktualnie na DT u mojego Tzta) Gdybyście zobaczyli imprezę jaka sobie zrobily podczas 6 godzinnej nieobecności... ja nigdy nie widizalm takie widoku gąbki na szafkach, lampkach, kwiatkach... brakowało tylko na suficie :diabloti: Apropo to są do adopcji gdyby ktoś chciał się skusić :razz: Asiaczku widzisz podobieństwo między czarnym i Fuxiem moim ? :-( DuDziaczku - oba sa piękne. I fajnie, gdyby mogły w parze pójść do adopcji... Mają watek na DGM? Jesli tak - podaj proszę. Chętnie zajrzę:) [quote name='ewtos']A na fotce to "szkodniki" w trakcie reprymendy:lol: ?. Brązowy bardziej przejęty :evil_lol: Eeee, tam. żaden nie wygląda na przejętego;) [quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Heh tylko ja rozumiem jak by Jogi siedział pół dnia sam, ale on ma siostrę do towarzystwa i pana który pracuje w domu. Na brak rozrywek nie mogą narzekać, zawsze mają coś do gryzienia i mnóstwo zabawek. Latają po domu jak małe pershingi skaczą po kanapach i jeżdżą po panelach jak po lodzie i jeszcze źle. [/FONT] [FONT=Tahoma]Jestem zła bo lubiłam ten telefon i nie raz leżał na stoliku i Jogi nigdy się nim nie interesował [/FONT] Oj, przyszedł czas i na telefon...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Buszki']Cienka,nie przejmuj się :).Zajrzyj do Off Topic,tam to dopiero maja szkodniki :evil_lol:. Wklejam jeszcze raz wątek "szkodników": http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego?p=16064835#post16064835 Naprawde warto tam zajrzeć i czasami dowartościować się, że nasze aniołki to jednak nie sa takie złe;) Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199179-Kupa-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-dziesi%C4%99%C4%87-szczeniak%C3%B3w-w-polach-Ostrowiec-%C5%9Awi%C4%99tokrzyski!!! proszę Asiaczku :) ich rodzeństwo nadal czeka na domy na mrozie :-( a tam apropo :razz: poznajesz Asiaczku panienkę? dla przypomnienia fotka z pierwszych dni u mnie: http://images35.fotosik.pl/208/2e49bfb773faf53a.jpg :cool3: wyrosła mi panieka :razz: Ale operacji na oczk anie bedzia miała, czekamy na ludzia ktory zaakceptuje ja taka jaka jest :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 DuDziaczku, nie poznałam Panienki. A jak w końcu dostała na imię? Pzdr. Quote
Recommended Posts