Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Norweskie, main coony i syberyjczyki to takie kicie z charakterem, ale jednoczesnie, przy normalnej socjalizacji, sa super pieszczochami. No i sa świadome swojej wielkości;)

Main coon to było moje marzenie, ale stwierdziłam, że będę je podziwiała na zdjęciach. Chyba obawiałabym się o szczenięta, jakby taki wielkolud pomyślał że to myszka to by nie było wesoło...

A sopelki malutkie :p Na dachu naszej wydziałowej owczarni to dopiero wiszą sople, niektóre to chyba z metr długości miały ;)

Posted

u mnie w bloku (znaczy u rodziców) po poprzednich roztopach były takie super sople od 10 do parteru
ale nie zdążyłam zrobić zdjęć bo panowie je popołudniu sprzątnęli

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Sople niczego sobie, strach pod sklep podchodzić :lol:
Nie ma co, zachęcają klientów :eviltong:

Paula03 napisał(a):
Ładne te sople, ale nie chciałabym, żeby tak na mnie spadły :lol:

*kleo* napisał(a):
Main coon to było moje marzenie, ale stwierdziłam, że będę je podziwiała na zdjęciach. Chyba obawiałabym się o szczenięta, jakby taki wielkolud pomyślał że to myszka to by nie było wesoło...

A sopelki malutkie :p Na dachu naszej wydziałowej owczarni to dopiero wiszą sople, niektóre to chyba z metr długości miały ;)

Ja mam nadzieję, że jutro z rana te sople zostaną strącone przez właścicielkę. Bo rzeczywiście mogą krzywde zrobić.

kleo - a mnie maine coony jakos nigdy az tak nie rajcowały. Kiedys podobały mi się koty zwisłouche, ale ostatecznie moja miłość to ragdolle:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img18.imageshack.us/img18/5933/resizeofdsc00953.jpg
przesłodkie pomarszczone noski :loveu:
rosną, rosną, niech rosną silne i zdrowe :multi:
Też im tego zyczę:)

[quote name='gosiaja']świetne szczylki
a ten to nowa rasa ze świecącym brzuszkiem ??
http://img341.imageshack.us/i/resizeofdsc00949.jpg/
Właśnie się zastanawiałam, czy to zdjęcie wstawiać, bo... ten świecący brzuszek. Ale potem mysl - a, niech tam! No i, proszę. Zostało wypatrzone:)

Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Cudne śpioszki :)
A jak zrobić takie sople?
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale zginął mi Twój post pomiędzy baskami-bobaskami:)

Ja tobym zrobiła jakąś taką tutkę z tekturki/ kartonu. I okleiła tymi Twoimi pieknymi obrazkami.

Pzdr.

Posted

Cieszę się, że widzicie, że bobaski rosną:)
Ja je zobaczę dopiero w najbliższą środę, jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie. Juz się nie mogę doczekac:) Może nawet oczka juz będą otworzone...?

Pzdr.