mychaaaaa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Sople niczego sobie, strach pod sklep podchodzić :lol: Nie ma co, zachęcają klientów :eviltong: Quote
Paula03 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ładne te sople, ale nie chciałabym, żeby tak na mnie spadły :lol: Quote
*kleo* Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Norweskie, main coony i syberyjczyki to takie kicie z charakterem, ale jednoczesnie, przy normalnej socjalizacji, sa super pieszczochami. No i sa świadome swojej wielkości;) Main coon to było moje marzenie, ale stwierdziłam, że będę je podziwiała na zdjęciach. Chyba obawiałabym się o szczenięta, jakby taki wielkolud pomyślał że to myszka to by nie było wesoło... A sopelki malutkie :p Na dachu naszej wydziałowej owczarni to dopiero wiszą sople, niektóre to chyba z metr długości miały ;) Quote
gosiaja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 u mnie w bloku (znaczy u rodziców) po poprzednich roztopach były takie super sople od 10 do parteru ale nie zdążyłam zrobić zdjęć bo panowie je popołudniu sprzątnęli Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 mychaaaaa napisał(a):Sople niczego sobie, strach pod sklep podchodzić :lol: Nie ma co, zachęcają klientów :eviltong: Paula03 napisał(a):Ładne te sople, ale nie chciałabym, żeby tak na mnie spadły :lol: *kleo* napisał(a):Main coon to było moje marzenie, ale stwierdziłam, że będę je podziwiała na zdjęciach. Chyba obawiałabym się o szczenięta, jakby taki wielkolud pomyślał że to myszka to by nie było wesoło... A sopelki malutkie :p Na dachu naszej wydziałowej owczarni to dopiero wiszą sople, niektóre to chyba z metr długości miały ;) Ja mam nadzieję, że jutro z rana te sople zostaną strącone przez właścicielkę. Bo rzeczywiście mogą krzywde zrobić. kleo - a mnie maine coony jakos nigdy az tak nie rajcowały. Kiedys podobały mi się koty zwisłouche, ale ostatecznie moja miłość to ragdolle:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ja bardzo lubie sopelki i poluję na takowe, ale sztuczne- do ozdoby :) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 kaskaSz napisał(a):Ja bardzo lubie sopelki i poluję na takowe, ale sztuczne- do ozdoby :) A ja myslę, że możesz takie sopelki na choinkę zrobić sobie sama:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Asiaczek napisał(a):ale ostatecznie moja miłość to ragdolle:) Pzdr. ooooo taak, popieram ! są piękne i niezwykłe ! :D Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Coś Ty! Ragdolle sa najzwyklejsze;), chociaz każdy kot jest piękny:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Następne fotki bobasków od Kiki i Serka:) RED ROSE i RICH BOY Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Cd. RED ROSE I RICH BOY Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us RED ROSE i ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI vel Roma Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Cd. RED ROSE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI vel Roma Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Cudne śpioszki :) A jak zrobić takie sople? Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Cd. RICH BOY Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Urosły od ostatnich fotek, prawda? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Urosły, urosły i są coraz cudniejsze ;) Rosie, Roma i Richy :) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Artur nie może się ich nachwalić, szczegolnie chłopaka:) pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://img18.imageshack.us/img18/5933/resizeofdsc00953.jpg przesłodkie pomarszczone noski :loveu: rosną, rosną, niech rosną silne i zdrowe :multi: Quote
gosiaja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 świetne szczylki a ten to nowa rasa ze świecącym brzuszkiem ?? http://img341.imageshack.us/i/resizeofdsc00949.jpg/ Quote
Izabela124. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Takie maleństwa to tylko "schrupać" :) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Czarna_Owieczka']http://img18.imageshack.us/img18/5933/resizeofdsc00953.jpg przesłodkie pomarszczone noski :loveu: rosną, rosną, niech rosną silne i zdrowe :multi: Też im tego zyczę:) [quote name='gosiaja']świetne szczylki a ten to nowa rasa ze świecącym brzuszkiem ?? http://img341.imageshack.us/i/resizeofdsc00949.jpg/ Właśnie się zastanawiałam, czy to zdjęcie wstawiać, bo... ten świecący brzuszek. Ale potem mysl - a, niech tam! No i, proszę. Zostało wypatrzone:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 kaskaSz napisał(a):Cudne śpioszki :) A jak zrobić takie sople?Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale zginął mi Twój post pomiędzy baskami-bobaskami:) Ja tobym zrobiła jakąś taką tutkę z tekturki/ kartonu. I okleiła tymi Twoimi pieknymi obrazkami. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Cieszę się, że widzicie, że bobaski rosną:) Ja je zobaczę dopiero w najbliższą środę, jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie. Juz się nie mogę doczekac:) Może nawet oczka juz będą otworzone...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Zmarł Krzysztof Kolberger.... wielka strata... ["] Pzdr. Quote
Recommended Posts