Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ale kici się napuszyła :D Super dobrana kolorystycznie para.

Zgadza się:)

gosiaja napisał(a):
GRATULACJE !!!!!!!!!!!
dla mamusi i tatusia szczylków

Dziękować:)

Buszki napisał(a):
Pewnie,że mamy.Bez aparatu nigdzie się nie ruszam.

O, to będe do Was zaglądać w oczekiwaniu fotek:)

Pzdr.

Posted

ewtos napisał(a):
Mnie ta fotka też rozbawiła, przedstawia różne emocje, zdziwienie i wkurzenie :lol:.

Ja tam bym nie doszukiwała się jakichs specjalnych emocji na tej fotce. Wyszła, jak wyszła, ale Wazik wcale nie był zdziwiony a kicia wcale nie była wkurzona. One tak po prostu wyszły na fotce;)

Pzdr.

Posted

ewtos napisał(a):
Mnie ta fotka też rozbawiła, przedstawia różne emocje, zdziwienie i wkurzenie :lol:.

Hihihi faktycznie! Tu zły kot, wywrócone krzesła i pies w środku. Oj, działo się, działo :lol:

Posted

Kicia w ogóle jest bardzo towarzyska i chyba nieco zazdrosna. Jak byłam u Ciebie, to jak przychodziła do mnie Grusia, to Kicia zaraz za nią i też o głaski się dopraszała :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Hihihi faktycznie! Tu zły kot, wywrócone krzesła i pies w środku. Oj, działo się, działo :lol:

Jakos nic się nie zgadza;)

jamnicze napisał(a):
Kicia w ogóle jest bardzo towarzyska i chyba nieco zazdrosna. Jak byłam u Ciebie, to jak przychodziła do mnie Grusia, to Kicia zaraz za nią i też o głaski się dopraszała :)

Brakuje rak do głaskania całego zwierzyńca i stąd stado jest spragnione pieszczochów;)

Pzdr.

Posted

[quote name='betka-sp']http://img638.imageshack.us/i/resizeofimg6079.jpg/
ech...cudne...podziłam już na FB ;) a tak w ogóle to ja tu codziennie zagladam;) ale nie zawsze mam czas cos pisnąć;) Asiaczku czy kocie to u Ciebie z papierami ?? znaczy czy hodowle jeszcze kotów masz ...bo takie połaczenia sa dość częste ..
Obie kicie sa z papierami, ale moja hodowla kotów perskich jest juz zamknięta.

[quote name='jamnicze']Ja mam tylko jedną, a też potrafi domagać się głasków, zwłaszcza od gości :)
Bo ty masz koto-psa;)

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img638.imageshack.us/img638/5460/resizeofimg6079.jpg
ależ genialna futrzasta kicia :multi: a jak z Wazikiem kolorystycznie do siebie pasują - trikolory :)
Moje ukochane, dodaj:)

Pzdr.

Posted

[FONT=Tahoma]A Mośki są tak bezczelne, że nawet na ulicy od obcych próbują wymusić głaskanie [/FONT]:evil_lol: A ci co już wejdą do domu to nie ma szans by się wymigać od głaskania.

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Witamy w 2011;)i życzymy wszystkiego dobrego,sukcesów wystawowych i spełnienia marzeń!

Witaj, i wzajemnie:)

Cienka napisał(a):
[FONT=Tahoma]A Mośki są tak bezczelne, że nawet na ulicy od obcych próbują wymusić głaskanie [/FONT]:evil_lol: A ci co już wejdą do domu to nie ma szans by się wymigać od głaskania.

Moja krew;)

Pzdr.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pomyslności, zdrówka i sukcesów w Nowym Roku, radości i prawdziwych przyjaciół wokół, aby nam wszystkim wiodło się spokojnie i zawsze " z górki "[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Głaski dla BASKÓW![/FONT]

Posted

[quote name='Anna Rapp'][FONT=Comic Sans MS]Asiaczku![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pomyslności, zdrówka i sukcesów w Nowym Roku, radości i prawdziwych przyjaciół wokół, aby nam wszystkim wiodło się spokojnie i zawsze " z górki "[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Głaski dla BASKÓW![/FONT]
Witaj, i wzajemnie:)
Juz teraz mocno zaciskam kciuki za przyszłe hiszpanki:)

Pzdr.