Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 My dziś na obiad do Moich Rodziców jedziemy , bo przyjeżdża z Opola siostra z mężem i dzieciakami więc będzie nas ...z Ozzym sztuk 10 :) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Lubię takie zjazdy... rwetes, gadanina, plotkowanie, jedzonko... Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Witam w Pierwszy Dzień Świąt:) Jak tam po wczorajszym wigilijnym obżarstwie...? Jak pasterki? Pzdr. Ja generalnie miałam zatrucie i noc przed wigilią nie spałam, ale do wieczora troszkę się wykurowałam i zdołałam zjeść moje ulubione Świąteczne pierożki. Poza tym rozkoszuje się bożonarodzeniową czekoladą ;) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Eeeee, to Ty już zdrowa jesteś, jak mogłaś zjeść pierożki a teraz rąbiesz czekoladę;) pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 bo ja się pochorowałam dzień przed wigilią, całą noc nie spałam tak mnie żołądek bolał i gorączki dostałam, rano prawie mdlałam, ale było lepiej, zjadłam trochę węgla i wzięłam sporo kropelek żołądkowych (które są z walerianą, którą jak wyczuł kot to się tulił i mruczył) Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Lubię takie zjazdy... rwetes, gadanina, plotkowanie, jedzonko... Pzdr. ja czasami ...ale wolałabym zostać w domku ....zimno i wychodzić się nie chce ;) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):bo ja się pochorowałam dzień przed wigilią, całą noc nie spałam tak mnie żołądek bolał i gorączki dostałam, rano prawie mdlałam, ale było lepiej, zjadłam trochę węgla i wzięłam sporo kropelek żołądkowych (które są z walerianą, którą jak wyczuł kot to się tulił i mruczył) Ja uwielbiam mruczanko kiciaków:) Alicja napisał(a):ja czasami ...ale wolałabym zostać w domku ....zimno i wychodzić się nie chce ;) Ale chyba nie masz wyjścia... Pzdr. Quote
Paula03 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Witam w Pierwszy Dzień Świąt:) Jak tam po wczorajszym wigilijnym obżarstwie...? Jak pasterki? Pzdr. Hej ;) Ja się wczoraj strasznie obżarłam i nie mam na nic siły :D Za to udało mi się dzisiaj wymigać i nie poszłam do rodziny ;) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 To może jakieś prezenty Cię omineły...? Pzdr. Quote
Paula03 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Asiaczek napisał(a):To może jakieś prezenty Cię omineły...? Pzdr. Nie, dostałam wczoraj ;) W przeciwnym razie poszłabym :D Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Jakie to młodo pokolenie wyrachowane;) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja uwielbiam mruczanko kiciaków:) najbardziej kocham moment kiedy wtulone są we mnie psy i mruczący kot, wszystkie moje zwierzaki blisko mnie, to tak magicznie odpręża... Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Cieplutko, milutko, a że trochę ciasno - trudno:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Cieplutko, milutko, a że trochę ciasno - trudno:) Pzdr. ważne, że razem :) Quote
kaskaSz Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 A ja się zdaje dużo nie jadłam, a i tak czuję się ciężko i piję miętę :) Quote
AMIŚKA Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Pozdrawiam w wieczór bozonarozeniowy, życze dużo zdrówka i jeszcze dużo..zdrówka!!! [quote name='Asiaczek']Cieplutko, milutko, a że trochę ciasno - trudno:) Pzdr. A może jeszcze ciasniej ??;) Wtedy naprawdę milusio jest:loveu: Podrzucam Tobie kilka piesiów Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ooo maluszki od Atoska ;) http://img541.imageshack.us/img541/9321/obraz009we.jpg Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='kaskaSz']A ja się zdaje dużo nie jadłam, a i tak czuję się ciężko i piję miętę :) A ja się czuję OK. [quote name='AMIŚKA']Pozdrawiam w wieczór bozonarozeniowy, życze dużo zdrówka i jeszcze dużo..zdrówka!!! A może jeszcze ciasniej ??;) Wtedy naprawdę milusio jest:loveu: Podrzucam Tobie kilka piesiów Tak ze 2 Twoje szczurki mogę wziąć;) [quote name='agnethka']marmurki....ach.... uwielbiam ;) Jaka to kiedys była sensacja - marmurkowy jamniczek... Chyba tak, jak obecnie pręgowany... [quote name='Alicja']ooo maluszki od Atoska ;) http://img541.imageshack.us/img541/9321/obraz009we.jpg Ja bym powiedziała, że maluszki od AMIŚKI:) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Asiaczek napisał(a): .. Ja bym powiedziała, że maluszki od AMIŚKI:) Pzdr. nie nie ...od Atoska ;) ..... Amiśka wie czemu tak napisałam :lol: Quote
DominikaAnna Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Pierwszy dzień świąt upłynął pod znakiem obżarstwa i rodzinki. ;-) a my czekamy tutaj na świąteczne zdjęcia :D Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Ze Świąt nie mam żadnych fotek... Ze spacerów - tym bardziej. Siedzę obecnie i czyszczę pulpit ze starych folderów... Juz dzisiaj 4 foldery wyrzuciłam z pulpitu:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Ja widziałam po raz pierwszy w austrii na wystawie, jakie 3-4 lata temu pręgowanego jamniczka. Pzdr. Quote
taxelina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Jakie sie Wam podobaja? http://www.hundringen.se/public_html/staticpages/index.php?page=20100620180352779 Quote
Asiaczek Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Mnie się podobają:) Ale ciekawe, co na te umaszczenia sędziowie i miłośnicy rasy...? Pzdr. Quote
Recommended Posts