Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, patrzę ja na te kluski i patrze i patrzę i patrzę i - niestety .... widzę TRI :loveu::loveu::loveu::loveu: Moje kochane!
Mnie się to też nie zgadzało, ale - jak powiedziała PANGEA - eh, ta genetyka....
No, dobra. Wstawiam dziewczynki.

KISS FOR GOOD DAY Asiaczek i KALIMERA Asiaczek.

h

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

KALIMERA Asiaczek z siostrą:loveu::loveu: :loveu:Dziekuje Asiaczku za dziewuchy!!
Jeśli pomarszczenia się wyprasowały to chyba musisz zmienić inf na swojej stronie:razz:

Posted

No to dziewczynki też już są "wstawione". Pora na komy (słówko ściągnięte od Cerbera), czyli komentarze.

Anecioreczek - tak, tak, jeszcze szczęście jest przy mnie... I jak ja się z tego powodu cieszę.:lol::lol::lol:

Savannah - cieszę się, że wpadłaś przed wyjazdem, bo u Gosi nie ma net'u i nasz kontakt będzie tylko "komórkowy"...

Elitesse - nie masz pojęcia, jak ja się z tego cieszę...

Samturia - no to zapraszam częściej. Będę starała się, aby co 2-3-4 dni były nowe fotki szczurków. Niedługo otworzą oczy...

Pangea - Twoje na wierzchu! Ale jak ja się cieszę, że miałaś rację...

SuperGosia - to bardzo dobrze, że znowu nas widzisz...

Sylrwia - szlajam się po innych Galeriach, bo tam takie ciekawe rzeczy się dzieją... No i dzięki za podpowiedź co do tego pogniecenia się w brzuszku. Pewnie tak było...

Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):

Jeśli pomarszczenia się wyprasowały to chyba musisz zmienić inf na swojej stronie:razz:

Powiem tak. Jakoś nie miałam serca do uaktualniania mojej strony... Ręce mi wykręcało w drugą stronę... jakoś tak... To te "rondelki" tak na mnie wpłyneły, chyba...
Ale postaram się pouzupełniać stronę naj najszybciej, asap (as soon as possible - jak mawiają Anglicy).
Ale to nie koniec zdjęć w tej sesji...
Pzdr.

Posted

Bo bobaski stwierdziły, że czas uwspółcześnic "Wiele hałasu o nic" :evil_lol:
Komedia i żarcik im się udały - nabrały Asiaczka :multi:

A teraz takie odprasowane mogą na balety uderzać ;)

Ja taka wytrwała wyjątkowo jestem, bo przyznam szczerze pracowałam ciężko do przed chwili. No i przed snem postanowiłam sobie umilić życie w tych ciężkich czasach :)

Posted

Imanca - masz rację trikolorki-bobaski zrobiły mi niezły kawał... Ale wiesz co? Wcale nie mam o to do nich pretensji! wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę, że bobaski góra!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

I dziękuję za wytrwałość!
A teraz leć spać, bo jutro, o, pardon, dzisiaj też jest dzień. Dobranocka!
Pzdr.

Posted

Z tymi 2 zdjęciami z kawałkiem Felki to była śmieszna sprawa.
Jak robiłam zdjęcia, to chciałam same maluchy miec na fotkach. I dlatego lekko odgarniałam Felkę od dzieci. Po czym pomyślałam, że przecież ona tez może byc na zdjęciach, a nawet powinna i chciałam zrobić jakies ciekawe ujęcie. Na to Felka się obraziła i poszła sobie poleżeć na tapczanie... Ot, i takie bylo moje łapanie Felki do zdjęć...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Specjalnie dla wytrwałych lub tych, co raniutko otworzą moją Galerię...

[SIZE=4]

Cdn.
Pzdr.

To dla mnie, dla mnie :multi: :multi: , słoneczka koffane, tak pańci stracha napędzić :nono: . Jakoś tak niedługo powinny ślepka otwierać, czy mi sie tylko tak wydaje :hmmmm:???
One są coraz fajniejesze, a my musimy jeszcze ze dwa tygodnie poczekać na wymemłanie :roll: :placz: .

Posted

I pięknie jeeest i bardzo.... tam, tam, tam...

I kluseczki:loveu: pięknie rosną
i są "NORMALNE TRI",
a Asiaczek ma o czym mysleć;)
i ma gospodarskie dni:eviltong:.

I pięknie jeeest i sypie, sypie snieeeeg....
:multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pangea - Twoje na wierzchu! Ale jak ja się cieszę, że miałaś rację...

Pzdr.

A Ty nie wiesz jak ja sie ciesze :loveu: wreszcie nie jestem "poslancem zlej nowiny" Bardzo sie ciesze