Anecioreczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 sylrwia napisał(a):Moze one po siedzeniu w brzuszku byly pogniecione i stad złudzenie ze w pregach:roll: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
SuperGosia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 sylrwia napisał(a):Moze one po siedzeniu w brzuszku byly pogniecione i stad złudzenie ze w pregach:roll: Oooo, wlasnie :evil_lol: Quote
sylrwia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Godzina 24 zaraz będzie a Asiaczek zamiast wstawić dziewuchy to szlaja sie po cudzych tematach i galeriach:mad: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu::loveu::loveu:mój trikolorek Key.....:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Wiecie co, patrzę ja na te kluski i patrze i patrzę i patrzę i - niestety .... widzę TRI :loveu::loveu::loveu::loveu: Moje kochane! Mnie się to też nie zgadzało, ale - jak powiedziała PANGEA - eh, ta genetyka.... No, dobra. Wstawiam dziewczynki. KISS FOR GOOD DAY Asiaczek i KALIMERA Asiaczek. h Cdn. Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Asiaczek napisał(a): KALIMERA Asiaczek z siostrą:loveu::loveu: :loveu:Dziekuje Asiaczku za dziewuchy!! Jeśli pomarszczenia się wyprasowały to chyba musisz zmienić inf na swojej stronie:razz: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 No to dziewczynki też już są "wstawione". Pora na komy (słówko ściągnięte od Cerbera), czyli komentarze. Anecioreczek - tak, tak, jeszcze szczęście jest przy mnie... I jak ja się z tego powodu cieszę.:lol::lol::lol: Savannah - cieszę się, że wpadłaś przed wyjazdem, bo u Gosi nie ma net'u i nasz kontakt będzie tylko "komórkowy"... Elitesse - nie masz pojęcia, jak ja się z tego cieszę... Samturia - no to zapraszam częściej. Będę starała się, aby co 2-3-4 dni były nowe fotki szczurków. Niedługo otworzą oczy... Pangea - Twoje na wierzchu! Ale jak ja się cieszę, że miałaś rację... SuperGosia - to bardzo dobrze, że znowu nas widzisz... Sylrwia - szlajam się po innych Galeriach, bo tam takie ciekawe rzeczy się dzieją... No i dzięki za podpowiedź co do tego pogniecenia się w brzuszku. Pewnie tak było... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 sylrwia napisał(a): Jeśli pomarszczenia się wyprasowały to chyba musisz zmienić inf na swojej stronie:razz: Powiem tak. Jakoś nie miałam serca do uaktualniania mojej strony... Ręce mi wykręcało w drugą stronę... jakoś tak... To te "rondelki" tak na mnie wpłyneły, chyba... Ale postaram się pouzupełniać stronę naj najszybciej, asap (as soon as possible - jak mawiają Anglicy). Ale to nie koniec zdjęć w tej sesji... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Specjalnie dla wytrwałych lub tych, co raniutko otworzą moją Galerię...[SIZE=2] Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Cała czwórka + kawałek mamci... Pzdr. Quote
Imanca Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Bo bobaski stwierdziły, że czas uwspółcześnic "Wiele hałasu o nic" :evil_lol: Komedia i żarcik im się udały - nabrały Asiaczka :multi: A teraz takie odprasowane mogą na balety uderzać ;) Ja taka wytrwała wyjątkowo jestem, bo przyznam szczerze pracowałam ciężko do przed chwili. No i przed snem postanowiłam sobie umilić życie w tych ciężkich czasach :) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Imanca - masz rację trikolorki-bobaski zrobiły mi niezły kawał... Ale wiesz co? Wcale nie mam o to do nich pretensji! wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę, że bobaski góra!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: I dziękuję za wytrwałość! A teraz leć spać, bo jutro, o, pardon, dzisiaj też jest dzień. Dobranocka! Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ot maluchy pokazala a matki nie chce:mad: Te zdjecia jakies na przydział czy jak?? Quote
Asiaczek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Z tymi 2 zdjęciami z kawałkiem Felki to była śmieszna sprawa. Jak robiłam zdjęcia, to chciałam same maluchy miec na fotkach. I dlatego lekko odgarniałam Felkę od dzieci. Po czym pomyślałam, że przecież ona tez może byc na zdjęciach, a nawet powinna i chciałam zrobić jakies ciekawe ujęcie. Na to Felka się obraziła i poszła sobie poleżeć na tapczanie... Ot, i takie bylo moje łapanie Felki do zdjęć...:lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Specjalnie dla wytrwałych lub tych, co raniutko otworzą moją Galerię... [SIZE=4] Cdn. Pzdr. To dla mnie, dla mnie :multi: :multi: , słoneczka koffane, tak pańci stracha napędzić :nono: . Jakoś tak niedługo powinny ślepka otwierać, czy mi sie tylko tak wydaje :hmmmm:??? One są coraz fajniejesze, a my musimy jeszcze ze dwa tygodnie poczekać na wymemłanie :roll: :placz: . Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Wpadłam na moment, jakie one cudne:iloveyou:. A Felusia to dumna mamusia jest :D Pozdrowionka i całuski dla maluszków. Quote
alive Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 prześliczne maluchy :loveu: Najfajniejszy ten z plamką na nosie :loveu: Quote
Elitesse Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :loveu: :loveu: jakie slodziaki !! :loveu: :loveu: buu ja chcem swoje szczenieta :placz: Quote
agabass Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ale pączuszki słodkie mniam mniam:eviltong: Quote
Iwona&Wiki Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 I pięknie jeeest i bardzo.... tam, tam, tam... I kluseczki:loveu: pięknie rosną i są "NORMALNE TRI", a Asiaczek ma o czym mysleć;) i ma gospodarskie dni:eviltong:. I pięknie jeeest i sypie, sypie snieeeeg.... :multi: Quote
sylrwia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Czyżby Asiaczek w pracy jeszcze był??:evil_lol: Quote
PANGEA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a): Pangea - Twoje na wierzchu! Ale jak ja się cieszę, że miałaś rację... Pzdr. A Ty nie wiesz jak ja sie ciesze :loveu: wreszcie nie jestem "poslancem zlej nowiny" Bardzo sie ciesze Quote
Recommended Posts