Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cienka napisał(a):
[FONT=Tahoma]Ja to mam tylko taki problem zapaliłam potwierdziłam mailem ale nie umiem znaleźć mojej świeczki pisze na dole swój nic i wyskakuje kilka lampek ale, żadna nie jest moja:-(. [/FONT]
I teraz nie wiem czy zapaliląm czy nie.

[FONT=Comic Sans MS]U mnie tak samo ale liczę, że świeczka gdzieś tam jest :lol: [/FONT]

Posted

[quote name='DominikaAnna']hej!
śliczne masz psiaki ;)
http://img254.imageshack.us/i/dsc03796i.jpg/
to zdjęcie powaliło mnie kolana ;D
http://img812.imageshack.us/i/resizeofimg6853kaledine.jpg/
słodziak :loveu:
Witaj! Chyba pierwszy raz u Asiaczków?

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]U mnie tak samo ale liczę, że świeczka gdzieś tam jest :lol: [/FONT]
Ja też takliczę...

[quote name='przeszlus']Tu wierszem nie piszecie
a cudów oczekujecie...
Czas na zmiany
Bo jesteście jak śniegowe bałwany(to dla potrzeb postu niekogo nie chcę obraźić)
Jak wrócę - odpiszę.
Bo tutaj nie piszę
wierszem ale prozą...

Pzdr.

Posted

Paula03 napisał(a):
Witamy się ;)
Od pewnego czasu sobie was podczytuję, ale wreszcie postanowiłam się ujawnić :p

O, następny Gość w naszych progach, witaj!
Miło nam, że zajrzałaś:)

Pzdr.

Posted

DominikaAnna napisał(a):
byłam tu już raz wcześniej, ale nie zostawiłam po sobie śladu (nie pamiętam z jakiego powodu), a teraz to juz będę stałym bywalcem ;-)

Zapraszamy!
Obecnie troche Galeria usiadła - czas przedświąteczny nie służy ani zdjęciom ani pogaduszkom...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie robię żadnych Świąt, więc moich przygotowań po prostu nie ma. Zrobiłam trochę zakupów, jutro zrobię sałatkę śledziową i starczy...
Pzdr.

No ale cos dobrego na cieplo zjesz? :razz:

U nas jak pogoda dopisze to 25 podjedziemy do rodzicow na chwile. a tak u nas w domu ani czasu, ani kasy, ani nastroju na swieta..

Posted

Wiesz, nawet najlepsi przyjaciele to jednak tylko przyjaciele. Rodziny ani mojej ani Jackowej już nie ma, a z siostrą nie mam kontaktu... ot, i cała tajemnica moich samotnych Świąt:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, nawet najlepsi przyjaciele to jednak tylko przyjaciele. Rodziny ani mojej ani Jackowej już nie ma, a z siostrą nie mam kontaktu... ot, i cała tajemnica moich samotnych Świąt:)
Pzdr.

Rozumiem :( Zawsze masz ze soba psiaka i koty to bedzie kogo glaskac :loveu: albo sie przytulic

Posted

A ja nie wiem czemu ludzie robią ze świąt taką szopkę. I te teksty bo to przecież święta (cały rok ludzie drą ze sobą koty i nagle na święta udają szczęśliwą rodzinę ma po świętach wszystko wraca do normy koszmar). Święta to trzeba się zapożyczyć lub nadszarpnąć domowe wydatki, a na 2 tygodnie przed już nie spać żeby wszystko przygotować. Potem człowiek skonany na maksa i jeszcze musi udawać, że jest super.
Ja tam wychodzę z założenia, że barszcz z kartonu i mrożone uszka nie wpływają na atmosferę świąt, za to przemęczenie i rozdrażnienie przy samodzielnym lepieniu tych nieszczęsnych uszek do 3 nad ranem BARDZO.

Posted

Klimat jest fajny pod warunkiem, że matka nie lata na 2 tyg przed jak kot z pęcherzem i nie wrzeszczy na wszystkich jak coś zrobią nie po jej myśli lub nie domyślą się co miała na myśli. Tak było u mnie ja podchodzę na luzaku do tematu nawet jak okien nie umyje to i tak święta się odbędą:multi:.

Posted

E tam,święta to pikuś.Najgorszy w tym roku,to mam sylwester.Idę do koleżanki na czterdziechę(że też nie miała kiedy się urodzić :roll:) i wymyśliła sobie przebrania ala "dzieci kwiaty" z lat siedemdziesiątych.Skąd ja Jej u licha takie ciuchy wezmę :angryy: ?!