kaskaSz Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Moja druga para rąk to też uda :P A co do flexi p.Asiu to jeszcze używa Pani tej co kiedyś, kiedyś ode mnie odkupiła czy już 'po niej'? Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='Patisa']Witaj Asiaczku, Strażniczko galeryjnego ruchu! :D Korzystając z chwili wolnego - ponadrabiam sobie zaległości u Ciebie ;) [quote name='kaskaSz']Moja druga para rąk to też uda :P A co do flexi p.Asiu to jeszcze używa Pani tej co kiedyś, kiedyś ode mnie odkupiła czy już 'po niej'? Nie potrafią odpowiedziec na to pytanie; po prostu nie pamiętam, która jest ta Twoja...;) [quote name='gosiaja']nie mam wyboru a chłopaki jak mam na popołudnie to nie wiedzą co się dzieje co do smyczy to ja sobie w psie zapinam i idę nie rozumiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Skończyła się akcja karmienia psów ze schronisk z "szerlokiem", ale jest następna! Może ktoś zechce powiesić swoją lampkę na choince...? Dziewczyny zapalcie świeczkę na choince: http://www.naszachoinka.pl/ każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych) Pzdr. Quote
C&B Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Asiaczek']Skończyła się akcja karmienia psów ze schronisk z "szerlokiem", ale jest następna! Może ktoś zechce powiesić swoją lampkę na choince...? Dziewczyny zapalcie świeczkę na choince: http://www.naszachoinka.pl/ każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych) Pzdr. Też zachęcam do zapalenia światełka. Z tego schroniska mam Pradę. Schronisko potrzebuje pieniędzy, żeby zapewnić jedzenie i ciepło psiakom, a jest tam ich pełno... :-( Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 C&B napisał(a):Też zachęcam do zapalenia światełka. Z tego schroniska mam Pradę. Schronisko potrzebuje pieniędzy, żeby zapewnić jedzenie i ciepło psiakom, a jest tam ich pełno... :-( ...ale o jedną suczkę mają mniej:) Prada jest juz z Wami:)! Pzdr. Quote
taxelina Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 wpisalam nick i dalam enter - to tak sie robi? Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 deer_1987 napisał(a):wpisalam nick i dalam enter - to tak sie robi?Najpierw nick i enter. Potem chyba nick i adres mailowy. I ma przyjśc potwierdzenie na maila z linkiem potwierdzającym. Bez kliknięcia w ten link lampki nie będzie...:( Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A to trzeba się rejstrować zeby te lampki zapalić ? Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Nie. Wchodzisz na podany link. Wpisujesz swój nick i enter. Potem pojawia się pole, gdzie wpisujesz swój nick + podajesz adres mailowy Na ten adres mailowy przychodzi potwierdzenie z kodem potwierdzającym. Klikasz w ten kod i już. Wiem, to może trochę skomplikowane, ale 1 zł od kazdego głosu to duzo dla psów w schronisku. Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 W sumie ale sprubóję,bo jak na swój wiek to ciężko mi coś pojać z techniką :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='przeszlus']W sumie ale sprubóję,bo jak na swój wiek to ciężko mi coś pojać z techniką :diabloti: Nie przesadzaj, jestem starsza od Ciebie i kumam, to co, Ty gorszy...? Dasz radę:) No i popraw: spróbuję.;) Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Myślałem zę to trudniejsze :) Kolejna złotówka :) Quote
taxelina Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Najpierw nick i enter. Potem chyba nick i adres mailowy. I ma przyjśc potwierdzenie na maila z linkiem potwierdzającym. Bez kliknięcia w ten link lampki nie będzie...:( Pzdr. no wlasnie nic wiecej mi sie nie pojawilo. znaczy rozne lampki inne ale zadnego pola zeby wpisac dalej nick i adres @... ani nie moge znalesc swojej lampki.. Quote
taxelina Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 juz wiem przeciagasz tam lampke i dopiero sie pojawia nick i @. a nie ze na dole pod choinka nick wpisujesz i enter... Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='przeszlus']Myślałem zę to trudniejsze :) Kolejna złotówka :) [quote name='Alicja']zapalone - aktywowane mailem :) przeszlus, Alicja - dziękuję! Ja tez juz zapaliłam lampkę:) Ładny ten link aktywacyjny...;) deer - i jak...? Dałaś radę? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Super!!!!! Kto następny...? www.naszachoinka.pl Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Okamia napisał(a):Ja :P i wkleiłam na fcb ;) Mądraście:) Dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Dzięki, Kochana DuDziaczku:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Mam takiego news'a z dzisiaj: 2xCACIB Wilno, 18-19.12.2010: niedziela, JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!!!!!! wyników z soboty nie znam, ale napisałam do Ingi w tej sprawie:) Cudowne zakończenie przedświątecznej niedzieli ... Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Asiaczek']Mam takiego news'a z dzisiaj: 2xCACIB Wilno, 18-19.12.2010: niedziela, JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!!!!!! wyników z soboty nie znam, ale napisałam do Ingi w tej sprawie:) Cudowne zakończenie przedświątecznej niedzieli ... Pzdr. Super wiadomości!!! Quote
Recommended Posts