Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Juhu!
Dotrwałam do koncertu Stinga:)
Odmeldowuję się i zaraz będę się napawać cudnymi melodiami, słowami i nastrojem koncertowym...
Co prawda, w łóżku, ale co tam! Emocje są najważniejsze...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ktoś tu kogoś wprowadził kiedyś w błąd...;)

pzdr.

haha, a pamiętasz kto mi to powiedział i kiedy? :diabloti:

Też sobie słucham Stinga (ale z drugiego pokoju ;). na szczęście Krzyś lubi słuchać dość głośno więc wszystko słyszę (tylko obrazu brak, ale w końcu to jubileusz radia :lol:)

Posted

Sting - im starszy, tym lepszy:)
A ja oglądnęłam w TV i nawet mały układ choreograficznych zobaczyłam; całkiem-całkiem...;)

Szkoda, że to tylko 5-6 piosenek wykonał. Ale zawsze pozostają nam CD:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak tak - to, dawaj, plotkujmy o Piotrkach:)

Ja znam kilku i wszyscy są OK:)

Pzdr.

U mnie też prawie, bo jeden (mój prawdziwy przyjaciel) od kiedy związał się z firmą Colway jest zupełnie innym człowiekiem:-(. To taka sama sekta ja Amway. Choć on twierdzi, że to coś zupełnie innego jak ja obserwuje to mechanizm izolacji jest taki sam. Albo jesteś z nami albo przeciw nam.Szkoda mi bo Piotrek był fajnym człowiekiem a teraz to ja nie poznaje kolegi.

Posted

Alicja napisał(a):
Asiu , a ja wpadam nocna porą na pierozka ;)

NA pierożka, czy Z pierożkiem...? Bo ktoś podawał przepis innemu ktosiowi. Ale ani jednym ani drugim nie bylam ja...

Cienka napisał(a):
U mnie też prawie, bo jeden (mój prawdziwy przyjaciel) od kiedy związał się z firmą Colway jest zupełnie innym człowiekiem:-(. To taka sama sekta ja Amway. Choć on twierdzi, że to coś zupełnie innego jak ja obserwuje to mechanizm izolacji jest taki sam. Albo jesteś z nami albo przeciw nam.Szkoda mi bo Piotrek był fajnym człowiekiem a teraz to ja nie poznaje kolegi.

Ja mam znajomych w Amwayu, ale oni sa OK...

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Hi hi, ale można zębami przytrzymać smycz, tylko uważaj na koty w okolicy, bo można zostać bez zębów (i basenji ;))

Coś Ty! Ja nigdy w zyciu nie wezmę smyczy do ust - uzywam Flexie, nie zmieści się...;)

Pzdr.

Posted

Ja po pół roku mikrobiologi na studiach zupełnie inaczej postrzegam świat :diabloti:
i także smyczy bym nie włożyła do ust. Zresztą jeszcze mam prawie wszystkie własne zęby i mogą mi się przydać np. na teką akcje z wężem:cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, dla nas to baaaardzo smutna nowina...
A Tobie odpowiadaja takie godziny pracy? Czy po prostu nie masz wyjścia...?
Pzdr.

nie mam wyboru
a chłopaki jak mam na popołudnie to nie wiedzą co się dzieje

co do smyczy to ja sobie w psie zapinam i idę