Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='Alicja']widziałam Twoje Mini ASTy ;) No, widzisz. Teraz to my prawie jak rodzina...;) [quote name='jamnicze']Witam po krótkiej przerwie :). Asiu, to z kim tak wojował Serek?, bo jakoś niedoczytałam. W takim razie Saidi wrodziła się w tatuśka. Do tych milczków raczej należy :) Jak fajnie sobie leżą :) http://img841.imageshack.us/img841/2325/resizeofimg3518.jpg Serek wojował z Jumą w mieszkaniu Ingi i Pauliusa. Witaj, po krótkiej przerwie:) Pzdr. Quote
Cienka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak, czółka są cudowne:) Myslące;) Pzdr. To my raz ze względu na to, ze nasz weterynarz miał urlop byliśmy u weterynarza Ziny. Jak nas pan Tomek zobaczył był prze szczęśliwy. Najpierw wycałował oba baski a na koniec powiedział taki monolog: No piękne, wspaniałe jak koniki i ciągle myślą (pokazują na czoło):cool3: Byliśmy u nie jednego weterynarza ale ten jest wyjątkowy pierwszy raz widziałam aby weterynarz psy całował (podobno Zina też jest na dzień dobry zawsze całowana) Quote
przeszlus Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Hi hi ja rymuje ? nie powiedziałbym gdybyś mi nie powiedziała :wink: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Cienka napisał(a):To my raz ze względu na to, ze nasz weterynarz miał urlop byliśmy u weterynarza Ziny. Jak nas pan Tomek zobaczył był prze szczęśliwy. Najpierw wycałował oba baski a na koniec powiedział taki monolog: No piękne, wspaniałe jak koniki i ciągle myślą (pokazują na czoło):cool3: Byliśmy u nie jednego weterynarza ale ten jest wyjątkowy pierwszy raz widziałam aby weterynarz psy całował (podobno Zina też jest na dzień dobry zawsze całowana) A wiesz na co ja zwróciłam uwagę? Że wokół Ciebie mnogo Tomków;) przeszlus napisał(a):Hi hi ja rymuje ? nie powiedziałbym gdybyś mi nie powiedziała :wink: Widzisz, plus z obcowania z Asiaczkami;) pzdr. Quote
Cienka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Asiaczek napisał(a):A wiesz na co ja zwróciłam uwagę? Że wokół Ciebie mnogo Tomków;) pzdr. a zawsze się do mnie jakieś imię przyczepi:evil_lol: kiedyś to same Piotrki się przewjały:cool3: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 O Piotrkach to nie bedziemy gadały, bo Tomecki pewnie nas podgląda...;) pzdr. Quote
taxelina Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ale cos ostatnio pusto na dogomania... Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Też to zauwazyłam:) Młodziez chyba dopiero od jutra ma wolne... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Trochę fotek na rozruszanie Galerii:) Kicia... Uploaded with ImageShack.us Żelcia... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ercia... Uploaded with ImageShack.us Felka, Erka i Hipka["]... Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ale kicia ma super kolorki :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zima to trzeba się dogrzewać pod kołderką ;) Moja Lenka tak się dogrzewa okrągły rok :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='gosiaja']spokojnego wieczoru w piątek życzę gosiaja, a co u Was...? [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ale kicia ma super kolorki :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zima to trzeba się dogrzewać pod kołderką ;) Moja Lenka tak się dogrzewa okrągły rok :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] No wiesz, co? Takie puchacze i jeszcze pod kołderką...? Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 u nas spokojnie ja w pracy chłopaki odpoczywają albo szaleją u rodziców Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Aaaaa, znowu jestes na popołudnia, tak? To dlatego tak mało Was i u Was w Galerii i w ogóle na DGM... Pzdr. Quote
Cienka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Asiaczek napisał(a):O Piotrkach to nie bedziemy gadały, bo Tomecki pewnie nas podgląda...;) pzdr. Tomecki nie należy do gatunku zazdrosnych. Zresztą przez te problemy z kompem odizolował się nie tylko od dogomani. A Piotrków tomecki zna jeden był nawet świadkiem na naszym ślubie:cool3: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 A jak tak - to, dawaj, plotkujmy o Piotrkach:) Ja znam kilku i wszyscy są OK:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 do końca marca mam pracować na zmiany więc będzie nas mało na dogo Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Asiaczek napisał(a): No wiesz, co? Takie puchacze i jeszcze pod kołderką...? Pzdr. [FONT=Comic Sans MS]Nie zapominajmy o poduszcze :laugh2_2:Ale najgorsze jest to, że sama je w zimie do łóżka ciągnę, są jak piecyki ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 gosiaja napisał(a):do końca marca mam pracować na zmiany więc będzie nas mało na dogo Oj, dla nas to baaaardzo smutna nowina... A Tobie odpowiadaja takie godziny pracy? Czy po prostu nie masz wyjścia...? Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Nie zapominajmy o poduszcze :laugh2_2:Ale najgorsze jest to, że sama je w zimie do łóżka ciągnę, są jak piecyki ;)[/FONT] Fakt, poduszka to najwazniejszy element spania z psami. Poduszeczki:):loveu: Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ale tri się zrobiło :) http://img202.imageshack.us/i/resizeofimg4915.jpg/ Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 DuDziaczek napisał(a):Witam się, witam :):):) Witaj, witaj! Ostatnio to mijamy się na wątkach pomocowych,prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 A wiesz co, jamnicze? Jak przeglądam FB to tam bardzo duzo jest tri. Szczególnie Anglia, Stany... Oczywiście, duzo jest tez rudo-białych, ale tri sa chyba na II miejscu:) Pzdr. Quote
Recommended Posts