Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buszki napisał(a):
Jejciu,jaka ta moja Szepszuka BYŁA słodziutka :loveu:.
Dzisiaj dla odmiany Szepsi zaatakowała Buszkę :angryy:.Chciała gryźć(pańcia interweniowała),owarczała i oprychała :evil_lol:.

A o co poszło...?

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cerber']aaaaaaaaaaaaaa umarłaaaaaaaaaaaaam
http://img340.imageshack.us/img340/5315/resizeofimg5247.jpg boski baseeeek o ja jakieś one śliczne, a wiesz Asiaczku, że ta rasa coraz bardziej mnie ujmuje! na razie z wyglądu... charakteru nie znam... ale są prześliczne!
Może kiedys uda Ci się do mnie wpaść i zobaczyc takie cuda w realu. To dopiero byłaby jazda, nie;)?

[quote name='DuDziaczek']http://img834.imageshack.us/img834/6617/resizeofimg5259.jpg
faaajny aścik Asiaczku faaajnyyy :loveu::loveu::loveu:
Taki mały, a juz wygląda jak zabójca, prawda?

Pzdr.

Posted

Może kiedys uda Ci się do mnie wpaść i zobaczyc takie cuda w realu. To dopiero byłaby jazda, nie?

myślę, że tak... może ejszcze ja swoją 4 wezme hmmm? byłoby wesoło :D nie myślę, że wtedy gdy chciałabym się wybrać to miałabym już 3 i to swoją osobistą 3, a nie nieosobistą 4 :P

Posted

udao się raz spotkać na wystawie - co prawda widzsiałam jednego baska z Tobą wtedy i baska miłością od 1 wejrzenia nie zapałała do moich kundli, ale było to urocze stworzonko! też mam nadzieję, że będę mogła kiedyś odwiedzić Cię nawet jeśli musiałabym jechać bez swoich stworów :) wiesz generalnie moje gówniory w sumie grzeczne są w obcych miejscach, są ciekawskie i wszystkie kąty muszą zwiedzić ale po 5 minutach kładą się i śpią... zaś jeśli miałoby być więcej psiaków w pomieszczeniu to moje psy na pewno czułyby się nie swojo a cerber to w ogole wolaby sie zapasc pod ziemie by moc nie uczestniczyc w wiekszej ilosci psow ;) to taki pan, ktory woli na swoiskim łózku poleżeć bez zbędnych dla niego psów... mandy zas to strasznie powazna pannica, ktora tez lubi swiety spokoj ehhh :P

Posted

Wiesz, u mnie to baski nie za bardzo akceptuja obce psy. Czują się pewnie w domku i nie będzie im tu żadne obcy pies łaził. A juz samczyki - w szczególności pokazują, kto tu rządzi...
I dlatego fajnie by było, jakbys mogła przyjechać kiedys sama. Nie wiem, czy to wyda, ale zaproszenie masz:)

Pzdr.

Posted

dzieki wielkie :* skorzystam kiedys na pewno... do Wroclawia zaproszenie na mnie juz od 2 lat czeka z suka, i cos do tej pory sie zebrac nie moge ale na pewno keidys dotre zarowno do Wrocławia jak i do Ciebie :*

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jakie słodkie baski bobaski :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

I mamcia tych małych pajacyków - Żelcia:smile:

[FONT=Comic Sans MS]Żelcia chyba nie chciała zdjęcia, pewnie chciała się nareszcie wyspać ;):evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak myślałam, że o jakieś jedzonko...:)

Mój boczek to się raczej do jedzenia nie nadaje :evil_lol:.Bo dziewczyny pożarły się o miejsce przy moim boczku :diabloti:.

Posted

[quote name='Buszki'][quote name='Asiaczek']Tak myślałam, że o jakieś jedzonko...:)
Mój boczek to się raczej do jedzenia nie nadaje :evil_lol:.Bo dziewczyny pożarły się o miejsce przy moim boczku :diabloti:.
Ha, walka o lepsze miejsce na kanapie - normalka:)

[quote name='przeszlus']http://img834.imageshack.us/img834/6617/resizeofimg5259.jpg
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Loveu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
To OKI, szkoda, że nie wiem, co z nim...

Pzdr.

Posted

Witam po krótkiej przerwie :).

Asiu, to z kim tak wojował Serek?, bo jakoś niedoczytałam.
[quote name='Asiaczek']Obecnie w domu największym śpiewakiem jest Serek. Potem chyba Farik, Felka, od czasu do czasu zaśpiewa Żelka i Erka. Dżezik to chyba na końcu. A Wahzirek to wogóle milczek... ale za to jaki kochany:)

Pzdr.
W takim razie Saidi wrodziła się w tatuśka. Do tych milczków raczej należy :)

Jak fajnie sobie leżą :)
http://img841.imageshack.us/img841/2325/resizeofimg3518.jpg