Zuza i Noddy Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Asiaczek napisał(a):No! Wyszło na moje:) Mamy AST-y miniatury;) A kiedys to Diabełek tak Cię wykończył? Pzdr. Wykończyć nie wykończył, ja się tak łatwo nie dam, ale bardzo mu się spodobało dosyć intensywne mnie podszczypywanie, a raczej szczypanie. Quote
Buszki Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Co do takiego porównywania do innych ras. To Ofikowa słodziutka kluseczka w wieku 4 miesięcy na moich rękach w Katowicach została porównana do psa mordercy przez mijające nas osoby. Diabełek w psiej skórze, o tak, ostatnio ten diabełek coś się na mnie uwziął. Jak Buszi była mała,to też tak miałam.Znajomi patrzyli ze strachem w oczach,że to rasa agresywna.W sumie,to za bardzo się nie mylili co do Buszki ;). Quote
Alicja Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ale fajowski futrzak :) http://img254.imageshack.us/img254/9952/dsc03796i.jpg Quote
taxelina Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 http://img801.imageshack.us/img801/7596/dsc03818pd.jpg :loveu: Quote
taxelina Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 wow.. chcialam nakarmic z szerlokiem Akcja zakończona! Wszystkie psy zostały nakarmione! Dziękujemy :) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Wykończyć nie wykończył, ja się tak łatwo nie dam, ale bardzo mu się spodobało dosyć intensywne mnie podszczypywanie, a raczej szczypanie. A, to fakt. On tak lubi:) [quote name='Buszki']Jak Buszi była mała,to też tak miałam.Znajomi patrzyli ze strachem w oczach,że to rasa agresywna.W sumie,to za bardzo się nie mylili co do Buszki ;). No wiesz, co...? Taka miła suczka;) [quote name='Alicja']ale fajowski futrzak :) http://img254.imageshack.us/img254/9952/dsc03796i.jpg Ja go ostatnio widziałam we wrzesniu. Ciekawa, jak teraz byśmy się dogadali;) [quote name='deer_1987']http://img801.imageshack.us/img801/7596/dsc03818pd.jpg :loveu: Właściciele nazwali go Śniezynkiem;) [quote name='deer_1987']wow.. chcialam nakarmic z szerlokiem Akcja zakończona! Wszystkie psy zostały nakarmione! Dziękujemy :) O, ciekawe.... zaraz tam zajrzę. Rzeczywiscie akcja się skończyła. A mnie się wydawało, że będzie trwała do 21.12.2010 r. Musiałam źle spojrzec... Buszki - nowy banerek:) pzdr. Quote
Cienka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ja polecam z przeglądarek google chrome, teraz jak spalił się tomeckiemu komp, byłam zmuszona przeprosić sie ze swoim (bo tomecki lapciaka eksploatuje). Byłam załamana bo od czasu listopadowej aktualizacji mozilli musiałam go resetować co 15-20 minut:angryy:, kompletnie nie wiem czemu. Teraz kożystam z chroma i jest normalnie:multi: Quote
wejherstaff Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cienka napisał(a):Ja polecam z przeglądarek google chrome, Tez używam :) i polecam ;) Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cienka napisał(a):Ja polecam z przeglądarek google chrome, teraz jak spalił się tomeckiemu komp, byłam zmuszona przeprosić sie ze swoim (bo tomecki lapciaka eksploatuje). Byłam załamana bo od czasu listopadowej aktualizacji mozilli musiałam go resetować co 15-20 minut:angryy:, kompletnie nie wiem czemu. Teraz kożystam z chroma i jest normalnie:multi: wejherstaff napisał(a):Tez używam :) i polecam ;) Dobrze, że mamy wybór:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Ponieważ porządkuję Pulpit komputera, to znalazłam trochę zdjęć maluchów z miotu na "O". Wiem, że tutaj na DGM na pewno nie były prezentowane. Zatem - zapraszam! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI vel Ofik-Tofik... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cd. Nadal OFI... Uploaded with ImageShack.us Ofik i Szepsi czyli OLA CHILD OF THE STARS AsiaczekFCI:) Uploaded with ImageShack.us ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cd. Szepsi czyli OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cd. Nadal Szepsi:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
*kleo* Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Asiaczek napisał(a):No! Wyszło na moje:) Mamy AST-y miniatury;) Nie, to nie miniatury - to AST-y "z tych szczuplejszych"... albo po prostu niedożywione :evil_lol: Małe baski przesłodkie :loveu: Quote
taxelina Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ale cudne malenstwa, jak dawno temu fotki byly robione? Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cd. I jeszcze Szepsi;) Uploaded with ImageShack.us OKI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cd. OKI:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I mamcia tych małych pajacyków - Żelcia:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 *kleo* napisał(a):Nie, to nie miniatury - to AST-y "z tych szczuplejszych"... albo po prostu niedożywione :evil_lol: Małe baski przesłodkie :loveu: O, właśnie: ASTy, szczuplejsze;) deer_1987 napisał(a):ale cudne malenstwa, jak dawno temu fotki byly robione? Na pewno w ub.r., ale kiedy? Muszę poszukac we właściwościach... Edit: juz wiem. Fotki zrobione były 20.12.2009. A więc prawie rok temu:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ale słodziaki z nich były, ale Ofcio nadal taki przytulak jest. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Wiem, takiego mam go cały czas przed oczami. Trochę za nim tęsknię... przez to, że nie mieszka ze mną, to i inaczej był wychowany i jest po prostu "inny" od moich basków. Ale i tak nadal jest "mój":) pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 http://img843.imageshack.us/img843/7795/resizeofimg5276jpga.jpg mamunia chyba nie miała humoru na zdjęcia :razz: małe basiaczki przeurocze http://img121.imageshack.us/i/resizeofimg5285.jpg/ oczka słodziuchne :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ... może miała już trochę dość maluszków...? Zdjęcia były robione coś ok. 5 tygodnia zycia malców, więc Żelka jeszcze je troche podkarmiała;) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 cos gdzies czytalam ze nowe maluszki spodziewane? po kim? :loveu: Quote
Buszki Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jejciu,jaka ta moja Szepszuka BYŁA słodziutka :loveu:. Dzisiaj dla odmiany Szepsi zaatakowała Buszkę :angryy:.Chciała gryźć(pańcia interweniowała),owarczała i oprychała :evil_lol:. Quote
Recommended Posts