Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Witam sie! Jakie plany na dzis? Ja do netto musze wyskoczyc po mieso, keso (taki odpowiednik bialego sera, bo bialego sera nie ma w Szwecji :( )i inne dodatki dla Niuni, na mail mi Owieczka pomaga z calym menu jak dogodzic Niuni i wspomoc organizm. Ale temu psu sie bedzie powodzic :razz:
Plany trochę rozbiegane, ale na spokojnie...

[quote name='Cienka'][FONT=MS Shell Dlg 2]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/FONT]
Oj, Cienka, nie porównuj siebie np. do mnie. Ja to totalny laik, jezeli chodzi o komp., chociaz b. go lubię i nie boję się...;)

[quote name='Cienka']A tu link do opery z tej nie musicie kożystać na codzień (ja jej nie lubie bo muli strony) ale dla dobra pełnych misek można poświęcić te pare minut :razz:
http://przegladarki-internetowe.pl/download.php?view.1
Zgadzam się.
Sunia o imienu Stówa, o która tak dzielnie walczyła Czoko - JUZ NAKARMIONA!!!!!

[quote name='*kleo*']Absolutnie nie żartuję, sama prawie padłam, jak usłyszałam to pierwszy raz.
A dla odmiany na spacerach z Gracją i małą jeszcze Ulą ludzie byli przekonani, że Ula to shih tzu :crazyeye:
No to aby Cię rozśmieszyc jeszcze bardziej, to powiem, że moje baski spora ilośc osób (w tym kilka grup dresiarzy) nazwała Amstaffami:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cienka'][FONT=MS Shell Dlg 2]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/FONT]
No, niestety, jestem kretynem i nie umiem tego zrobic. Wyskakuja mi jakies dziwne komunikaty, ja ich nie rozumiem i odpuszczam. Po co mam się denerwowac z poniedziałku...?
Jak ktoś jest kretynem, to i kretynem pozostanie, chocby się nie wiem, jak starał...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, niestety, jestem kretynem i nie umiem tego zrobic. Wyskakuja mi jakies dziwne komunikaty, ja ich nie rozumiem i odpuszczam. Po co mam się denerwowac z poniedziałku...?
Jak ktoś jest kretynem, to i kretynem pozostanie, chocby się nie wiem, jak starał...
Pzdr.

Ja lubie Firefox :razz: tak wiec nie pomoge zeby to zainstalowac.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ej, nie bądź taki, nakarm i z drugiej przeglądarki, co?

pzdr.

[FONT=Comic Sans MS]Też z jednej karmiłam ale zaraz naprawię ten błąd.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

No to aby Cię rozśmieszyc jeszcze bardziej, to powiem, że moje baski spora ilośc osób (w tym kilka grup dresiarzy) nazwała Amstaffami:smile:

[FONT=Comic Sans MS]Piękne masz te asty :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Moja Lenka była już wszystkim od kaukaza po yorka. Yorkiem była kiedy miała 5 miesięcy i już wtedy była od niego kilka razy wieksza :diabloti:[/FONT]

Posted

Asiaczek napisał(a):

Oj, Cienka, nie porównuj siebie np. do mnie. Ja to totalny laik, jezeli chodzi o komp., chociaz b. go lubię i nie boję się...;)

Pzdr.

Asiu ja całkiem poważnie mówię, jestem tempak komputerowy (Taka jestem mądra ile mi tomecki powie;)). Nawet banera do mojej galerii nie potrafiłam wstawić:placz:

Posted

i nawet wiem co Ci wyskoczyło tak konkurencja się broni jak wyskakuje pod paskiem adresu coś tam to trzeba zezwolić i potem już się dalej samo instaluje samo otworzy i utworzy skrót. Dasz radę słowo nawet mnie się udało więc wierze w Ciebie

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Dobre to porwanie samolotu :D

Nie ma to jak nasza słowiańska chęc do picia....;)

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Też z jednej karmiłam ale zaraz naprawię ten błąd.[/FONT]
Super!

[FONT=Comic Sans MS]Piękne masz te asty :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Moja Lenka była już wszystkim od kaukaza po yorka. Yorkiem była kiedy miała 5 miesięcy i już wtedy była od niego kilka razy wieksza :diabloti:[/FONT]

Jeszcze w kaukaza, to uwierzę, ale w yorka....?

Okamia napisał(a):
Kurde skoro ty masz staffiki lub asty to moja prosia jest baskiem? :D

Nieeeee, ja mam asty, a Ty masz psa mordercę z Ameryki.Bo tam to różne mieszanki maja i WSZYSTKIE Z RODOWODEM, o!

Cienka napisał(a):
Asiu ja całkiem poważnie mówię, jestem tempak komputerowy (Taka jestem mądra ile mi tomecki powie;)). Nawet banera do mojej galerii nie potrafiłam wstawić:placz:

Dokładnie, jak ja. Tyle wiedziałam, ile mi Jacek ["] powiedział i pokazał. Bo ja jestem wzrokowiec...Banera nigdy nie robilam i nigdy nie wstawiałam. Więc tez nie wiem, jak to się je. Awatara też...

Cienka napisał(a):
i nawet wiem co Ci wyskoczyło tak konkurencja się broni jak wyskakuje pod paskiem adresu coś tam to trzeba zezwolić i potem już się dalej samo instaluje samo otworzy i utworzy skrót. Dasz radę słowo nawet mnie się udało więc wierze w Ciebie

Oj, bo się przejedziesz;). Ja juz nawet nie będę próbowała.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']P;)

Zgadzam się.
Sunia o imienu Stówa, o która tak dzielnie walczyła Czoko - JUZ NAKARMIONA!!!!!

.

Bardzo dziękujemy Wszystkim za pomoc w nakarmieniu Stówy i pozostałych czterech – są w rankingu „najlepiej nakarmionych” !!!

Jesteśmy znowu. Coś w domu internet mi prawie nie chce działać - karmić psiaczki dałam radę :)

Aktualnie karmię Baksa a interesują mnie też te żeby szybciej trafiły do rankingu "najbardziej nakarmionych"

. z dodanych 2 dni temu (czyli po pkt.4)
Baks :arrow: http://poznan.szerlok.pl/oferta/baks-ze-schroniska-w-kaliszu-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID4cr7.html

Duka :arrow: http://poznan.szerlok.pl/oferta/duka-ze-schroniska-w-kaliszu-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID4crd.html
Grom :arrow: http://poznan.szerlok.pl/oferta/grom-ze-schroniska-w-kaliszu-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID4crf.html

Posted

[quote name='Czoko']Bardzo dziękujemy Wszystkim za pomoc w nakarmieniu Stówy i pozostałych czterech – są w rankingu „najlepiej nakarmionych” !!!
Jesteśmy znowu. Coś w domu internet mi prawie nie chce działać - karmić psiaczki dałam radę :)
Aktualnie karmię Baksa a interesują mnie też te żeby szybciej trafiły do rankingu "najbardziej nakarmionych"
. z dodanych 2 dni temu (czyli po pkt.4)
Baks :arrow: http://poznan.szerlok.pl/oferta/baks-ze-schroniska-w-kaliszu-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID4cr7.html
Duka :arrow: http://poznan.szerlok.pl/oferta/duka-ze-schroniska-w-kaliszu-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID4crd.html
Grom :arrow: http://poznan.szerlok.pl/oferta/grom-ze-schroniska-w-kaliszu-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID4crf.html
OK, to teraz GŁOSUJEMY NA BAKSA!

[quote name='Buszki']Baks dokarmiony :).
Mnie rano "pustamiska" wyrzuciła, więc dzisiaj ppłd. dokarmie Baksa:)
Niestety, nie widziałam Baksa...

Pzdr.

Posted

Witamy Asiaczki w wieczorny poniedziałek :) I bardzo serdecznie dziękuję za miłą niespodziankę która przyszła do mnie dzisiaj pocztą :)
a tutaj wstawię fotkę z wczoraj z miłych odwiedzin :)
z Winter Melody FIRE N` DESIRE

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Savannah napisał(a):
Witamy Asiaczki w wieczorny poniedziałek :) I bardzo serdecznie dziękuję za miłą niespodziankę która przyszła do mnie dzisiaj pocztą :)
a tutaj wstawię fotkę z wczoraj z miłych odwiedzin :)
z Winter Melody FIRE N` DESIRE

Widzę, że stara miłośc nie rdzewieje:)

Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
I jeszcze jedna fotka z Winter Melody FAMME FATALE
Pozdrawiamy

To jest FAMME FATALE czy FEMME FATALE? Bo poprawna pisownia to FEMME FATALE...

Savannah napisał(a):
Nie ma szans - moja rasa w końcu :) A szczeniaczki cud, miód i orzeszki :) słodziaki małe

Oj, jak ja tęsknię za maluszkami:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To jest FAMME FATALE czy FEMME FATALE? Bo poprawna pisownia to FEMME FATALE...

Oj, jak ja tęsknię za maluszkami:)

Pzdr.

oj, przepraszam, faktycznie FEMME FATALE :) nie dziwie się, że tęsknisz:) a kiedy będą jakieś Asiaczki?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nieeeee, ja mam asty, a Ty masz psa mordercę z Ameryki.Bo tam to różne mieszanki maja i WSZYSTKIE Z RODOWODEM, o!

Pzdr.

A to już teraz rozumiem czemu ona tak mnie lubi lizać :evil_lol: Po prostu szykuje sobie posiłek a ja myślałam że mnie kocha :cool3: i mówi się Hameryki :loveu: