Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przeszlus']Jutro zagłosuje bo mi net chodzi jak traktor bez śilnika :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='betka-sp']ach...co sie nie robi dla Asiaczka ;) hahahhaha....zagłosowane;)[/QUOTE]
Dziękuję Wam bardzo w imieniu Tomka:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Obecnie w domu największym śpiewakiem jest Serek. Potem chyba Farik, Felka, od czasu do czasu zaśpiewa Żelka i Erka. Dżezik to chyba na końcu. A Wahzirek to wogóle milczek... ale za to jaki kochany:)

Pzdr.[/QUOTE]

To chyba Joguś ma charakter po tatusiu:cool3:.
Ostatnio robi też taki numer przychodzi na godzinę przed naszą pobutką. Ja dostaje 2 razy z łapy po głowie by go wpuścić pod kołderkę. Jak udaje że mnie to nie rusza to poprawka:eviltong:. Najczęściej go wpuszczam bo nie chce mi sie go odprowadzać, bo przeciez jeszcze tylko godzina snu i każda minuta się liczy(kiedyś przychodził wcześniej to zawsze był odprowadzany do posłanka)

Też głosowałam

Posted

[quote name='Asiaczek']Mam dla Was taką prośbę.
Jeden z właścicieli basenji w Elblągu jest historykiem z zamiłowania i z zawodu i wydał książkę o swoim mieście. Obecnie trwa głosowanie pt. "Książka na zimę".
Prośba dotyczy zagłosowania na Jego pozycję. Pomożecie?
Oto link do strony. Wystarczy wejść, wypełnić kilka rubryczek, znaleźć książkę (dział: ...albumy... . Tytuł "Elbing: 1945..") i kliknąć przy tym tytule. To wszystko.
Witam,
[URL]http://www.ksiazkanazime.pl/?content=glosowanie[/URL]

Ja juz zagłosowałam. Kto następny?

Pzdr.[/QUOTE]
Weszłam na ranking i książka Tomka jest na 3 pozycji w dziedzinie albumów... O drugie miejsce przegrywa zaledwie 1 %...
Może ktoś pomoże i zagłosuje?

Pzdr.

Posted

Dzięki wszystkim!

A pamiętacie o psach:

[url]www.szerlok.pl[/url]

[url]www.pustamiska.pl[/url]

I o polskim sztucznym sercu?
[url]www.polskieserce.pl[/url]

Można głosowac codziennie:)

Pzdr.

Posted

Czy mogłybyście pomóc w karmieniu tych 5 piesków do chwili zdobycia 12 % - wtedy pojawią się w rankingu na stronie głównej jako „najbardziej nakarmione” i mają większe szanse.
Do tej pory nakarmiliśmy 70 piesków – wszystkich jest 120.

Karmię cały czas [B]Stówę[/B] i idzie to bardzo kiepsko – nie dajemy rady - od kilku dni ma kilkanaście % i ani jednego więcej (piesek jest uznany za "nakarmionego" dopiero po uzyskaniu co najmniej 3000 kliknięć... ludzie dokarmiają psiaki widoczne w rankingu na pierwszej stronie a nie wiedzą że są inne, które czekają na nakarmienie już od początku akcji!
Chwyta za serce ranking – „psy najmniej nakarmione” a są to pieski dodane wczoraj!

Koleżanka na miau wkleja aktualną listę:

[quote name='"Anja"']pkt. 1, 2, 3, 4 = sprawdzona str. 1 (część) , 2, 3, 4, 5 z :arrow: [url=http://szerlok.pl/szukaj/?search%5Bcreator%5D=6457464e51774a554d673d3d]Listy psów biorących udział w akcji[/url]
___

[b]SCHRONISKO W GAJU[/b]
pełnej miski brakuje pieskom:

[u][color=#FF0000][b]1. z dodanych 1 tydzień temu (czyli najwcześniej)[/b][/color][/u]
Nora :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/nora-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44yp.html[/url]
Saba :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/saba-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44xO.html[/url]
Stówa :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/stowa-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44vN.html[/url]

[u][color=#FF0000][b]2. z dodanych 6 dni temu temu (czyli po pkt.1)[/b][/color][/u]
Ali :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/ali-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID47Po.html[/url]
Brązi :arrow: [URL]http://poznan.szerlok.pl/oferta/brazi-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID47PK.html[/URL] [/quote]

Posted

[quote name='Czoko']Czy mogłybyście pomóc w karmieniu tych 5 piesków do chwili zdobycia 12 % - wtedy pojawią się w rankingu na stronie głównej jako „najbardziej nakarmione” i mają większe szanse.

Karmię cały czas [B]Stówę[/B] i idzie to bardzo kiepsko – nie dajemy rady - od kilku dni ma kilkanaście % i ani jednego więcej (piesek jest uznany za "nakarmionego" dopiero po uzyskaniu co najmniej 3000 kliknięć... ludzie dokarmiają psiaki widoczne w rankingu na pierwszej stronie a nie wiedzą że są inne, które czekają na nakarmienie już od początku akcji!
Chwyta za serce ranking – „psy najmniej nakarmione” a są to pieski dodane wczoraj!

Koleżanka na miau wkleja aktualną listę:[/QUOTE]

wiesz co na moim koncie na FB , jedna z moich znajomych pokazuje link do najbardziej potrzebującego psa w tej chwili..............może to jest jakiś pomysł.
wtedy "nie trzeba się napracować" wystarczy kliknąć a to już mam nadzieję, że robi każdy ;)

Witam Krainę Basków :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']wiesz co na moim koncie na FB , jedna z moich znajomych pokazuje link do najbardziej potrzebującego psa w tej chwili..............może to jest jakiś pomysł.
wtedy "nie trzeba się napracować" wystarczy kliknąć a to już mam nadzieję, że robi każdy ;)

Witam Krainę Basków :cool3:[/QUOTE]

Jak można Cię znaleźć na FB?

Na miau w kilka osób wyszukujemy najwcześniej dodanego do listy jeszcze nie nakarmionego i to są właśnie pieski z tych 5 linków. Ja wytrwale karmię[B] Stówę.[/B]
Sprawdziłyśmy już że pieski widoczne w rankingu jako "najbardziej nakarmione" czyli te od 12 % bardzo chętnie karmią wszyscy i już ich nie trzeba pilnować a te nasze ciągle czekają bo się zgubiły i nikt ich nie widzi!

Posted

[quote name='deer_1987']co tam u Was slychac?[/QUOTE]
Powoli jakos turlamy się do przodu. Każdego dnia staram się cos zrobić dla domu albo jako czynność dodatkowa do mojej nowej [URL="http://www.."]www..[/URL]. Na nudę nie narzekam;)

[quote name='FredziaFredzia']Ja głosuję codziennie na szerloku i pajacyku.
Jak dzień Asiaczki? U nas maaaaasa śniegu bialutkiego (uroki mniejszego miasta, jestem aktualnie w Nowogardzie;) ) i słońce![/QUOTE]
A jak głosować na pajacyku...?

[quote name='Czoko']Czy mogłybyście pomóc w karmieniu tych 5 piesków do chwili zdobycia 12 % - wtedy pojawią się w rankingu na stronie głównej jako „najbardziej nakarmione” i mają większe szanse.
Koleżanka na miau wkleja aktualną listę:[/QUOTE]
Przy najbliższym karminu zerknę na Stówę;)

[quote name='dbsst']wiesz co na moim koncie na FB , jedna z moich znajomych pokazuje link do najbardziej potrzebującego psa w tej chwili..............może to jest jakiś pomysł.
Witam Krainę Basków :cool3:[/QUOTE]
Debe - wystarczy kliknąć Twoje imię i nazwisko i... co dalej?
Muszę to sprawdzić:)

[quote name='Błyskotka']Przyłączam się do pytania :).[/QUOTE]
Błyskotko - duzo sie dzieje, na nudę nie narzekam...

[quote name='Alicja']najlepiej karmić wspólnie 1 psa , po nakarmieniu brać się za karmienie następnego[/QUOTE]
Ja na razie przyłączę się do Stówy od Czoko. Zacznę od jutra, bo dzisiaj to już psiaki "nakarmione":)

[quote name='Agasia']Ja tez zaglosowalam na ksiazke.
I przyszlam sie pochwalic - wynajelam mieszkanko, na Grzegorzewskiej :)[/QUOTE]
A na pieski tez glosowałaś?
Rrrrrany, znowu musze sprawdzać, gdzie ta ulica jest...
Już wiem, To jest Ursynów, tak? I chyba niedaleko od Twojej uczelni...")

Pzdr.