przeszlus Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jutro zagłosuje bo mi net chodzi jak traktor bez śilnika :diabloti: Quote
betka-sp Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ach...co sie nie robi dla Asiaczka ;) hahahhaha....zagłosowane;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='przeszlus']Jutro zagłosuje bo mi net chodzi jak traktor bez śilnika :diabloti:[/QUOTE] [quote name='betka-sp']ach...co sie nie robi dla Asiaczka ;) hahahhaha....zagłosowane;)[/QUOTE] Dziękuję Wam bardzo w imieniu Tomka:) Pzdr. Quote
Korenia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zagłosowane :) Asiu paczuszka poszła przedwczoraj :) Quote
Cienka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Obecnie w domu największym śpiewakiem jest Serek. Potem chyba Farik, Felka, od czasu do czasu zaśpiewa Żelka i Erka. Dżezik to chyba na końcu. A Wahzirek to wogóle milczek... ale za to jaki kochany:) Pzdr.[/QUOTE] To chyba Joguś ma charakter po tatusiu:cool3:. Ostatnio robi też taki numer przychodzi na godzinę przed naszą pobutką. Ja dostaje 2 razy z łapy po głowie by go wpuścić pod kołderkę. Jak udaje że mnie to nie rusza to poprawka:eviltong:. Najczęściej go wpuszczam bo nie chce mi sie go odprowadzać, bo przeciez jeszcze tylko godzina snu i każda minuta się liczy(kiedyś przychodził wcześniej to zawsze był odprowadzany do posłanka) Też głosowałam Quote
Asiaczek Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Asiaczek']Mam dla Was taką prośbę. Jeden z właścicieli basenji w Elblągu jest historykiem z zamiłowania i z zawodu i wydał książkę o swoim mieście. Obecnie trwa głosowanie pt. "Książka na zimę". Prośba dotyczy zagłosowania na Jego pozycję. Pomożecie? Oto link do strony. Wystarczy wejść, wypełnić kilka rubryczek, znaleźć książkę (dział: ...albumy... . Tytuł "Elbing: 1945..") i kliknąć przy tym tytule. To wszystko. Witam, [URL]http://www.ksiazkanazime.pl/?content=glosowanie[/URL] Ja juz zagłosowałam. Kto następny? Pzdr.[/QUOTE] Weszłam na ranking i książka Tomka jest na 3 pozycji w dziedzinie albumów... O drugie miejsce przegrywa zaledwie 1 %... Może ktoś pomoże i zagłosuje? Pzdr. Quote
Alicja Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Zagłosowałam jako TZ z innym adresem mailowym Quote
Czoko Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Udało mi się nareszcie zalogować i mam dobre wejście - oczywiście dołączam do głosowania:cool1: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Dzięki wszystkim! A pamiętacie o psach: [url]www.szerlok.pl[/url] [url]www.pustamiska.pl[/url] I o polskim sztucznym sercu? [url]www.polskieserce.pl[/url] Można głosowac codziennie:) Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja głosuję codziennie na szerloku i pajacyku. Jak dzień Asiaczki? U nas maaaaasa śniegu bialutkiego (uroki mniejszego miasta, jestem aktualnie w Nowogardzie;) ) i słońce! Quote
Czoko Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Czy mogłybyście pomóc w karmieniu tych 5 piesków do chwili zdobycia 12 % - wtedy pojawią się w rankingu na stronie głównej jako „najbardziej nakarmione” i mają większe szanse. Do tej pory nakarmiliśmy 70 piesków – wszystkich jest 120. Karmię cały czas [B]Stówę[/B] i idzie to bardzo kiepsko – nie dajemy rady - od kilku dni ma kilkanaście % i ani jednego więcej (piesek jest uznany za "nakarmionego" dopiero po uzyskaniu co najmniej 3000 kliknięć... ludzie dokarmiają psiaki widoczne w rankingu na pierwszej stronie a nie wiedzą że są inne, które czekają na nakarmienie już od początku akcji! Chwyta za serce ranking – „psy najmniej nakarmione” a są to pieski dodane wczoraj! Koleżanka na miau wkleja aktualną listę: [quote name='"Anja"']pkt. 1, 2, 3, 4 = sprawdzona str. 1 (część) , 2, 3, 4, 5 z :arrow: [url=http://szerlok.pl/szukaj/?search%5Bcreator%5D=6457464e51774a554d673d3d]Listy psów biorących udział w akcji[/url] ___ [b]SCHRONISKO W GAJU[/b] pełnej miski brakuje pieskom: [u][color=#FF0000][b]1. z dodanych 1 tydzień temu (czyli najwcześniej)[/b][/color][/u] Nora :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/nora-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44yp.html[/url] Saba :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/saba-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44xO.html[/url] Stówa :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/stowa-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44vN.html[/url] [u][color=#FF0000][b]2. z dodanych 6 dni temu temu (czyli po pkt.1)[/b][/color][/u] Ali :arrow: [url]http://poznan.szerlok.pl/oferta/ali-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID47Po.html[/url] Brązi :arrow: [URL]http://poznan.szerlok.pl/oferta/brazi-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID47PK.html[/URL] [/quote] Quote
dbsst Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Czoko']Czy mogłybyście pomóc w karmieniu tych 5 piesków do chwili zdobycia 12 % - wtedy pojawią się w rankingu na stronie głównej jako „najbardziej nakarmione” i mają większe szanse. Do tej pory nakarmiliśmy 70 piesków – wszystkich jest 120. Karmię cały czas [B]Stówę[/B] i idzie to bardzo kiepsko – nie dajemy rady - od kilku dni ma kilkanaście % i ani jednego więcej (piesek jest uznany za "nakarmionego" dopiero po uzyskaniu co najmniej 3000 kliknięć... ludzie dokarmiają psiaki widoczne w rankingu na pierwszej stronie a nie wiedzą że są inne, które czekają na nakarmienie już od początku akcji! Chwyta za serce ranking – „psy najmniej nakarmione” a są to pieski dodane wczoraj! Koleżanka na miau wkleja aktualną listę:[/QUOTE] wiesz co na moim koncie na FB , jedna z moich znajomych pokazuje link do najbardziej potrzebującego psa w tej chwili..............może to jest jakiś pomysł. wtedy "nie trzeba się napracować" wystarczy kliknąć a to już mam nadzieję, że robi każdy ;) Witam Krainę Basków :cool3: Quote
Błyskotka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='deer_1987']co tam u Was slychac?[/QUOTE] Przyłączam się do pytania :). Quote
Alicja Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 najlepiej karmić wspólnie 1 psa , po nakarmieniu brać się za karmienie następnego Quote
Czoko Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='dbsst']wiesz co na moim koncie na FB , jedna z moich znajomych pokazuje link do najbardziej potrzebującego psa w tej chwili..............może to jest jakiś pomysł. wtedy "nie trzeba się napracować" wystarczy kliknąć a to już mam nadzieję, że robi każdy ;) Witam Krainę Basków :cool3:[/QUOTE] Jak można Cię znaleźć na FB? Na miau w kilka osób wyszukujemy najwcześniej dodanego do listy jeszcze nie nakarmionego i to są właśnie pieski z tych 5 linków. Ja wytrwale karmię[B] Stówę.[/B] Sprawdziłyśmy już że pieski widoczne w rankingu jako "najbardziej nakarmione" czyli te od 12 % bardzo chętnie karmią wszyscy i już ich nie trzeba pilnować a te nasze ciągle czekają bo się zgubiły i nikt ich nie widzi! Quote
Agasia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja tez zaglosowalam na ksiazke. I przyszlam sie pochwalic - wynajelam mieszkanko, na Grzegorzewskiej :) Quote
Asiaczek Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='deer_1987']co tam u Was slychac?[/QUOTE] Powoli jakos turlamy się do przodu. Każdego dnia staram się cos zrobić dla domu albo jako czynność dodatkowa do mojej nowej [URL="http://www.."]www..[/URL]. Na nudę nie narzekam;) [quote name='FredziaFredzia']Ja głosuję codziennie na szerloku i pajacyku. Jak dzień Asiaczki? U nas maaaaasa śniegu bialutkiego (uroki mniejszego miasta, jestem aktualnie w Nowogardzie;) ) i słońce![/QUOTE] A jak głosować na pajacyku...? [quote name='Czoko']Czy mogłybyście pomóc w karmieniu tych 5 piesków do chwili zdobycia 12 % - wtedy pojawią się w rankingu na stronie głównej jako „najbardziej nakarmione” i mają większe szanse. Do tej pory nakarmiliśmy 70 piesków – wszystkich jest 120. Karmię cały czas [B]Stówę[/B] i idzie to bardzo kiepsko – nie dajemy rady - od kilku dni ma kilkanaście % i ani jednego więcej (piesek jest uznany za "nakarmionego" dopiero po uzyskaniu co najmniej 3000 kliknięć... ludzie dokarmiają psiaki widoczne w rankingu na pierwszej stronie a nie wiedzą że są inne, które czekają na nakarmienie już od początku akcji! Chwyta za serce ranking – „psy najmniej nakarmione” a są to pieski dodane wczoraj! Koleżanka na miau wkleja aktualną listę:[/QUOTE] Przy najbliższym karminu zerknę na Stówę;) [quote name='dbsst']wiesz co na moim koncie na FB , jedna z moich znajomych pokazuje link do najbardziej potrzebującego psa w tej chwili..............może to jest jakiś pomysł. wtedy "nie trzeba się napracować" wystarczy kliknąć a to już mam nadzieję, że robi każdy ;) Witam Krainę Basków :cool3:[/QUOTE] Debe - wystarczy kliknąć Twoje imię i nazwisko i... co dalej? Muszę to sprawdzić:) [quote name='Błyskotka']Przyłączam się do pytania :).[/QUOTE] Błyskotko - duzo sie dzieje, na nudę nie narzekam... [quote name='Alicja']najlepiej karmić wspólnie 1 psa , po nakarmieniu brać się za karmienie następnego[/QUOTE] Ja na razie przyłączę się do Stówy od Czoko. Zacznę od jutra, bo dzisiaj to już psiaki "nakarmione":) [quote name='Agasia']Ja tez zaglosowalam na ksiazke. I przyszlam sie pochwalic - wynajelam mieszkanko, na Grzegorzewskiej :)[/QUOTE] A na pieski tez glosowałaś? Rrrrrany, znowu musze sprawdzać, gdzie ta ulica jest... Już wiem, To jest Ursynów, tak? I chyba niedaleko od Twojej uczelni...") Pzdr. Quote
taxelina Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No wlasnie widze ze cos Cie tu malo jest Asiaczku :razz: Quote
przeszlus Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 A no fakt tam sa najnowsze psy. Ja zawsze niorę te najmniej dokarmiane a one sa dopiero co dodane :wstyd: Ale koniec OT Quote
Recommended Posts