Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DuDziaczek']ja bym sie bała tak całe stadko wypuścic... oczopląsu bym dostała i bym w końcu za sn iegiem ganiała zamiast za psami :evil_lol:
Co tam Asiaczku u Was?
W Kielcach ziiimno znowu... jeden najzimniejszych dni się szykuje ale! piękne drzewka przyozdobione mrozem...[/QUOTE]
Hahaha, dobre! Ewent. mogłabys patrzeć na czarne noski...
Za chwilę wylatuję z domku na film "Zaplątani". Liczę na dobrą zabawę.
Potem małe zakupy (przy okazji pobytu w Galerii)...

[quote name='Cienka']Zdjęcie wydaje sie takie sterylne jak w szpitalu na bloku operacyjnym:razz:[/QUOTE]
Oj, przesadzasz. ja bym powiedziała, że ludziska po prostu posprzątali, ułożyli rzeczy na miejscu i trzasnęli fotkę... A Wasze fotki to nie są sterylne? Te w studiu...? Są. Białe tło, nic oprócz sterylki...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Oj, przesadzasz. ja bym powiedziała, że ludziska po prostu posprzątali, ułożyli rzeczy na miejscu i trzasnęli fotkę... A Wasze fotki to nie są sterylne? Te w studiu...? Są. Białe tło, nic oprócz sterylki...;)

Pzdr.[/QUOTE]

Ale ja nie miałam nic złego na mysli po prostu jasne meble, jasna podłoga i białe psy w ilości dużo. A nasze białe zdjecia nie są białe tylko Photoshopowane:evil_lol:

Posted

[quote name='Cienka']Ale ja nie miałam nic złego na mysli po prostu jasne meble, jasna podłoga i białe psy w ilości dużo. A nasze białe zdjecia nie są białe tylko Photoshopowane:evil_lol:[/QUOTE]

eee... bez przesady... :mad:
w rogu stoi ciemna szafka :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

Wiedziałam że u Ciebie Asiu warto napisać bo jak ty sama nie doradzisz to zawsze ktoś kto Cię odwiedza coś podpowie ;)

[quote name='Cienka']No zawsze morzesz (no żesz ale orta walnełam morzesz bo morze:cool3:) kupić młotek by sobie wybił prezent z głowy (żart)[/QUOTE]

mały jest tak mały że jeszcze nie zrozumie dowcipu :evil_lol:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ja ci podpowiem ....ja kupuję zazwyczaj ksiażeczki z grubymi kartkami albo zabawki edukacyjne na dany wiek [/B][/COLOR];-)[/QUOTE]

Nie chciałam być wredną ciocią od książeczek :P

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Z prezentami dla dzieci zawsze jest problem... jak dla 4 letniego chrześnika kupiłam bluzeczkę z długim rękawkiem z napisem "KOCHAM MOJEGO TATĘ i jego wypłatę" :evil_lol::loveu:[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]misiaka i jakąś czekoladę dokupię. Dla młodszych maluchów był napisy "Jestem słoneczkiem mamusi, Będe taki mój tatuś":lol:[/FONT][/B]

[URL]http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC00209.jpg[/URL]
[/CENTER]
[/QUOTE]

Dobre następnym razem skorzystam tylko u mnie ciężko takie coś dostać :evil_lol:

A małemu kupiłam t-shirt z koparką bo ostatnio tylko kopary mu w tej 1,5 rocznej główce :eviltong:

[url]http://img19.imageshack.us/img19/4435/34825475445648947259169.jpg[/url]
Boższ !!! Klony mojej prośki :evil_lol::crazyeye:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wydaje mi się, że to moga byc dogi argentyńskie. Tak mi się wydaje patrząc na tego jednego pieska zwiniętego w fotelu...

Pzdr.[/QUOTE]

Asiaczku to są Dogi Argentyńskie:)

Posted

[quote name='Cienka']Ale ja nie miałam nic złego na mysli po prostu jasne meble, jasna podłoga i białe psy w ilości dużo. A nasze białe zdjecia nie są białe tylko Photoshopowane:evil_lol:[/QUOTE]
Nienienie, ja tez nie miałam nic na mysli, po prostu takie skojarzenie.
I dobrze wiedziec, że umiecie używać PS, bo nieraz fotka wymaga jakiejś drobnej korekty, a ja.... djupa.....

[quote name='deer_1987']Jasna sofa i psy :razz: dziekuje takim po jesiennym spacerze :razz:
Asiaczku jakbys mogla do nas zajrzec na ostatni post, moze cos doradzisz?[/QUOTE]
Hahaha, one najpierw sa prane, suszone i godzina obowiązkowo w przedpokoju. a dopiero potem sa wpuszczane na pokoje...;)
Zajrzę, Kochana, zajrzę. Za chwilę.

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]:loveu: CUDNE
[url]http://img19.imageshack.us/img19/4435/34825475445648947259169.jpg[/url]
Melduję -18 z ranka i słonko ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
U nas podobnie. Fajne ten dzisiejszy dzień, prawda Alicjo? Jak widzisz, nawet pogoda potrafi sprawiać miłe prezenty;)

[quote name='przeszlus']Trzebabyło w allegro wbić husky rasowe bez rodowodu tam zawsze pisze swietny prezent pod choinkę :evil:
Oczywiscie żartuje :) Ja bym kupił miśka wyglądającego jak husky :)[/QUOTE]
Oj, z tymi rasowymi bez rodowodu to zawsze problem. Mało piwo, jak trafią do dobrego domu, gorzej - jak w efekcie trafiają do schroniska...albo na ulicę...

[quote name='jenis']Asiaczku to są Dogi Argentyńskie:)[/QUOTE]
Tak? No to super:) Udało mi się zgadnąć!!!

Pzdr.

Posted

Przypominam o "moim" bazarku.... może się ktoś się skusi...? Pusia czeka na pomoc...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15867930#post15867930[/url]

Pzdr.

Posted

Byłam dzisiaj na filmie 'Zaplątani". Cudowny dubbing, szczególnie J. Kamińskiej (Brzydula). Naprawdę super!!! Wyszłam pod wrażeniem:)
D. Stenka i młody Stuhr - również wspaniali:) Fajni drugoplanowi bohaterowie...

Kto może - niech idzie:)
No i...... dobrze się kończy:) hahahaha...

Pzdr.

Posted

W tym roku ja jeszcze nie ćwiczylam na moich baskach długich spacerów. Boli mnie kolano (uszkodzone w maju br.) i nie wiem, czy to mróz, czy to może sposób chodzenia po zbitym sniegu (bo i tak może być)... Czasami ledwo zaliczam czwartą rundę...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']W tym roku ja jeszcze nie ćwiczylam na moich baskach długich spacerów. Boli mnie kolano (uszkodzone w maju br.) i nie wiem, czy to mróz, czy to może sposób chodzenia po zbitym sniegu (bo i tak może być)... Czasami ledwo zaliczam czwartą rundę...

Pzdr.[/QUOTE]
Jaka to wygoda, kiedy wystarczy tylko otworzyć drzwi na dwór i nie trzeba wychodzić.

Posted

Oj, tak:)
Dlatego odkąd sięgnę pamięcią, zawsze chciałam mieszkać w domku. Czyżby moja podświadomość dawała znaki? Bo może wiedziałam, że będę mieć psiaki...?;)

pzdr.

Posted

Ojjj mi też się marzy mały (niekoniecznie biały ;)) domek... A jakbym się kiedyś dorobiła, to do yorasów dokupiłabym sobie jedną sztukę czegoś większego. Albo dwie, żeby ładniej wyglądało ;)