angineuuka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Ciepła herbatka nie jest zła:) Ale z cytrynka, poproszę:) BTW - w pustą miskę klikam codziennie:) Pzdr. to muszę iść po cytrynkę do sklepu , bo już nie ma :) tak ogułem to wczoraj mineło 5 lat od kąd Asiaczki mają galerię na dogomani !! :razz: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Angi napisał(a):to muszę iść po cytrynkę do sklepu , bo już nie ma :) tak ogułem to wczoraj mineło 5 lat od kąd Asiaczki mają galerię na dogomani !! :razz: Ej.... przy awatarze mam napisane Nov 2004. To jakie 5 lat...? Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Ej.... przy awatarze mam napisane Nov 2004. To jakie 5 lat...? Pzdr. ale galeria była założona 03-12-2005, zobacz w pierwszym poście tego tematu :) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Nic z tego anie rozumiem... I nie sprawdzę, bo Galerię zakładał mój mąż Jacek ["]... Wiesz, to może byc tak, że ja wcześniej byłam na DGM, a później założyłam moją Galerię... nie wiem... Pzdr. Quote
Foxowa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Gratulacje dla przyszłych mamusiek! Czytałam na wątku porodówki. Jakbym takie małe baski wymiziała :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Noooo, w ciąży jest Afreya, Buszka i Kikunia:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Noooo, w ciąży jest Afreya, Buszka i Kikunia:) Pzdr. Czy Buszka,to się jeszcze okaże ;). Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Masz rację, tfu, tfu, tfu... oby nie zapeszyć:) Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jak będziesz cicho to nie zapeszysz :) Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No to cicho sza... W końcu założyłam galerię :multi:.Zapraszam na świeże zimowe zdjęcia. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Buszki, super!!! Powinnaś miec swój banner i w nim link do Galerii. Ale ja nie pomogę i nie powiem, jak to zrobić, bo sama tego nie umiem. Mnie pomagała Ewelinabuck... Pzdr. Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja też się na tym nie znam :oops:.Założyłam galerię i to już jest dla mnie powód do dumy :multi:. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Napisz do Eweliny i poproś o pomoc. Ewelina musi miec dostęp do Twojego hasła. Napisz do niej PW. Mnie pomogła, to i Tobie tez pomoże:) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Napisz do Eweliny i poproś o pomoc. Ewelina musi miec dostęp do Twojego hasła. Napisz do niej PW. Mnie pomogła, to i Tobie tez pomoże:) Pzdr. Akurat baner wlozyc tpo nie problem ale musi byc zdjecie Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [URL ="http://www.dogomania.pl/threads/196969-Zimowa-banda-ze-Szwecji"][IMG ]http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/sb7d6w677c.jpg[/IMG][/URL] nalezy usunac spacje miedzy url a = oraz miedzy img a ] no i w url podac link do galeri a w img link do obrazka - te sa moje :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Dzięki, deer. Skopiuję to sobie, na pewno kiedyś mi się przyda. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Noooo, w ciąży jest Afreya, Buszka i Kikunia:) Pzdr. A kim Afreya i Buszka pokryte? I czy w tym spisie nie brakuje jeszcze jednej panny? Quote
Buszki Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A kim Afreya i Buszka pokryte? I czy w tym spisie nie brakuje jeszcze jednej panny? No jak to kim? Gusiem! Przecież Buszi z Gusiem ładne dzieci daje :loveu:. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']A kim Afreya i Buszka pokryte? I czy w tym spisie nie brakuje jeszcze jednej panny?[/QUOTE]Kogo masz na myśli? Pzdr. Quote
Korenia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A Afreya to czyja jest? Bo Buszki to wiem, Kika to Asiaczkowa dziewczyna, która nie mieszka z Asią, ale ją to kojarzę ;) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Afreya to suczka u [B]jenis[/B]:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Ściągnięte z FB:) Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej:) [URL=http://img19.imageshack.us/i/34825475445648947259169.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4435/34825475445648947259169.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Pzdr. Quote
Buszki Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jejciu,jakie ślicznoty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:!!! Ale na śnieg,to raczej ich nie wyprowadzają.Jeszcze się pogubią...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Wydaje mi się, że to moga byc dogi argentyńskie. Tak mi się wydaje patrząc na tego jednego pieska zwiniętego w fotelu... Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Buszki']Jejciu,jakie ślicznoty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:!!! Ale na śnieg,to raczej ich nie wyprowadzają.Jeszcze się pogubią...:diabloti:[/QUOTE] ja bym sie bała tak całe stadko wypuścic... oczopląsu bym dostała i bym w końcu za sn iegiem ganiała zamiast za psami :evil_lol: Co tam Asiaczku u Was? W Kielcach ziiimno znowu... jeden najzimniejszych dni się szykuje ale! piękne drzewka przyozdobione mrozem... Quote
Recommended Posts