Cieplutkaa. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 I ode mnie spóźnione, ale najszczersze życzenia.:loveu: Quote
Błyskotka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Pizzę też bardzo lubię ;). No i wszystkiego najlepszego dla solenizantów. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):I ode mnie spóźnione, ale najszczersze życzenia.:loveu: Dziękowac! Błyskotka napisał(a):Pizzę też bardzo lubię ;). No i wszystkiego najlepszego dla solenizantów. Chyba na wieczór zamówię nie "niedobitków" jeszcze jakąś super pizze...;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 No to domówiłam taki pizzowy misz-masz dla spóźnialskich. Voila! Uploaded with ImageShack.us Smacznego! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 ... i tu wychodzi wyższośc mieszkania w mieście...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Jak chodzę do pizzerni to zawsze popatruję, jak się robi pizze:) W większości można sobie oglądnąć pracę kucharza:) Pzdr. Quote
Okamia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiu... jesteś sadystką... ja tu ledwo herbatki i zupki przełykam a ty mi tu pizzą apetyt robisz :P Wszystkiego naj dla solenizantów (wiem wiem ... mam przyspieszenie muła :P) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Okamia napisał(a):Asiu... jesteś sadystką... ja tu ledwo herbatki i zupki przełykam a ty mi tu pizzą apetyt robisz :P Wszystkiego naj dla solenizantów (wiem wiem ... mam przyspieszenie muła :P) Na cóż, nie ty jedna to stwierdzasz...;) agnethka napisał(a):tak, ale co innego dotknąć, sprawdzić czy świeże..a co innego z daleka podglądać ;) O, to na pewno. Ale, póki co, mnie taka możliwość wystarcza:) Quote
Zuza i Noddy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja poproszę ten kawałek z ananasem ;) Quote
jamnicze Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 betka-sp napisał(a):ten Zakopiańczyk ?? o mamo...a jak to sie stało że tak "urwał" sie pańciom ...?? Asiaczek napisał(a):Tego nie wiemy... Wiesz, mocno szarpnął smyczką, poszło naprężenie i.... piesek na luzie już biega... Kurczę, a tu tak zimno. W Zakopanem na pewno jeszcze chłodniej niz u nas w centrum PL... Pzdr. Słuchajcie, Czarek się znalazł. Trochę przemarznięty ale baaardzo szczęśliwy :) Wszystkim Jkom i Lkom wszystkiego naj naj njalepszego. Z jednodniowym opóźnieniem, bo też świętowaliśmy ;) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 jamnicze napisał(a):Słuchajcie, Czarek się znalazł. Trochę przemarznięty ale baaardzo szczęśliwy :) Co, gdzie, jak, opowiadaj! Cieszymy się baaaardzo! Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Krążył w okolicach osiedla, tam został dostrzeżony. Jakiś dobry człowiek zadzwonił do właścicieli, szybko tam poglali i jest już z nimi bardzo szczęśliwy :) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Uffff... szczęśliwe zakończenie! Oby nigdy więcej:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 jamnicze napisał(a):Krążył w okolicach osiedla, tam został dostrzeżony. Jakiś dobry człowiek zadzwonił do właścicieli, szybko tam poglali i jest już z nimi bardzo szczęśliwy :) wspaniale, że się odnalazł :multi: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Na jednej z wystaw austriackich widziałam takie oto psy. Rasowe - jak najbardziej:) A ja twierdzę, że na naszych polskich drogach/podwórkach/schroniskach pełno takich biega. Chcecie wiedzieć, jaka to rasa...? To PINCZER AUSTRIACKI:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us No i co Wy na taką rasę? Pzdr. Quote
WeronikaM Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 deer_1987 napisał(a):No latwo pomyslec ze kundel :razz: racja, ale wszystkie są fajne, takie kolorowe :D Quote
Iza. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jakbym spotkała takiego psa na ulicy w życiu bym nie powiedziała, że to rasowy :evil_lol: Quote
Mudik Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Na moje czarne mudiki też nie mówią ,że rasa, a te mi się podobają sa takie naturalne jak lubię świetne są, dużo lepiej wyglądaja z ogonami, bo swego czasu miały kopiowane. Quote
DuDziaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 deer_1987 napisał(a):No latwo pomyslec ze kundel :razz: ja bym nawet nie przypuszczała, że to może byc jakaś rasa :oops::oops::oops: ale to dobrze... juz wiem co ew pisac w ogłoszeniach :diabloti: w typie pinczera austriackiego :cool3::cool3::cool3: Quote
wejherstaff Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 http://img140.imageshack.us/img140/4120/icvkls9ubzu3ipgjwb.jpg prawie taka jaka sama robie :cool3: Juz wiem co jutro zaserwuje ;) az mi slinka leci :lol: Quote
Recommended Posts