Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 I jeszcze dziewczyny z miotu "L": Erka Uploaded with ImageShack.us i Sajdusia Uploaded with ImageShack.us LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI (widzieliscie niedawno tę fotkę, ale na razie nie mam innej...) Uploaded with ImageShack.us I rodzyneczek - LESSON OF LOVE Asiaczek FCI vel Anjaro:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Kisses Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Stoooooooooooo lat! Mizianko ode mnie :D Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Kisses napisał(a):Stoooooooooooo lat! Mizianko ode mnie :D Dziękować:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wszystkiego naj naj naj dla całego miociku ;) Quote
taxelina Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Oboje sa na stronie. Wchodzisz tak Galerie Psy (lub) suki i tam w odpowiedniej galerii szukasz Kanibaru FROMAJE FRAIS (psy) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (suki). Pzdr. Tak tylko ze tam ich nie ma.. http://www.basenji.pl/ CH.PL; CH.RUS; CH.HUN; CH.IT, INTCH Pulcinella TARANTELLA MŁ.CH.PL; CH.PL; CH.AUT; CH.EST; CH.LV; CH. LT; CH.HUN; CH. ROM; HSCH (Hungaria Show Champion), HGCH (Hungaria Grand Champion); Ch.RUS; CH.RKF; INTCH; Zwyc. Słowacji '06, Zwyc. Klubu Węgier '05, '06; CH. BAŁTYKU (BALTIC CHAMPION) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek MŁ.CH.PL FRANCIS FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek MŁ.CH.PL; CH.PL (w przygotowaniu) I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek I'M YOUR LOVE Asiaczek MŁ. CH.PL, MŁ.CH.LT, CH. PL (w przygotowaniu), ZWYC. SŁOWACJI '07 JELLY JOSHREEN Asiaczek MŁ.CH.,PL; CH.PL FITRI Liwang MŁ. CH. PL, MŁ. CH. RUS, MŁ. CH. HUN HERE AND THERE Asiaczek Mł. Zwyc. Klubu '08; Mł.Ch.PL (w przygotowaniu) KALIMERA Asiaczek FCI i nic wiecej... tak samo u panow nie widze :( Quote
taxelina Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 a psy MŁ.CH.PL; CH.PL; CH.HUN; HSCH (Hungaria Show Champion); CH.EST; CH.RUS , CH.SK, CH.AUT, CH. LT INTCH; ZWYC. KLUBU '03, '06, ZWYC. SŁOWACJI '06 FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek CH.PL HARLEY DAVIDSON Tagri Edcher MŁ.CH.PL, CH.PL; MŁ ZWYC.KLUBU '05, '06; Dream of Afrika DOUBLE VINNY INTCH; MŁ. CH.PL; MŁ.CH.HUN; MŁ.CH.RUS; Ch.PL; CH.RUS; CH.RKF, CH.SK, CH.EST ; Zwyc. Klubu Węgier '07 Abotere's ADUNBI ZWYC.KLUBU '04; CH.PL FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek GAZAR SUN AND SHADOW Asiaczek MŁ. CH.PL, CH. PL (w przygotowaniu), ZWYC. SŁOWACJI '07 JAZZY BOY Asiaczek JUST FOR YOU Asiaczek MŁ.CH.LT JUMA MONGO Asiaczek JERTI IN RED Asiaczek INTCH; CH. PL , CH. RUS; CH.RKF; CH.LUX Abotere's WAHZIRI Mł.Zwyc. Klubu 2008; Mł.CH.PL (w przygotowaniu) KENTARO WITH ME Asiaczek Quote
Cienka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Tego nie wiemy... Wiesz, mocno szarpnął smyczką, poszło naprężenie i.... piesek na luzie już biega... Kurczę, a tu tak zimno. W Zakopanem na pewno jeszcze chłodniej niz u nas w centrum PL... Pzdr. My 1 grudnia mieliśmy akcje z Jogim. Przyjechał do nas gościu z ubezpieczalni (w niedziele bus nam wjechał w tył) zobaczyć straty naszego auta, wyszedł po coś do samochodu. Wraca a zapomniałem Panu powiedzieć (mówi Tomkowi) wypuściłem Pana Psa. A Jogi już ledwo widoczny na horyzoncie i pędzi oznaczając w pośpiechu teren. Udało się go złapać na drugim końcu wsi i tylko dla tego, że czekał by przejść przez ruchliwą ulice. Może tak być, ze właściciele Czarka zwyczajnie go nie dogonili. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Wszystkiego naj naj naj dla całego miociku ;)...miocików...;) Cienka napisał(a):My 1 grudnia mieliśmy akcje z Jogim. Przyjechał do nas gościu z ubezpieczalni (w niedziele bus nam wjechał w tył) zobaczyć straty naszego auta, wyszedł po coś do samochodu. Wraca a zapomniałem Panu powiedzieć (mówi Tomkowi) wypuściłem Pana Psa. A Jogi już ledwo widoczny na horyzoncie i pędzi oznaczając w pośpiechu teren. Udało się go złapać na drugim końcu wsi i tylko dla tego, że czekał by przejść przez ruchliwą ulice. Może tak być, ze właściciele Czarka zwyczajnie go nie dogonili. Oczywiście, że tak mogło być... deer - zarówno Galeria "Psy", jak i "Suki" ma 2 strony, nie wiem, może u Ciebie dane tych psów wyświetlają się na drugich stronach. Ja, jak przed chwilą weszłam na moją www - wszystko było.... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a): deer - zarówno Galeria "Psy", jak i "Suki" ma 2 strony, nie wiem, może u Ciebie dane tych psów wyświetlają się na drugich stronach. Ja, jak przed chwilą weszłam na moją www - wszystko było.... Pzdr. No nie mam, mam na dole tylko | 1 | Patrze i firefox, ide zobaczyc w ie :) EDYCJA: tak samo w ie :( EDYCJA: http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1210/namnls8769.jpg Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 No to nie mam pojęcia, dlaczego tak masz. Nic na to nie poradzę... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):No to nie mam pojęcia, dlaczego tak masz. Nic na to nie poradzę... Pzdr. To ja poprosze jeszcze kogos z Twojej galeri zeby sprawdzili :) Bo ja nie mam nic zablokowanego :D a jak maz wroci to sie go spytam. mozesz zrobic screen jak to wyglada u Ciebie i powinno wygladac? :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 deer, a ty wchodzi na Galerie czy na PSY, Suki...? Może to jest kwestia rozdzielczości lub wielkości ekranu...? Edit - już wiem. Ja pisałam, abyś weszła do Galerie, a Ty weszłaś na Psy, Suki... A to różnica... W Psy Suki - nie ma aktualnych informacji, brak wielu tytułów... Pzdr. Quote
Tengusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 spoznione ale szczere "sto lat sto lat niech zyja zyja nam" :drink1: zostalo jeszcze cos pizzy az mi slinka pociekla :sabber: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Patrzę na stole, pod stołem... nieeeee, nic nie zostało... za mało zamówiłam.... buuuu... pzdr. Pzdr. Quote
Tengusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Patrzę na stole, pod stołem... nieeeee, nic nie zostało... za mało zamówiłam.... buuuu... pzdr. Pzdr. szkoda :sadCyber: Quote
Cienka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a): deer - zarówno Galeria "Psy", jak i "Suki" ma 2 strony, nie wiem, może u Ciebie dane tych psów wyświetlają się na drugich stronach. Ja, jak przed chwilą weszłam na moją www - wszystko było.... Pzdr. Z tego co ja się znam na wyświetlaniu stron www to może być kwestia ustawień parametrów samego monitora na jakim ogląda się daną stronę. Inaczej wyświetlają panoramiczne lapciaki inaczej monitor o kształcie zbliżonym do kwadratu. Ja np. w domu oglądam DM z 3 różnych kompów i w każdym strona wyświetla się z różnymi przesunięciami tekstu. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Cienka napisał(a):Z tego co ja się znam na wyświetlaniu stron www to może być kwestia ustawień parametrów samego monitora na jakim ogląda się daną stronę. Inaczej wyświetlają panoramiczne lapciaki inaczej monitor o kształcie zbliżonym do kwadratu. Ja np. w domu oglądam DM z 3 różnych kompów i w każdym strona wyświetla się z różnymi przesunięciami tekstu. O to mi chodziło m.in., ale wydaje mi się, że problem jest w tym, że deer wchodziła na dział "Psy" i "Suki", a nie na dział "Galerie"... Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 100 BASKOWYCH LATEK dla obu wspaniałych miotów!!:multi::multi::multi::multi: I wielkie gratulacje dla hodowcy!!!:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 AMIŚKA - Ty, jak meteor.... ale cieszmy się tą chwilą i dziękuję:) Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):AMIŚKA - Ty, jak meteor.... ale cieszmy się tą chwilą i dziękuję:) Pzdr. Niezupełnie :eviltong: wchodze do Ciebie codzień!:lol::lol: Nie zawsze mam czas, albo mozliwości wpisania się...;) pozdrowionka dla CIEBIE I wszystkich ASIACZKÓW:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 A... toś taka Cffffaniara Czajnikowska:) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):deer, a ty wchodzi na Galerie czy na PSY, Suki...? Może to jest kwestia rozdzielczości lub wielkości ekranu...? Edit - już wiem. Ja pisałam, abyś weszła do Galerie, a Ty weszłaś na Psy, Suki... A to różnica... W Psy Suki - nie ma aktualnych informacji, brak wielu tytułów... Pzdr. No to juz wiem! :) tak ja wchodzilam w psy, suki Quote
Cienka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 A zaraz będzie miot P:loveu: i będziemy śpiewać sto lat roczniakom Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Oj, ja nawet nie chcę myśleć, co będziecie śpiewać i jak będziecie się czuli następnego dnia... Tyle Was tam nad morzem jest z literka 'P'...:) Pzdr. Quote
Recommended Posts