jamnicze Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 W 3mieście też zawieja i nici wyszły ze spacerku, bo Saidi jak nos wytknęła z klatki, to jeszcze szybciej do niej wróciła. Dostałam dzisiaj bardzo smutne info, mam nadzieję Asiaczku, że się nie pogniewasz za wstawienie tej informacji u Ciebie. Tu zaględa bardzo dużo osób. "[FONT=tahoma]zaginął rasowy basenji[/FONT] [FONT=tahoma] 30.11.2010 Pies rasy Basenji ( umaszczenie rudo białe. tatuaż w pachwinie nr A120), zaginął 29 listopada 2010 w okolicach Krupówek. Kontakt pod nr 600 262 261, 604 078 855" [/FONT] Quote
EkipaGusi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ło matko - oby szybko się znalazł :) moje chi nie wyjda na dwór bo całe w sniegu utonęły Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 jamnicze to Julianek czy Czarek? Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Asiaczek']jamnicze to Julianek czy Czarek? Pzdr. To ten starszy, Czarek. Quote
betka-sp Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 jamnicze napisał(a):To ten starszy, Czarek. ten Zakopiańczyk ?? o mamo...a jak to sie stało że tak "urwał" sie pańciom ...?? Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Tego nie wiemy... Wiesz, mocno szarpnął smyczką, poszło naprężenie i.... piesek na luzie już biega... Kurczę, a tu tak zimno. W Zakopanem na pewno jeszcze chłodniej niz u nas w centrum PL... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Asiaczek kolejne urodzinki szczeniakow, miot L, a gdzie impreza? :D Quote
Alicja Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kurcze ...mam nadzieję ze basek się znajdzie...:( Quote
przeszlus Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ooo to Sto Lat mioce L :) Oh a do lata ile ? :p Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dopiero się rozkręcam...;) Fakt, dzisiaj Dżezik, Żelka i Jumcia obchodzą swoje 5 urodzinki:) (miot "J"). Oraz Erka i Sajdusia - 3 urodzinki (miot "L"). :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Zapraszam na pizzę, bo nic innego nie jestem teraz w stanie wymyślić... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Alicja napisał(a):Kurcze ...mam nadzieję ze basek się znajdzie...:( Też na to licze... przeszlus napisał(a):Ooo to Sto Lat mioce L :) Oh a do lata ile ? :p dziękować:) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ooo to i miot J :pepsi::new-bday::new-bday::BIG::BIG: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 To w Twojej wyobraźni. A w realu - wpadaj do mnie, właśnie jem pizzę - super (boczek, szpinak, czosnek, jajko...)... Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 nieee Asiaczku jak mogłaś!!! :placz::placz: nie dość ze mam wyłączone ogrzewanie w bloku (i na 4 innych osiedlach oprócz mojego to samo) to Ty mi jeszcze pokazujesz zna oczy taka pizze :placz: A perspektywa nauki do nocy, zimno i głod.... juz powoli wykręcaja numer... hallo? Dagrasso? :razz: ew. tele pizza :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 deer_1987 napisał(a):Ooo to i miot J :pepsi::new-bday::new-bday::BIG::BIG: Tak, tak:) Elitesse napisał(a):ja to bym sobie pizze zjadla ... Zabieraj towarzycho i wpadaj do nas:) DuDziaczek napisał(a):nieee Asiaczku jak mogłaś!!! :placz::placz: nie dość ze mam wyłączone ogrzewanie w bloku (i na 4 innych osiedlach oprócz mojego to samo) to Ty mi jeszcze pokazujesz zna oczy taka pizze :placz: A perspektywa nauki do nocy, zimno i głod.... juz powoli wykręcaja numer... hallo? Dagrasso? :razz: ew. tele pizza :evil_lol::evil_lol: Ej, no, nie płacz... A pizzernia to Trattoria Venezia, niedaleko mnie...chcesz do nich telefon;) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A tak przy okazji to strona Twoja jest aktualizowana? Bo Erki nie widze, chyba ze zle szukam :razz: Ani Serka? Quote
DuDziaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Eh... na ten zimowy wieczór niech nas 'winko' rozgrzeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i przy okazji wypijemy zdrowie 5 latków!!!!! :BIG::BIG::BIG: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dzisiejsi Solenizanci: JAZZY & JELLY Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jumcia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 deer_1987 napisał(a):A tak przy okazji to strona Twoja jest aktualizowana? Bo Erki nie widze, chyba ze zle szukam :razz: Ani Serka? Oboje sa na stronie. Wchodzisz tak Galerie Psy (lub) suki i tam w odpowiedniej galerii szukasz Kanibaru FROMAJE FRAIS (psy) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (suki). Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/9648/juma1.jpg prowadzisz hodowlę boa :diabloti::diabloti::diabloti:? Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='DuDziaczek']Eh... na ten zimowy wieczór niech nas 'winko' rozgrzeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i przy okazji wypijemy zdrowie 5 latków!!!!! :BIG::BIG::BIG: Ooooo, Mamrot! Dobra rzecz:) Pzdr. Quote
Recommended Posts