Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']U Alicji w Galerii doczytałam, że teraz z automatu ma być 25 postów na stronie (a było prawdopodobnie 10), stąd i mniej stron u wszystkich:)

pzdr.

można sobie było ustawić jak kto chciał , 10, 20 , 40 ...teraz mamy po 25 z automatu .....
a do kalendarzowej wiosny już tylko 110 dni :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak dla mnie nie jest istotne, ile postów mam na stronie. Ważne, aby DGM działa;)

Serio? TYLKO;) 110 dni...? Damy radę...

Pzdr.

kto jak kto ;) ale my nie miały byśmy dać rady ;)

U mnie dziś -8 i słoneczko :multi:

Posted

Wiesz, jak tak czytam wieści na różnych Galeriach i z różnych miejsc w PL, to zima i śnieg idzie z północy. U nas wczoraj było słoneczko (nienienie, nie cały dzień!), a dzisiaj - u Was...;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Okamia - wytrzymasz te 84 dni...?

pzdr.

Nom damy radę xD tak jak już 10 lat z rzędu ;) Piec niby naprawili :P (to u mojego lubego ;) ) Ja w swoich napaliłam na maxa wczoraj a dodatkowo śpię z moim grzejnikiem ekologicznym ;)

[quote name='przeszlus']OJ Okamia miałabyś fajną nocke xP

Wiesz... problem z tym że ja mam fajne nocki... nawet jak napale w piecu na maxa to rano i tak znowu zimno bo w moim pokoju nie mam pieca :/

Po za tym dzisiaj siorki nie miały za bardzo jak wyjść do szkoły z domu tyle śniegu pod drzwiami było ;)

Posted

pozdrawiam Asiaczki z totalnie zasypanego Wrocka ;) po ogrodzie juz nawet psy maja problem z przemieszczaniem się bo toną w białym puchu ;) a autko rano pół godziny odśnieżałam...tyle gego "dziadostwa" w nocy spadło ....wwwwrrrrrrrr

Posted

Dobrze, że chociaż jeszcze net działa...;)
U nas wczoraj było nawet OK. Bo i trochę słonczka było i wiatru jakby mniej...
Ale w nocy zamiotło znowu a teraz - sypie...
3majcie się!

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']u nas mowi ze ok 22 lutego do Malmö przychodzi :D
ja sobie wolę nie robić nadziei że może być wcześniej alebędzie fajnie jak to 110 zmieni się na 80 ;) .... o rany , no przyznam się ...ja już bym chciała wiosnę :lol: