Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm jaka ja jestem nieszczęśliwa. To ja wychodzę do pracy a maż zostaje w domu ale niestety nie jest kogutem domowym (tylko stworzył sobie stanowisko pracy w domu) i nie czeka na mnie ciepły obiadek jak wrócę.

Posted

Uffff, jakos przezyłam wieczorno-nocne spacerosy:0 Co prawda niektórzy mieli inną wizję co do kierunku i tempa spacerków, ale, gdy sól zaczęła włazić w poduszeczki, to humorki minęły;)

Tylko 2 razy miałam dyskusję z właścicielami innych psów, a właściwie to półtora, bo zacisnęłam zęby i.... poszłam dalej...

Psy juz kończą posiłek, dodałam im dzisiaj pulpy buraczanej, która kupiłam na bazarku dogomaniackim. Jedza - jak widzę - bez grymasów i wybierania...

Pzdr.

Posted

Ja teraz puszke hills j/d na stawy znow kupilam dla Niuni, dobrze ze ta karma jest tez w formie puszki bo ten kundel bury to nigdy suchego nie chcial jesc :razz: a tak maja gotowe mieso ze wszystkim co potrzeba w zamrazarce i rozmrazam i podaje :) taki gotowy barf :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Reklamy sa, bo ja nie wykupiłam abonamentu, nie mam takiego zamiaru...

Pzdr.

też nie mam zamiaru nic wykupywać ....trudno , człowiek przyzwyczaja się do wszystkiego ;)

U nas dziś -12 i okropnie mroźny wiatr :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Reklamy sa, bo ja nie wykupiłam abonamentu, nie mam takiego zamiaru...
Pzdr.

No nie, ja tez nie. ale sa wkurzajace.. plus cos znow posty skacza pprzez te reklamy. ogolnie lubie husse - szwedzkie karmy - ale takimi reklamami to robia antyreklame :/

Niunia byla na spacerze wlasnie z sherry i Valterem, chodzi na 4 :multi: Jeszcze niepewnie ale stara sie.

Posted

Alicja napisał(a):
też nie mam zamiaru nic wykupywać ....trudno , człowiek przyzwyczaja się do wszystkiego ;)
U nas dziś -12 i okropnie mroźny wiatr :(

U nas tak było wczoraj:) Dzisiaj to nawet słoneczka na krótko się pojawiło:)

Edit - nie działa multicytat...

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No nie, ja tez nie. ale sa wkurzajace.. plus cos znow posty skacza pprzez te reklamy. ogolnie lubie husse - szwedzkie karmy - ale takimi reklamami to robia antyreklame :/
Niunia byla na spacerze wlasnie z sherry i Valterem, chodzi na 4 :multi: Jeszcze niepewnie ale stara sie.

Co do Husse - to fakt. Dobre psie karmy, dobre kocie żwirki. Lecz, niestety, trochę dla mnie za drogie to wszystko...

Niunia:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co do Husse - to fakt. Dobre psie karmy, dobre kocie żwirki. Lecz, niestety, trochę dla mnie za drogie to wszystko...

Niunia:)

Pzdr.

Z ciekawosci ile chca u Was za karme? bo tutaj to taka srednia cena, tansza na pewno niz purina :diabloti:

Zaraz pokaze 3 zdjecia u mnie :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
jak wstalam rano o 8 :evil_lol: to bylo -13 st
teraz jest -10 st
chyba z Madzia tylko krotkie zakupy zaliczymi bo bardzo nieprzyjemny wiatr wieje

To jest ten wiatr, co był u nas wczoraj;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Elitesse']
Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs779.snc4/65981_135331623183627_100001203714054_219154_1695738_n.jpg

Ależ to pannica, tylko patrzeć a moja będzie mieć takie fotki:-)

[quote name='Savannah']Asiaczku ZDAŁAM dzisiaj! Były znów kompletnie inne zadania, ni z gruszki ni z pietruszki, ale dałam rade, połowę mi się udało zrobić :) I w tym momencie zostało mi skończenie pracy licencjackiej (mam prace cała, tylko zakończenie i wnioski zostały do napisania) i wtedy ją zdaje i mam z głowy szkołę do lutego do obrony....
JAKA ULGA, nie da się tego wyrazić słowami.... :):multi::loveu::cool1::loveu:

Olbrzymie gratulacje!!!!

[quote name='Asiaczek']
http://img508.imageshack.us/i/resizeofimg5968.jpg/"][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/7017/resizeofimg5968.jpg

to dzika róża, te jagódki nie są trujące, jak poprzednie pokazane.
a to drzewo , które tak lubisz Asiu to modrzew:-)
Co do karmy z reklamy, to ja bym nie kupiła, składa się głównie z mączek, ma słaby skład, dla mnie porównywana z Pedigree, czyli nie dla psa , no może na smaczki TYLKO.

Posted

Jest zimno, jest bardzo zimno...
Dlatego poniżej podaję 2 linki, klikając na które CODZIENNIE może pomóc bezdomniaczkom...
Tam nie trzeba się nigdzie logować, wystarczy zrobić Klik...

www.pustamiska.pl

www.szerlok.pl/nakarm_psa/

Na szerloku czeka się jedynie na przyjęcie...trochę to trwa...

No i nie zapominajcie o naszych serduszkach:
www.polskieserce.pl
Tez wystarczy tylko klikac raz dziennie...

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
Ależ to pannica, tylko patrzeć a moja będzie mieć takie fotki:-)
Olbrzymie gratulacje!!!!
to dzika róża, te jagódki nie są trujące, jak poprzednie pokazane.
a to drzewo , które tak lubisz Asiu to modrzew:-)
Co do karmy z reklamy, to ja bym nie kupiła, składa się głównie z mączek, ma słaby skład, dla mnie porównywana z Pedigree, czyli nie dla psa , no może na smaczki TYLKO.

O, właśnie - MODRZEW! Jakoś uciekło mi to z pamięci...

A moim baskom Husse podeszła, smakowała im i jadły nie wybrzydzając...

Pzdr.

Posted

ja jesienia zeszlego roku przez kilka miesiecy karmilam HUSSE
psom baaardzo smakowala, kupy byly super, swietna wspolpraca z lokalnym dystrybutorem ale... cena
mimo ze bylam w klubie to jednak ceny wyzsze niz eukanuby no i eukanuba co rusz robi atrakcyjne promocje a majac kilka psow niestety cena jest dla mnie waznym kryterium