sylrwia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Asiaczku zgodnie z obietnica to jest ta klucha, którą odebrali znajomi na wystawie w Nitrze :) Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Na FB utworzyłam Album ze zdjęciami z wystawy w Nitrze. Jak ktoś chce to tez tam może zajrzeć;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='sylrwia']Asiaczku zgodnie z obietnica to jest ta klucha, którą odebrali znajomi na wystawie w Nitrze :) Jaka cudna pomarszczona Klucha:) I jakie spojrzenie... Jak Fortek na nią zareagował? http://www.legawce.com/images/photoalbum/album_7/gondis.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Czas zacząć myśleć o prezentach pod choinkę dla Naszych Braci Mniejszych. Może na bazarku coś wypatrzycie...? http://www.dogomania.pl/threads/197116-Akcesoria-dla-piesk%C3%B3w-wszystkie-nowe!-dla-Murzynka-do-10-grudnia-godz.22-00/page6 Zapraszam! Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Fortek cieszy michę jak nie wiem, w końcu towarzystwo do zabaw. :) Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Asiaczku jako, że Twoja galeria mocno zawsze oblegana i podglądana pozwolę sobie na wklejenie tu mojego apelu :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WYJĘ O POMOC ! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='sylrwia']Fortek cieszy michę jak nie wiem, w końcu towarzystwo do zabaw. :) O, dwa węgry w domu, to w sam raz dla Ciebie, czy juz za dużo;) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Asiaczku jako, że Twoja galeria mocno zawsze oblegana i podglądana pozwolę sobie na wklejenie tu mojego apelu :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WYJĘ O POMOC ! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT] Widziałam w innej Galerii. Takie "spamy" spokojnie można tutaj wklejać:) Pzdr. Quote
taxelina Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A jak Twoje stadko na snieg reaguje? Masz jakies zimowe widoki dla nas? :razz: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Jak widzą śnieg, to generalnie głupieja...;) A co do fotek sniegowych, to mam, a jakże, tylko czasu - tradycyjnie - nie mam... ale postaram się dzisiaj coś wkleić:) Pzdr. Quote
wejherstaff Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Jak widzą śnieg, to generalnie głupieja...;) A co do fotek sniegowych, to mam, a jakże, tylko czasu - tradycyjnie - nie mam... ale postaram się dzisiaj coś wkleić:) Pzdr. Czekamy ;) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Musze jeszcze parę spraw opędzić i postaram się z tymi fotkami:) Pzdr. Quote
Czoko Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dobrze że działa mi chociaż ostatnia strona i szybka odpowiedź - mogę spokojnie podziwiać najnowsze zdjęcia!!! Galerię już odwiedziłąm tylko się nie wpisałam. Śliczna malutka Kluska z Nitry!!! Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Coś Wam pokażę... Uploaded with ImageShack.us Super, co? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Coś Wam pokażę... Uploaded with ImageShack.us Super, co? Pzdr. O i Serkowy dyplom tez przyszedł, gratulacje. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Tak, jakpisałam, musiałam zamienić CAC z Białego na CAC z Klubowej. dobrze, że miałam ten CAC łódzki "w zapasie"... Jakie błędy w rozliczeniu wystawy były i stąd i opóźnienie i problemy. Ale juz jest wsio OK i dyplomik w naszych łapkach...:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Obiecane śnieżne fotki z wczoraj:) Widok z okna... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Czarne jagoodki pod sniegiem... Jagoodki rosną na krzweie, nie wiem, co to za roslinka... Jagoodek radzę nie próbować;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Fajnie wyglądają z tymi białymi czapeczkami, prawda? Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No jagodkom pasuje snieg :razz: troche Was zasypalo, czekam na dalsze :) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Białe kooleczki, też nie radzę próbować... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I na koniec - czerwone kooleczki... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jakby ktoś nie wiedział, to czerwone kooleczki rosną na drzewie;) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 deer_1987 napisał(a):No jagodkom pasuje snieg :razz: troche Was zasypalo, czekam na dalsze :) To są zdjęcia z wczoraj, dzisiaj nie poznałabyś W-wy i miejsc na fotkach... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Asiaczek napisał(a):To są zdjęcia z wczoraj, dzisiaj nie poznałabyś W-wy i miejsc na fotkach... Pzdr. Widzialam z linka od mamy z tvn warszawa :razz: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Zmarznięte kfffiatuszki... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jakieś takie trawy - nietrawy... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Savannah Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Asiaczku ZDAŁAM dzisiaj! Były znów kompletnie inne zadania, ni z gruszki ni z pietruszki, ale dałam rade, połowę mi się udało zrobić :) I w tym momencie zostało mi skończenie pracy licencjackiej (mam prace cała, tylko zakończenie i wnioski zostały do napisania) i wtedy ją zdaje i mam z głowy szkołę do lutego do obrony.... JAKA ULGA, nie da się tego wyrazić słowami.... :):multi::loveu::cool1::loveu: Quote
Recommended Posts