Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku jako, że Twoja galeria mocno zawsze oblegana i podglądana pozwolę sobie na wklejenie tu mojego apelu :lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]WYJĘ O POMOC !
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='sylrwia']Fortek cieszy michę jak nie wiem, w końcu towarzystwo do zabaw. :)
O, dwa węgry w domu, to w sam raz dla Ciebie, czy juz za dużo;)

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Asiaczku jako, że Twoja galeria mocno zawsze oblegana i podglądana pozwolę sobie na wklejenie tu mojego apelu :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]WYJĘ O POMOC !
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT]

Widziałam w innej Galerii.
Takie "spamy" spokojnie można tutaj wklejać:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak widzą śnieg, to generalnie głupieja...;)
A co do fotek sniegowych, to mam, a jakże, tylko czasu - tradycyjnie - nie mam...
ale postaram się dzisiaj coś wkleić:)

Pzdr.

Czekamy ;)

Posted

Dobrze że działa mi chociaż ostatnia strona i szybka odpowiedź - mogę spokojnie podziwiać najnowsze zdjęcia!!!
Galerię już odwiedziłąm tylko się nie wpisałam.
Śliczna malutka Kluska z Nitry!!!

Posted

Tak, jakpisałam, musiałam zamienić CAC z Białego na CAC z Klubowej. dobrze, że miałam ten CAC łódzki "w zapasie"... Jakie błędy w rozliczeniu wystawy były i stąd i opóźnienie i problemy.
Ale juz jest wsio OK i dyplomik w naszych łapkach...:)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No jagodkom pasuje snieg :razz: troche Was zasypalo, czekam na dalsze :)

To są zdjęcia z wczoraj, dzisiaj nie poznałabyś W-wy i miejsc na fotkach...

Pzdr.

Posted

Asiaczku ZDAŁAM dzisiaj! Były znów kompletnie inne zadania, ni z gruszki ni z pietruszki, ale dałam rade, połowę mi się udało zrobić :) I w tym momencie zostało mi skończenie pracy licencjackiej (mam prace cała, tylko zakończenie i wnioski zostały do napisania) i wtedy ją zdaje i mam z głowy szkołę do lutego do obrony....
JAKA ULGA, nie da się tego wyrazić słowami.... :):multi::loveu::cool1::loveu: