Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:

moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
pewnie to zwykly zbieg okolicznosci, badz tez pech ... co roku jest tak samo a im blizej sylwestra tym bardziej Faza zaczyna sie trzasc ze strachu jak ma isc na spacer :(

To może zmień godziny wychodzenia na spacery...?

Savannah napisał(a):
Niestety musze gdzies sie odstresowac, mam dola...niestety pierwsze podejscie do ekonomii ...falstart, niezdane.. :( i dzisiaj caly dzien placz. coz bylo 10 zadan z kazdego dzialu, nawet nie z mikroekonomii...ironia losu? chyba tak, zwl. ze koles innym daje zaliczenie mimo iz oddadza pusta kartke, ale oni sa w grupie a ja bylam sama... podejscie 2 w poniedzialek, jutro korki... i weekend na dolku :(

Uh.... no nic. Pierwsze koty... Ucz się jutro i w poniedziałek z usmiechem na ustach meldujesz się na egzaminie i.... zdajesz!
Zaciskam:)

Alicja napisał(a):
u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra

Rrrrrany, tragedia...

Darianna napisał(a):
dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają....

O, to tak jak baski:)

Alicja napisał(a):
Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins:

Super!

Tengusia napisał(a):
moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti:

Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;)

Pzdr.

Posted

u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu:

Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;)

Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale tu sie znow rozekrecilo stron :razz:
popieram piekne foty na FB dalas! :loveu:

Dzieki:) A co to rozkręcania Galerii, to ja ostatnio więcej czasu jestem na FB, musze go poznać...

Alicja napisał(a):
witam mroźnie ...-7 na termometrze :roll:

U nas trochę mniej;)

Elitesse napisał(a):
u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu:
Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;)
Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba)

Ja myslę nad tym, czy nie przejść się bez psów i nie porobić trochę śnieżnych fotek... Co prawda nie ma słońca, ale jeszcze sporo nocnego sniegu jest na ulicach. Rano było pięknie:)
Hohoho, Madzia - pannica już:)

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']przejdz sie i porob :razz: a potem sniezne psy nastepnym razem :)Śnieżne psy to porobię, jak Savannah przyjedzie i pomoże...;) Niech no najpierw w poniedziałek zda tę mikroekonomię...

[quote name='DuDziaczek']idz Asiaczku idż, żeby tylko psiury nie były złe :razz:
PS: nie wiem czy ktoś kiedyś widział :eviltong:
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290933090_by_eventer_500.jpg
Psiaki przytuliły się do siebie i .... śpią:)
Pewnie nawet nie zauważą, że mnie nie ma...;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;)

Pzdr.

... ze niby co :hmmmm: ... dzisiaj sie udalo pojsc na spacerek i zrobic wszystko co nalezy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cienka napisał(a):
Jogi zachwycony śniegiem i ciągle piszczy ,że chce na dwór. Pina standardowo zrobić co trzeba i wracać pod kocyk:cool3:

U mnie - bez zbytnich sensacji. Śnieg, to śnieg, nic takiego...

kaskaSz napisał(a):
Witanko niedzielne! Ale mam nadrabiania!

E, nie przesadzaj...

Pzdr.