Tengusia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Alicja napisał(a):Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins: moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti: Quote
wejherstaff Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ale fajnie sie rozwinął temacik miejsko wiejski ;) My co prawda mieszkamy w wielkim domu ale w mieście i na spacerki trza do lasku autkiem :) Ja też chcę na wieś :placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Tengusia napisał(a):pewnie to zwykly zbieg okolicznosci, badz tez pech ... co roku jest tak samo a im blizej sylwestra tym bardziej Faza zaczyna sie trzasc ze strachu jak ma isc na spacer :( To może zmień godziny wychodzenia na spacery...? Savannah napisał(a):Niestety musze gdzies sie odstresowac, mam dola...niestety pierwsze podejscie do ekonomii ...falstart, niezdane.. :( i dzisiaj caly dzien placz. coz bylo 10 zadan z kazdego dzialu, nawet nie z mikroekonomii...ironia losu? chyba tak, zwl. ze koles innym daje zaliczenie mimo iz oddadza pusta kartke, ale oni sa w grupie a ja bylam sama... podejscie 2 w poniedzialek, jutro korki... i weekend na dolku :( Uh.... no nic. Pierwsze koty... Ucz się jutro i w poniedziałek z usmiechem na ustach meldujesz się na egzaminie i.... zdajesz! Zaciskam:) Alicja napisał(a):u nas zacznie sie strzelanie od 4 grudnia ...w sąsiedniej parafii Barbary bedzie odpust :roll: i tak sie to bedzie już ciągło do Sylwestra Rrrrrany, tragedia... Darianna napisał(a):dobrze, że mam psy myśliwskie.... Strzały budzą co najwyżej ich zainteresowanie i chęć pójścia tam, gdzie strzelają.... O, to tak jak baski:) Alicja napisał(a):Ozzy ma takie momenty że jak ktoś strzeli to on dzikim wzrokiem na nas patrzy jakby pytał ....dokopać mu :grins: Super! Tengusia napisał(a):moj Bolus tak ma i przewaznie to wyglada tak ze Faza ciagnie jak najdalej od strzalu a Bolek jak najblizej strzalu dzieki czemu czesto stoje jak sierota po srodku i zastanawiam sie ktorego psa w ktora strone pociagnac :hmmmm: kiedys tak stanelam na srodku ulicy i nie bylam w stanie sie ruszyc bo jeden pies ciagnal w jedna strone a drugi w druga a ja pilnowalam co by jak zawsze w centrum miasta korki byly blokujac przejazd :diabloti: Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;) Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale tu sie znow rozekrecilo stron :razz: popieram piekne foty na FB dalas! :loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 witam mroźnie ...-7 na termometrze :roll: Quote
Elitesse Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu: Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;) Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba) Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 deer_1987 napisał(a):Ale tu sie znow rozekrecilo stron :razz: popieram piekne foty na FB dalas! :loveu: Dzieki:) A co to rozkręcania Galerii, to ja ostatnio więcej czasu jestem na FB, musze go poznać... Alicja napisał(a):witam mroźnie ...-7 na termometrze :roll: U nas trochę mniej;) Elitesse napisał(a):u nas w okolicach 0 i od wczoraj slicznie slonecznie :loveu: Magda i Felka sa zafascynowane sniegiem - dla Feli to pierwszy w zyciu dla Madzi niby nie ale raczej nie pamieta zeszlej zimy ;) Asiaczku - Magda pazdziernikowa ( chyba) Ja myslę nad tym, czy nie przejść się bez psów i nie porobić trochę śnieżnych fotek... Co prawda nie ma słońca, ale jeszcze sporo nocnego sniegu jest na ulicach. Rano było pięknie:) Hohoho, Madzia - pannica już:) Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 przejdz sie i porob :razz: a potem sniezne psy nastepnym razem :) Quote
DuDziaczek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 idz Asiaczku idż, żeby tylko psiury nie były złe :razz: PS: nie wiem czy ktoś kiedyś widział :eviltong: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290933090_by_eventer_500.jpg Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='deer_1987']przejdz sie i porob :razz: a potem sniezne psy nastepnym razem :)Śnieżne psy to porobię, jak Savannah przyjedzie i pomoże...;) Niech no najpierw w poniedziałek zda tę mikroekonomię... [quote name='DuDziaczek']idz Asiaczku idż, żeby tylko psiury nie były złe :razz: PS: nie wiem czy ktoś kiedyś widział :eviltong: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290933090_by_eventer_500.jpg Psiaki przytuliły się do siebie i .... śpią:) Pewnie nawet nie zauważą, że mnie nie ma...;) Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Asiaczek napisał(a): Tengusia, totylko tobie mogło się zdarzyć, tzn. taka sytuacja, że Ty ... na rozstajach;) Pzdr. ... ze niby co :hmmmm: ... dzisiaj sie udalo pojsc na spacerek i zrobic wszystko co nalezy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 No, na rozstajach: jeden pies ciągnie w jedną stronę, a drugi - w drugą:) pzdr. Quote
Cienka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jogi zachwycony śniegiem i ciągle piszczy ,że chce na dwór. Pina standardowo zrobić co trzeba i wracać pod kocyk:cool3: Quote
kaskaSz Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Witanko niedzielne! Ale mam nadrabiania! Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Cienka napisał(a):Jogi zachwycony śniegiem i ciągle piszczy ,że chce na dwór. Pina standardowo zrobić co trzeba i wracać pod kocyk:cool3: U mnie - bez zbytnich sensacji. Śnieg, to śnieg, nic takiego... kaskaSz napisał(a):Witanko niedzielne! Ale mam nadrabiania! E, nie przesadzaj... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Wstawię fotki z Nitry (20.11.2010), gdzie prezentowali się: Ofik, Serek i Felka:) Zdjęcia sa z I dnia (jeżeli nic nie pomyliłam; ale w razie co - Agasia mnie poprawi:) Najpierw Ofik:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Cd. zdjęć Ofika... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Cd. Nitra, 20-21.11.2010 Kanibaru FROMAJE FRAIS vel Serek... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Cd. Nitra 20-21.11.2010, Serek... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 I ostatnie zdjęcie z Nitry - Felka... Uploaded with ImageShack.us Konkurencja, tradycyjnie, będzie w dziale "Basenji na wystawach" w temacie wystawy w Nitrze (20-21.11.2010). Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Serek pieknie sie prezentuje :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Tak, powoli zaczyna łapać, o co chodzi z tymi wystawami;) Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 http://img444.imageshack.us/i/resizeofdsc0087.jpg/ ach...piękny pręgusek ;) Quote
Asiaczek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Na FB utworzyłam Album ze zdjęciami z wystawy w Nitrze. Jak ktoś chce to tez tam może zajrzeć;) Pzdr. Quote
Recommended Posts