Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Agabassku - to jeszcze nie koniec zdjęć... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']A nie można by tak bardziej wirtualnie, co? pzdr.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślę ze tylko wirtualnie wchodzi w rachubę;) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 No, nie wiem, nie wiem. Poświata mieszka nie tak znowu daleko... pzdr. Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']No, nie wiem, nie wiem. Poświata mieszka nie tak znowu daleko... pzdr.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może do tego czasu zapomni:razz: Quote
Poświata Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']No, nie wiem, nie wiem. Poświata mieszka nie tak znowu daleko... pzdr....powiedziałabym, że jak na odległości warszawskie całkiem blisko :evil_lol: i jest zaproszona na mizianie bobasków ... :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Fakt. Ma sporo na głowie: dzieci, mąż, pies, kot, zabawy w szkole, Konrad w wieku dorastania, Gabi w wieku, nie, z Gabi to chyba jeszcze nie ma problemów, spacery, zachody i wschody słońca... co jeszcze...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Poświata']...powiedziałabym, że jak na odległości warszawskie całkiem blisko :evil_lol: i jest zaproszona na mizianie bobasków ... :eviltong: Ale jest szansa, że do czasu miziania babasków zapomni... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 No i dalszy ciąg zdjęć z dzisiejszego spaceru: DGM nie mogłaby się obejść bez zdjęć "żebraków baskowych": Mijanka. Tutaj mamy na zdjęciu również naszą koleżankę z poprzednich spacerków : akitę japońską - Aiko: Prawie siostry... Jakaś kolorowa imprezka: ... i tutaj... .. i tutaj też... ...ooo, i jeszcze tutaj... Cdn. Pzdr. Quote
Jupi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 uwielbiam takie spotkanka i fotki "wielopsiowe":lol: Quote
agabass Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jakaś kolorowa imprezka: ... i tutaj... raczej orgietka Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ale psow na tych polach :crazyeye: prawie jak na wystawie :lol: u mnie jak 1 spotkam na spacerze to juz jest sukces !! Quote
Cerber Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 czesc kochana co tam u Ciebie, baskow i szczeniorkow?:) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Agabass - masz rację. To nie imprezka, to orgia, bo jeden z uczestników ma kaganiec... Elitesse - na Polach Mokotowskich w dni wolne prawie zawsze jest pełno psiaków... Cerber - z nowości - samo dobre! Jupi - cieszę się, że Pan Miaukun (lub Pani Miaukunowa) już jest na świecie! Super informacja!!! Pzdr. Quote
Czoko Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Asiu! Czy One na tamtym zdjęciu "żebrały" od kogoś znajomego czy do obcej osoby tak podeszły? Ja też! Ja też czekam na mizianie ...ale myślę że to jest tak jak z noworodkami....do jakiegoś momentu żadnych wizyt.... Rzeczywiście w niedzielne południe najpierw musiałam spełnić obowiązki rodzinne ze wspólnym spacerem włącznie a dopiero gdy podałam obiad mogłyśmy lecieć na kolejny spacerek...co innego sobota gdy mąż jest i tak zajęty... Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Czoko, a o którym zdjęciu myślałaś? O tym? Jeżeli o tym, to tak. Tutaj jest zupelnie obca dla nas dziewczyna. Była na Polach M. z 2 syberianami. a baski, jak to baski: kobitka miała "coś dobrego" w ręku, to i trzeba się przypomnieć, że one przecie głodne...biedne afrykańczyki... A na tym zdjęciu: Tutaj jest wielbiciel basków (ma w domu jednego pieska z hodowli Ypsylon, już b.starego, bo chyba 11-letniego) i kóry nie mógł wyjśc z podziwu, że baski tak sobie swobodnie biegają, przybiegają na zawołanie i w sumie są inne, niż jego psiak... Aha, i członek fanclubu Żelki. Dlatego ja łapał na innych zdjęciach i zdjęcia "naręczne" są u niego na rękach. Pzdr. Pzdr. Madziasto4 - trudno się połapać, ile i jakich psiaków jest zamieszanych w tę przewalankę... Pzdr. [quote name='_marcel_lo_']madziasto4 fajna fotka :multi: A co Madziasto4 ma do tej fotki? Autorem jest akurat kto inny... I witaj w mojej Galerii! Zapraszam na nowe zdjęcia basków, już dzisiaj! pzdr. Quote
sylrwia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Asiaczek'] Widze, ze Wy macie punkt schadzek przy tej studzience :evil_lol: A te psy o bialej/jasnej siersci to chyba do prania po powrocie z takich psich szaleństw.:diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Fakt, niektóre z psów wyglądały jak "prosiaki błotne", ale za to jakie miały uśmiechnięte pycholki...!!! A studzienka - stały element krajobrazu z Pól Mokotowskich... ale masz oko! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 wpadłam wirtualnie uściskać bobaski i baski z moim syneczkiem KEYem na czele Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Oj, Alu, trochę za wcześnie wpadłaś... Ale dam Wam drinka lub herbatki z cytrynką i poczekacie, co? pzdr. Quote
Iwona&Wiki Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No tak.... i tym sposobem zostałam bez głowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:! to ja też poproszę:eviltong:! A można i jedno i drugie;)? Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Można, można... Już podaję... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Oj, Alu, trochę za wcześnie wpadłaś... Ale dam Wam drinka lub herbatki z cytrynką i poczekacie, co? pzdr.to ja poproszę herbatkę bo antybiotyk zażywam:cool3: Quote
Recommended Posts