Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']No, nie wiem, nie wiem. Poświata mieszka nie tak znowu daleko...
pzdr....powiedziałabym, że jak na odległości warszawskie całkiem blisko :evil_lol: i jest zaproszona na mizianie bobasków ... :eviltong:

Posted

Fakt. Ma sporo na głowie: dzieci, mąż, pies, kot, zabawy w szkole, Konrad w wieku dorastania, Gabi w wieku, nie, z Gabi to chyba jeszcze nie ma problemów, spacery, zachody i wschody słońca... co jeszcze...:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']...powiedziałabym, że jak na odległości warszawskie całkiem blisko :evil_lol: i jest zaproszona na mizianie bobasków ... :eviltong:
Ale jest szansa, że do czasu miziania babasków zapomni...
Pzdr.

Posted

No i dalszy ciąg zdjęć z dzisiejszego spaceru:

DGM nie mogłaby się obejść bez zdjęć "żebraków baskowych":

Mijanka. Tutaj mamy na zdjęciu również naszą koleżankę z poprzednich spacerków : akitę japońską - Aiko:

Prawie siostry...

Jakaś kolorowa imprezka:

... i tutaj...

.. i tutaj też...

...ooo, i jeszcze tutaj...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Agabass - masz rację. To nie imprezka, to orgia, bo jeden z uczestników ma kaganiec...

Elitesse - na Polach Mokotowskich w dni wolne prawie zawsze jest pełno psiaków...

Cerber - z nowości - samo dobre!

Jupi - cieszę się, że Pan Miaukun (lub Pani Miaukunowa) już jest na świecie! Super informacja!!!
Pzdr.

Posted

Asiu! Czy One na tamtym zdjęciu "żebrały" od kogoś znajomego czy do obcej osoby tak podeszły?

Ja też! Ja też czekam na mizianie ...ale myślę że to jest tak jak z noworodkami....do jakiegoś momentu żadnych wizyt....

Rzeczywiście w niedzielne południe najpierw musiałam spełnić obowiązki rodzinne ze wspólnym spacerem włącznie a dopiero gdy podałam obiad mogłyśmy lecieć na kolejny spacerek...co innego sobota gdy mąż jest i tak zajęty...

Posted

Czoko, a o którym zdjęciu myślałaś?
O tym?

Jeżeli
o tym, to tak. Tutaj jest zupelnie obca dla nas dziewczyna. Była na Polach M. z 2 syberianami. a baski, jak to baski: kobitka miała "coś dobrego" w ręku, to i trzeba się przypomnieć, że one przecie głodne...biedne afrykańczyki...

A na tym zdjęciu:

Tutaj jest wielbiciel basków (ma w domu jednego pieska z hodowli Ypsylon, już b.starego, bo chyba 11-letniego) i kóry nie mógł wyjśc z podziwu, że baski tak sobie swobodnie biegają, przybiegają na zawołanie i w sumie są inne, niż jego psiak...
Aha, i członek fanclubu Żelki. Dlatego ja łapał na innych zdjęciach i zdjęcia "naręczne" są u niego na rękach.
Pzdr.
Pzdr.

Madziasto4 - trudno się połapać, ile i jakich psiaków jest zamieszanych w tę przewalankę...
Pzdr.

[quote name='_marcel_lo_']madziasto4 fajna fotka :multi:
A co Madziasto4 ma do tej fotki? Autorem jest akurat kto inny...
I witaj w mojej Galerii! Zapraszam na nowe zdjęcia basków, już dzisiaj!
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Widze, ze Wy macie punkt schadzek przy tej studzience :evil_lol:
A te psy o bialej/jasnej siersci to chyba do prania po powrocie z takich psich szaleństw.:diabloti:

Posted

Fakt, niektóre z psów wyglądały jak "prosiaki błotne", ale za to jakie miały uśmiechnięte pycholki...!!!

A studzienka - stały element krajobrazu z Pól Mokotowskich... ale masz oko!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, Alu, trochę za wcześnie wpadłaś... Ale dam Wam drinka lub herbatki z cytrynką i poczekacie, co?
pzdr.to ja poproszę herbatkę bo antybiotyk zażywam:cool3: