Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
To świetnie, czekamy :) Ja właśnie ustaliłam sobie wstępny kalendarz wystaw na 2011 i jestem przerażona kosztami ;) Będzie trzeba wybierać...

Ja też musze trochę ciąć koszty wystaw, ale każdy sezon zapowiada sie interesująco. A na dodatek im więcej się jeździ, tym na więcej wystaw chciałoby się pojechac, prawda?
Na przykład kiedyś nak jeździłam na SK, to tylko Kosice. Potem Nitra, potem doszedł Presov, Bratysława... eh....szkoda, że portfel taki cieniutki...

agnethka napisał(a):
przecież mamy równouprawnienie ;) hihi

Ooooo, juz Ty mi nie wyskakuj z równouprawnieniem, mądrala...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
i coś do posłuchania. Kto zna j.rosyjski - zrozumie piękno tej piosenki:)
http://www.youtube.com/watch?v=lkiKSifHYYo&feature=related

Piekna :)
[quote name='Asiaczek']
I coś do pośmiania się::evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=TnvZH6ApuVU&feature=related

To wszystko znalazłam na FB:)
Pzdr.
A przygłuchawa babcia jest the best, za każdym razem jak słucham to sie smieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wysłałam zaproszenie na FB ;).

Oj tak nowy sezon wystawowy się zbliża i pojechałoby się gdzie nie gdzie. Zresztą mam dwa psiaki obowiązkowo do wystawienia na przyszły rok. No chyba że dziewczyny poratują budżet domowy szczeniakami (albo chociaż jedna ) to będzie można gdzieś pojeździć. Ale zapowiada się że pierwsza wystawa to chyba jednak będą Katowice.

Posted

wejherstaff napisał(a):
Co za kultura :lol:

Ha, psy górą:)

deer_1987 napisał(a):
No to ja poprosze link do profilu :diabloti:

Wpisz po prostu moje imię i nazwisko (Joanna Groszek-Szymańska)

Błyskotka napisał(a):
Wysłałam zaproszenie na FB ;).
Oj tak nowy sezon wystawowy się zbliża i pojechałoby się gdzie nie gdzie. Zresztą mam dwa psiaki obowiązkowo do wystawienia na przyszły rok. No chyba że dziewczyny poratują budżet domowy szczeniakami (albo chociaż jedna ) to będzie można gdzieś pojeździć. Ale zapowiada się że pierwsza wystawa to chyba jednak będą Katowice.

Zaraz zajrzę na FB.
Tak, my w K-cach też będziemy:)

DuDziaczek napisał(a):
Ehhh rosyjskiego nie bardzo znam to ciężko cos skumać, ale rozmowa superowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Babka jest the best...:)

Pzdr.

Posted

Wkleję na razie jedno zdjęcie suczki z miotu na "L" o imieniu LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI. To miotowa siostra mojej Erki i Sajdusi od jamnicze. Na FB odnalazła mnie hodowczyni z Rosji,która jednoczesnie dała zgode na wykorzystanie zdjęcia:)
Oto LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI.

Uploaded with ImageShack.us

I jest szansa, że będą jeszcze jakieś inne fotki suni:)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No taki domek to fajnie byloby miec.. :loveu: ale to trzeba albo wygrac w totka albo pracowac duzo i nie miec czasu na zajmowanie i podziwianie domu ale chociaz stac na jego utrzymanie..

To ja się wypowiem jako posiadaczka domu. I nie do końca się z tobą zgodzę. Kupiliśmy dom (poł bliźniaka) od dewelopera. Po cenie za metr kwadrat jak za mieszkanie w tych gorszych standardem i lokalizacjom nowych blikach. Nie mieszkamy na jakimś zadupiu tylko przy samej granicy z Gdańskiem (jak się łazi z psami to czasem to nie wiadomo czy już się jest w Gdańsku czy jeszcze w Borkowie:cool3:). TAKŻE NIE ZGODZĘ SIĘ, ŻE DOM TO NIE WIADOMO CO. Dla jasności mamy kredyt na 30 lat (czyli jak większość młodych w tym kraju).

Asiaczek napisał(a):
Już jestem:) I tutaj, i tam, na FB...

Pzdr.

Ja też mam Facebooka zaraz cię znajde :evil_lol:

Posted

Cienka napisał(a):
To ja się wypowiem jako posiadaczka domu. I nie do końca się z tobą zgodzę. Kupiliśmy dom (poł bliźniaka) od dewelopera. Po cenie za metr kwadrat jak za mieszkanie w tych gorszych standardem i lokalizacjom nowych blikach. Nie mieszkamy na jakimś zadupiu tylko przy samej granicy z Gdańskiem (jak się łazi z psami to czasem to nie wiadomo czy już się jest w Gdańsku czy jeszcze w Borkowie:cool3:). TAKŻE NIE ZGODZĘ SIĘ, ŻE DOM TO NIE WIADOMO CO. Dla jasności mamy kredyt na 30 lat (czyli jak większość młodych w tym kraju).

A gdzie ja pisalam ze to nie wiadomo co? :razz: Tutaj sa ogromne ceny za dom, ok 2-3 milionow koron jak ja dostaje 6 tys kr na miesiac a potem nic od stycznia :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
A gdzie ja pisalam ze to nie wiadomo co? :razz: Tutaj sa ogromne ceny za dom, ok 2-3 milionow koron jak ja dostaje 6 tys kr na miesiac a potem nic od stycznia :)

My kasą też nie śmierdzimy bogatych rodziców niestety też nie posiadamy. Po prostu wyznaczyliśmy sobie cel i do niego dążyliśmy. Dużo pracujemy to fakt (praktycznie zawsze jesteśmy w pracy),ale wole to i mój mały ogródek niż prace od 7 do 15 i klaustrofobiczne mieszkanie w bloku.

Posted

[quote name='Cienka']
Ja też mam Facebooka zaraz cię znajde :evil_lol:
Szukałam Tiomka, ale nie znalazłam... Ciebie już nie szukałam...

[quote name='Zuza i Noddy']To ja się tutaj pochwale, dzisiejsza przesyłką

Jeeee, brawo!!!!!!!!!
A u Serka sa jakies problemy z Cajc'em z Białego i musiałam zmienic wniosek na Cajc z Klubowej. I nadal czekam:)

[quote name='Cienka']My kasą też nie śmierdzimy bogatych rodziców niestety też nie posiadamy. Po prostu wyznaczyliśmy sobie cel i do niego dążyliśmy. Dużo pracujemy to fakt (praktycznie zawsze jesteśmy w pracy),ale wole to i mój mały ogródek niż prace od 7 do 15 i klaustrofobiczne mieszkanie w bloku.
Hm, ja w pracy od 81.5 do 16.15 przepracowałam ponad 26 lat...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Szukałam Tiomka, ale nie znalazłam... Ciebie już nie szukałam...

Tomek nie ma Facebooka a mnie ciężko znaleźć bo tytułuje się tylko panieńskim i mam zdjęcie gdzie mało kto mnie rozpoznaje :cool3: