Darianna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To świetnie, czekamy :) Ja właśnie ustaliłam sobie wstępny kalendarz wystaw na 2011 i jestem przerażona kosztami ;) Będzie trzeba wybierać... Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Darianna napisał(a):To świetnie, czekamy :) Ja właśnie ustaliłam sobie wstępny kalendarz wystaw na 2011 i jestem przerażona kosztami ;) Będzie trzeba wybierać... Ja też musze trochę ciąć koszty wystaw, ale każdy sezon zapowiada sie interesująco. A na dodatek im więcej się jeździ, tym na więcej wystaw chciałoby się pojechac, prawda? Na przykład kiedyś nak jeździłam na SK, to tylko Kosice. Potem Nitra, potem doszedł Presov, Bratysława... eh....szkoda, że portfel taki cieniutki... agnethka napisał(a):przecież mamy równouprawnienie ;) hihi Ooooo, juz Ty mi nie wyskakuj z równouprawnieniem, mądrala... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ciekawe... (coś do popatrzenia) Uploaded with ImageShack.us i coś do posłuchania. Kto zna j.rosyjski - zrozumie piękno tej piosenki:) http://www.youtube.com/watch?v=lkiKSifHYYo&feature=related I coś do pośmiania się::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=TnvZH6ApuVU&feature=related To wszystko znalazłam na FB:) Pzdr. Quote
wejherstaff Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Asiaczek'] i coś do posłuchania. Kto zna j.rosyjski - zrozumie piękno tej piosenki:) http://www.youtube.com/watch?v=lkiKSifHYYo&feature=related Piekna :) [quote name='Asiaczek'] I coś do pośmiania się::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=TnvZH6ApuVU&feature=related To wszystko znalazłam na FB:) Pzdr. A przygłuchawa babcia jest the best, za każdym razem jak słucham to sie smieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Tak, babka jest super:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 I jeszcze coś śmiesznego... Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
taxelina Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Już jestem:) I tutaj, i tam, na FB... Pzdr. No to ja poprosze link do profilu :diabloti: Quote
Błyskotka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wysłałam zaproszenie na FB ;). Oj tak nowy sezon wystawowy się zbliża i pojechałoby się gdzie nie gdzie. Zresztą mam dwa psiaki obowiązkowo do wystawienia na przyszły rok. No chyba że dziewczyny poratują budżet domowy szczeniakami (albo chociaż jedna ) to będzie można gdzieś pojeździć. Ale zapowiada się że pierwsza wystawa to chyba jednak będą Katowice. Quote
DuDziaczek Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ehhh rosyjskiego nie bardzo znam to ciężko cos skumać, ale rozmowa superowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 wejherstaff napisał(a):Co za kultura :lol: Ha, psy górą:) deer_1987 napisał(a):No to ja poprosze link do profilu :diabloti: Wpisz po prostu moje imię i nazwisko (Joanna Groszek-Szymańska) Błyskotka napisał(a):Wysłałam zaproszenie na FB ;). Oj tak nowy sezon wystawowy się zbliża i pojechałoby się gdzie nie gdzie. Zresztą mam dwa psiaki obowiązkowo do wystawienia na przyszły rok. No chyba że dziewczyny poratują budżet domowy szczeniakami (albo chociaż jedna ) to będzie można gdzieś pojeździć. Ale zapowiada się że pierwsza wystawa to chyba jednak będą Katowice. Zaraz zajrzę na FB. Tak, my w K-cach też będziemy:) DuDziaczek napisał(a):Ehhh rosyjskiego nie bardzo znam to ciężko cos skumać, ale rozmowa superowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Babka jest the best...:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Wkleję na razie jedno zdjęcie suczki z miotu na "L" o imieniu LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI. To miotowa siostra mojej Erki i Sajdusi od jamnicze. Na FB odnalazła mnie hodowczyni z Rosji,która jednoczesnie dała zgode na wykorzystanie zdjęcia:) Oto LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI. Uploaded with ImageShack.us I jest szansa, że będą jeszcze jakieś inne fotki suni:) Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Super suńka, taka... Piękna. :) Quote
Cienka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 deer_1987 napisał(a):No taki domek to fajnie byloby miec.. :loveu: ale to trzeba albo wygrac w totka albo pracowac duzo i nie miec czasu na zajmowanie i podziwianie domu ale chociaz stac na jego utrzymanie.. To ja się wypowiem jako posiadaczka domu. I nie do końca się z tobą zgodzę. Kupiliśmy dom (poł bliźniaka) od dewelopera. Po cenie za metr kwadrat jak za mieszkanie w tych gorszych standardem i lokalizacjom nowych blikach. Nie mieszkamy na jakimś zadupiu tylko przy samej granicy z Gdańskiem (jak się łazi z psami to czasem to nie wiadomo czy już się jest w Gdańsku czy jeszcze w Borkowie:cool3:). TAKŻE NIE ZGODZĘ SIĘ, ŻE DOM TO NIE WIADOMO CO. Dla jasności mamy kredyt na 30 lat (czyli jak większość młodych w tym kraju). Asiaczek napisał(a):Już jestem:) I tutaj, i tam, na FB... Pzdr. Ja też mam Facebooka zaraz cię znajde :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Cienka napisał(a):To ja się wypowiem jako posiadaczka domu. I nie do końca się z tobą zgodzę. Kupiliśmy dom (poł bliźniaka) od dewelopera. Po cenie za metr kwadrat jak za mieszkanie w tych gorszych standardem i lokalizacjom nowych blikach. Nie mieszkamy na jakimś zadupiu tylko przy samej granicy z Gdańskiem (jak się łazi z psami to czasem to nie wiadomo czy już się jest w Gdańsku czy jeszcze w Borkowie:cool3:). TAKŻE NIE ZGODZĘ SIĘ, ŻE DOM TO NIE WIADOMO CO. Dla jasności mamy kredyt na 30 lat (czyli jak większość młodych w tym kraju). A gdzie ja pisalam ze to nie wiadomo co? :razz: Tutaj sa ogromne ceny za dom, ok 2-3 milionow koron jak ja dostaje 6 tys kr na miesiac a potem nic od stycznia :) Quote
Zuza i Noddy Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To ja się tutaj pochwale, dzisiejsza przesyłką Quote
Cienka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 deer_1987 napisał(a):A gdzie ja pisalam ze to nie wiadomo co? :razz: Tutaj sa ogromne ceny za dom, ok 2-3 milionow koron jak ja dostaje 6 tys kr na miesiac a potem nic od stycznia :) My kasą też nie śmierdzimy bogatych rodziców niestety też nie posiadamy. Po prostu wyznaczyliśmy sobie cel i do niego dążyliśmy. Dużo pracujemy to fakt (praktycznie zawsze jesteśmy w pracy),ale wole to i mój mały ogródek niż prace od 7 do 15 i klaustrofobiczne mieszkanie w bloku. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Cienka'] Ja też mam Facebooka zaraz cię znajde :evil_lol: Szukałam Tiomka, ale nie znalazłam... Ciebie już nie szukałam... [quote name='Zuza i Noddy']To ja się tutaj pochwale, dzisiejsza przesyłką Jeeee, brawo!!!!!!!!! A u Serka sa jakies problemy z Cajc'em z Białego i musiałam zmienic wniosek na Cajc z Klubowej. I nadal czekam:) [quote name='Cienka']My kasą też nie śmierdzimy bogatych rodziców niestety też nie posiadamy. Po prostu wyznaczyliśmy sobie cel i do niego dążyliśmy. Dużo pracujemy to fakt (praktycznie zawsze jesteśmy w pracy),ale wole to i mój mały ogródek niż prace od 7 do 15 i klaustrofobiczne mieszkanie w bloku. Hm, ja w pracy od 81.5 do 16.15 przepracowałam ponad 26 lat... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Darianna napisał(a):Zuzia, ile czasu czekałaś? :D Ostatni CAC Ofika jest z krajowej Warszawskiej... więc długo nie czekała... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Darianna napisał(a):Zuzia, ile czasu czekałaś? :D Względnie niedługo, bo 2 miesiące i ok 2 tygodnie, bo wysyłałam zaraz po warszawskiej wystawie, chyba 11 września. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Uważam, że czas oczekiwania w przypadku zuzki nie jest jakis tragiczny:) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Szukałam Tiomka, ale nie znalazłam... Ciebie już nie szukałam... Tomek nie ma Facebooka a mnie ciężko znaleźć bo tytułuje się tylko panieńskim i mam zdjęcie gdzie mało kto mnie rozpoznaje :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 No własnie. Po nazwisku ciebie tez nie znalazłam, a panieńskiego - nie znam. No to pisz do mnie na FB, czekam. Pzdr. Quote
Recommended Posts