Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Tak, jest, a właściwie był taki bazarek. Dziewczyna zrezygnowała... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Asiaczek']MAM PYTANIE: Czy ktoś z Waszych znajomych zajmuje się sprzedażą kosmetyków ORIFLAME...? Pzdr. Kiedyś się nimi zajmowałam. Obecnie jestem w Avonie. Quote
DuDziaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Asiaczek']MAM PYTANIE: Czy ktoś z Waszych znajomych zajmuje się sprzedażą kosmetyków ORIFLAME...? Pzdr. Moja koleżanka :) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 DuDziaczek napisał(a):Moja koleżanka :) O, bo ja chciałam kilka rzeczy z katalogu nr 16 kupić. Dałoby jeszcze radę? Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):O, bo ja chciałam kilka rzeczy z katalogu nr 16 kupić. Dałoby jeszcze radę? Pzdr. Asiaczku 16 juz nie ma, ale jest 17 może to co chcesz jest w siedemnastym? Quote
Korenia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Asiaczek']MAM PYTANIE: Czy ktoś z Waszych znajomych zajmuje się sprzedażą kosmetyków ORIFLAME...? Pzdr. Jam czasami składam zamówienie;) Katalog 16 jest do 28 listopada :) Tylko ja z Wrocka, także średnio by się opłacało, bo by dojszły koszty przesyłki... Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Śmieję się, że "w następnym wcieleniu" będę miała domek:) Pzdr. [FONT=Comic Sans MS]Skoro można liczyć na realizację w następnym wcieleniu to się tym będę pocieszać :mdrmed:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 DuDziaczek napisał(a):Asiaczku 16 juz nie ma, ale jest 17 może to co chcesz jest w siedemnastym? 16-tka jest do 28 listopada, więc myslałam, że jeszcze jutro można coś zamówić... Korenia napisał(a):Jam czasami składam zamówienie;) Katalog 16 jest do 28 listopada :) Tylko ja z Wrocka, także średnio by się opłacało, bo by dojszły koszty przesyłki... Jak w tej kampoanii nie znajde nikogo z W-wy, to rozglądnę się po Polsce:) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Skoro można liczyć na realizację w następnym wcieleniu to się tym będę pocieszać :mdrmed:[/FONT] Ja tam llicze na moje następne wcielenie i dobrze się z tym czuję;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Hahaha, cudaczek… I ten różowy misiek chyba wcale nie jest taki ciepły… http://img140.imageshack.us/img140/9910/90066438.jpg Pewnie, że na golasa lepiej;) http://img593.imageshack.us/img593/3767/10369273.jpg pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 No właśnie, chyba jakieś inne kolorki poprosimy;) Pzdr. Quote
Korenia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a): Jak w tej kampoanii nie znajde nikogo z W-wy, to rozglądnę się po Polsce:) To jakby co to ja składam zamówienie w sobotę ;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Korenia napisał(a):To jakby co to ja składam zamówienie w sobotę ;) Czyli - jakby co - mogę jutro (tzn. dzisiaj) napisac do Ciebie PW z ewent. zamówieniem...? Pzdr. Quote
Czoko Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Oglądałam Wasze śliczne zdjęcia i z wczoraj i z przedwczoraj!!! Podłamana idę spać - niestety nie mamy siły przekonywania, nie mamy więcej znajomych i już w Sandomierzu przegrywamy 483 : 506... Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Wynik i tak imponujący... ale wygrywa, niestety, tylko jeden... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Wynik i tak imponujący... ale wygrywa, niestety, tylko jeden... Pzdr. ale wygrywa nieuczciwie ... Myślisz ze w 2 wcieleniu jest szansa na domek ;) Quote
Korenia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Czyli - jakby co - mogę jutro (tzn. dzisiaj) napisac do Ciebie PW z ewent. zamówieniem...? Pzdr. W sobotę też możesz napisać jakby co :) bo pewnie wieczorkiem się za to wezmę :) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 agnethka napisał(a):w tym różusiu - Dziunia przesłodko wygląda :D jak dorwe aparat, to jej foto cyknę ;) Dziunia - tak, ale nie Tokaj... Alicja napisał(a):ale wygrywa nieuczciwie ... Myślisz ze w 2 wcieleniu jest szansa na domek ;) A tego to ja juz nie wiem - jeżei chodzi o wygrywanie... Ta, tak. W drugim wcieleniu JEST SZANSA na domek. A jak będzie, to już nie wiemy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Korenia napisał(a):W sobotę też możesz napisać jakby co :) bo pewnie wieczorkiem się za to wezmę :) To w niedzielę będzie czynne? Pzdr. Quote
Korenia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):To w niedzielę będzie czynne? Pzdr. Nie ;) ale ja zamawiam przez internet i odbieram sobie w biurze, jako paczkę ;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 OK, postaram się jutro napisac Ci PW. A teraz spadam, bo w ramach relaksu rozkminiam Facebook;) Pzdr. Quote
taxelina Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Melduje sie z samego rana i ide dalej pakowac wszystkie papiery co beda nam na ostrym dyzurze u weta potrzebne, przed nami ponad 2h droga to trzeba dobrze zapakowac bo nie zdazy sie wrocic po papiery i znow do weta :razz: Milego dnia! Oooo to daj znac na pw jak bedziesz miec Facebook :razz: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Już jestem:) I tutaj, i tam, na FB... Pzdr. Quote
Darianna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dzień dobry Asiaczku, ile godzin dziś spałaś? ;) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Darianna napisał(a):Dzień dobry Asiaczku, ile godzin dziś spałaś? ;) Oj, położyłam się, po powtórce "TzG" na TVN. Ale zupełnie nie mam pojęcia, któa to mogła byc godzina... Wie tylko, że juz niewiele kojarzyłam;) A spałam do 5.37(dokładnie!). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Wczoraj dostałam od Agasi foteczki z Nitry. Postaram się dzisiaj je uporzadkować i wstawic:), bo będe miała troszkę luzu... Pzdr. Quote
Recommended Posts