taxelina Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Asiaczek']Ale ja myslałam, że u mnie wstawisz na potwierdzenie teja śniegowego zjawiska:) Byłam, widziałam... Współczuję Niuni. Nic nie jestem w stanie wymyslec. Tak, jak napisałam Błyskotka - trzeba dobrze dobrac leki. Nie wiem, czy to się leczy zimnem czy ciepłem... Pzdr. No to tez moge cos co nie wstawilam u siebie :D Na razie miala zimne oklady na piete bo ta jest spuchnieta. Wiem ze jakas rehabilitacje mozna wlaczyc ale to dopiero jak pies przestanie miec bol :( Quote
Asiaczek Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Ha, zima jak się patrzy... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Ha, zima jak się patrzy... Pzdr. i nie chce przestac sypac... nastepny wypad to na plaze jak sie uda :) ale pewnie dopiero w piatek. plaza w zimie to cisza spokoj :D Quote
jamnicze Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 U nas na razie pada i pada, i pada, i pada ...... Quote
Okamia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 u nas dzisiaj też śnieg padał xD Kelly szczęśliwa szkoda że sypał taki drobny że od razu sie rozpuszczał :/ Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 U nas pada ale zaraz topnieje ...Ozzy szczęśliwy i mokry ....i brudny :diabloti: Quote
wejherstaff Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A u nas tylko pada, pasa i jeszcze raz pada... deszcz :( W nocy ma poprószyć ;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 deer_1987 napisał(a):i nie chce przestac sypac... nastepny wypad to na plaze jak sie uda :) ale pewnie dopiero w piatek. plaza w zimie to cisza spokoj :DTak, wiem. Pamiętam, że plaża w zimie to super sprawa:) jamnicze napisał(a):U nas na razie pada i pada, i pada, i pada ...... U nas wczoraj tez padał deszcz. Ja się , co prawda, dziwiłam, dlaczego mnie tak głowa boli, szczególnie ppłd. - teraz juz wiem. W nocy napadało śniegu... Okamia napisał(a):u nas dzisiaj też śnieg padał xD Kelly szczęśliwa szkoda że sypał taki drobny że od razu sie rozpuszczał :/ A nie. To u nas jest tez mały mrozik; czułam go na policzkach i tak generalnie "po kościach". Nawet na poranne spacerosy załozyłam czapkę;) Alicja napisał(a):U nas pada ale zaraz topnieje ...Ozzy szczęśliwy i mokry ....i brudny :diabloti: Buuuu, a ja nie wiem, czy moje baski szczęśliwe, bo wcale nie sa mokre a już na pewno nie sa brudne... buuuuuu... wejherstaff napisał(a):A u nas tylko pada, pasa i jeszcze raz pada... deszcz :( W nocy ma poprószyć ;) I jak? Prószyło? Bo u nas nawet sporo posypało:) agnethka napisał(a):skoro tu taka pogodynka, u nas zaczęło sypać, na szczęście póki co to się nie utrzymuje, ale... Elita z Arweną zaczęły już zimowe świrowanie... goopie cieszyć się, że zimno... w Tokaju zaś obudziła się jego afrykańska krew i jak tylko wychyli nos za drzwi, to zaczyna się trząść z zimna... załatwia się ekspresowo i chce wracać... zaś Dziunia - Dziunia to Dziunia, jej nic nie rusza to bezstresowe dziecko :D (sama wiesz..) Hahaha, no to ja dzisiaj z rańca wzięłam baski z zaskoczenia. Co prawda sama się zaskoczyłam, bo nie spodziewałam się, że ten popołudniowy ból głowy to na śnieg:) Pierwszy spacer był bez czapki, ale juz następne dwa - z czapeczką, bo .... zimno w uszy i głowę:) Pzdr. Quote
taxelina Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No sypie i sypie to zimno pewnie, jeszcze nie wiem Valter o 9 wychodzi to zawsze cala trojka wtedy wychodzi :D Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Obecnie to śnieg jest już tylko na samochodach... Pzdr. Quote
wiki4 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Obecnie to śnieg jest już tylko na samochodach... Pzdr. I dachach, ale zawsze coś ;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 wiki4 napisał(a):I dachach, ale zawsze coś ;) Z mojego pierwszego piętra nie widze dachów...;) Pzdr. Quote
wiki4 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):Z mojego pierwszego piętra nie widze dachów...;) Pzdr. Aaa. I pewnie w stolicy to same wysokie budynki :) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Nieeee, moje okolice to tak trochę peryferie W-wy - Mokotów przemysłowy. Niedaleko TVP, Galeria Mokotów, trochę wieżowców. Ale generalnie 3-4 piętrowe budynki... Pzdr. Quote
wiki4 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Tylko pozazdrościć. Najbliższe, takie naprawdę wieżowce, mam chyba w Poznaniu :D Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 A, no i mam sporo zieleni (jak na W-wę, oczywiście!). Mam gdzie pochodzić na spacery z psami, to dla mnie ważne:) pzdr. Quote
wiki4 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Mieszkasz w domku? Z jednej strony zazdroszczę tych wszystkich zabytków, sklepów, ale z drugiej chyba nie potrafiłabym się szybko przestawić :lol: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Nieeeee, mieszkam w 4-piętrowym bloku, bez windy. Ale rzeczywiście mam blisko do wielu punktów... A zawsze chciałam mieszkać w domku... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No taki domek to fajnie byloby miec.. :loveu: ale to trzeba albo wygrac w totka albo pracowac duzo i nie miec czasu na zajmowanie i podziwianie domu ale chociaz stac na jego utrzymanie.. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Śmieję się, że "w następnym wcieleniu" będę miała domek:) Pzdr. Quote
Okamia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nie ma to jak wiara w reinkarnacje :) U nas dzisiaj też mrozik ale bezopadowo narazie ... mam nadzieje że zdążę z sukami na dłuższy spacer jak wrócę ... Choć Nelsona to raczej w zimę woli w domu przebiedować ... Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 MAM PYTANIE: Czy ktoś z Waszych znajomych zajmuje się sprzedażą kosmetyków ORIFLAME...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Okamia napisał(a):Nie ma to jak wiara w reinkarnacje :) U nas dzisiaj też mrozik ale bezopadowo narazie ... mam nadzieje że zdążę z sukami na dłuższy spacer jak wrócę ... Choć Nelsona to raczej w zimę woli w domu przebiedować ... Wiesz, w coś trzeba wierzyć...;) Pzdr. Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Asiaczek']MAM PYTANIE: Czy ktoś z Waszych znajomych zajmuje się sprzedażą kosmetyków ORIFLAME...? Pzdr. widziałam na dogo bazarek kosmetykowy Oriflame Quote
Recommended Posts