Asiaczek Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 gosiaja napisał(a):teraz powinno być ok Tak. Weszłam sobie i pooglądałam. Mam takie pytanie: czy pokrycie samego legowiska jest zdejmowalne i mozna je prac? Bo wypełnienie to pianka, tak? O, i robisz konkurencyjny "swój" kalendarz:) na 2011 r. Pzdr. Quote
gosiaja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 tak gąbka (ta ze spodu) jest wyjmowana ta na bokach jest cienka i szybko schnie mam u tomeckiego jedną stronę w kalendarzu dla chłopaków Quote
taxelina Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Gratulacje! i jutro tez trzymamy, tak? :razz: odbierz pw za 5 minut :evil_lol: Quote
Kisses Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Brawa, znowu Asiaczki poszalały :loveu: Quote
przeszlus Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Teraz przynajmniej się nie zgubiłem :) GRATKI Quote
Błyskotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Gratulacje :). Trzymamy kciuki za jutro i czekamy na wieści :). Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 sylrwia napisał(a):O jacie to Agasia miała kupę roboty. Wcisnełam się z ogłoszeniem u Ciebie bo tu zawsze tłoczno, a na dogomaniaków zawsze można liczyć :) zagłosowane ;) Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No to Asiaczku dziś już Gratulki a jutro znów :kciuki: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Jeszcze co do wczoraj: Ofik na BIS Juniorów w pierwszej dzisiątce!!!!! Lilka - Agasiowa - CAJC, Iane od Irishsetters - r.CACIB, Tichuana (?) - BOB. ale nie pytajcie kto zacz Tchuana - nie kojarzę;) Pzdr. Quote
Darianna Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Tichuana to pewnie seterka angielska :) TICHUANA Magenta In Blue, była na pudle w Kielcach, BOG III. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Wieści z dzisiaj: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG2!!!! Jak napisała Agasia, Serek zajął pierwsze wolne po SH, który w sobotę wziął BIS'a... FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1 CAC, r.CACIB. Czekają na finały... Pzdr. Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Brawo!! Szczególne należą się dla Serka :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 O, tak! Serek dostanie jakieś ekstra smaczki po powrocie:) A i Felusia tez, bo.... skończyła CH.SK:) Pzdr. Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Asiaczek napisał(a):O, tak! Serek dostanie jakieś ekstra smaczki po powrocie:) A i Felusia tez, bo.... skończyła CH.SK:) Pzdr. Aa no tak Felce tez obowiązkowo coś ekstra się należy :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Czekamy jeszcze na wyniki Ofika. Wczoraj chłopak załąpał się do pierwszej dziesiątki na BIS Juniorów, super wynik..... Bo wszyscy wiemy, jak to BIS Juniorów wygląda. A ciekawe, jak dzisiaj:) Pzdr. Quote
przeszlus Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 To teraz nas mozę po informujesz :) Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Chodzi Ci o BIS Juniorów, tak? Zaczne od tego, że jest wszystkie rasowe psy pogrupowane sa w 10 grupach, ponumerowanych od 1 do 10. Na BIS Juniorów wychodzą psy/suki, które mają tytuł Najlepszy Junior lub - gdy nie ma porównania o tytuł Najlepszego Juniora - i pies i suka, które otrzymały ocenę doskonałą i lokatę I. Wychodza najpierw - wg tego klucza, który opisałam wyżej - juniory z gr. I, potem z gr. I i tak aż do 10 grupy. Z najlepszych juniorów grupy I sędzia wybiera od 1 do 3 najładniejszych. I tak z każdej grupy od 1 do 10. W końcu na ringu zostaje coś ok. 20-30 psów i z tej liczby sędzia wybiera 3-4 (w zależności od tego, ile jest miejsc lokatowych; zalezy to od organizatorów). Trudne zadanie... Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]jakie dobre wieści :lol:[/FONT] Quote
przeszlus Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Szczena mi normalnie opada :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]jakie dobre wieści :lol:[/FONT] Oj, tak, super zakończenie sezonu:) przeszlus napisał(a):Szczena mi normalnie opada :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Konkurencje finałowe to ogólnie ciężka sprawa. Z zasady są jakieś pewniaki, w PL np. sa to Siberians Husky. Wydaje mi się, że i basenji tez powoli do tych pewniaków dobijają. Wiadomo, nie zawsze jest tak różowo, ale staramy sie byc zauwazonym.:) Pzdr. Quote
Savannah Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Witamy Asiaczki w niedzielny wieczór! I z marszu gratuluje sukcesów z Nitry! Asiaczku chyba się domyślasz co to za SH wziął BOG? :) ......oczywiście Mumin :) A ja dzisiaj byłam z siostrą na wystawie kotów rasowych jako wystawcy - moja siostra jest posiadaczką 7 miesięcznej kotki rasy Bengalskiej :) urocza kitka :) ale te wystawy kotów to jakaś masakra, jakieś regulaminy, że przed 17.30 wystawy nie można opuszczać (mimo, iż wystawiało się ost. raz do porównania kota o 12...) kompletnie tego nie rozumiem! Jak będę miała od siostry jakieś zdjęcia Kitty wstawię u Ciebie, chciałabyś? A jeśli chodzi o przyjazd to wiesz, że ja bardzo chętnie! może udało by się już w grudniu mam nadzieję, chętnie zobaczę Twoje baski no i przede wszystkim poznam wreszcie Serka! I can`t wait - bo na zdjęciach to istne cud, miód i orzeski!!! :) pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts