Frytela Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 a w ktory dzien są baski? Nam dali greka, zobaczymy ;) Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Baski w Katowicach sa w piątek. A Grek - Makaritis - super!!! Ja byłam nim zachwycona, kiedys nas oceniał w Wilnie. Ciekawe, czy i w Katowicach podczas BIS"a zrobi show... Pzdr. Quote
Frytela Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Baski w Katowicach sa w piątek. A Grek - Makaritis - super!!! Ja byłam nim zachwycona, kiedys nas oceniał w Wilnie. Ciekawe, czy i w Katowicach podczas BIS"a zrobi show... Pzdr. Serio fajny? Jechac i tak mialam a tak mam dodatkową mobilizację :) Szkoda że baski w piątek, ja może z beaglami przyjade, moje rude są w niedziele... Ahhh i dzisiaj się dowiedziałam że płytka dotarła tak więc BAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ :) :) Quote
betka-sp Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 hoho...Asiaczek ju♦z o przyszłym sezonie wystawowym mysli ;)) ...a czasem gdzieś do "Niemiaszków" sie nie wybierasz ??? ;) Quote
Darianna Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 My też mamy tego greka, na co zwraca uwagę i ogólnie jaki jest? Quote
Savannah Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Asiaczku, wielkie gratulacje za ostatnie wyniki z Kielc! A ja witam się, już z Poznania, wreszcie i na zawsze już tak zostanie :)) będzie trzeba się spotkać|! Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Frytela napisał(a):Serio fajny? Jechac i tak mialam a tak mam dodatkową mobilizację :) Szkoda że baski w piątek, ja może z beaglami przyjade, moje rude są w niedziele... Ahhh i dzisiaj się dowiedziałam że płytka dotarła tak więc BAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ :) :) Nie ma sprawy:) betka-sp napisał(a):hoho...Asiaczek ju♦z o przyszłym sezonie wystawowym mysli ;)) ...a czasem gdzieś do "Niemiaszków" sie nie wybierasz ??? ;) O Niemcach tez myslę; mój ewent. wyjazd na wystawę do Niemiec chciałabym ustalić z Katrin. Darianna napisał(a):My też mamy tego greka, na co zwraca uwagę i ogólnie jaki jest? Pan Makaritis to all rounder. Z tego, co pamiętam, to akurat w baskach opisał i niedostatki i zalety każdego mojego psa b.dokładnie. Czyli do basków ma oko. Nie wiem, jak w pozostałych rasach. Lubi ładną prezentację, uśmiech na twarzy. Generalnie to b.energetyczny i optymistyczny sędzia. Jak kazdy Grek:) A że ja mam kilkoro Przyjaciół Greków - to sama wiesz, chemia była;) Na konkurencjach finałowych robi prawdziwy show! W Wilnie parę lat temu, na finałach "leciała" melodia z filmu "grek Zorba" i cała sala zwariowała. Wszyscy się kiwali w rytm melodii, usiłowali tańczyć, klaskali... Aż do tej pory mam dreszcze, gdy to wspominam:) Savannah napisał(a):Asiaczku, wielkie gratulacje za ostatnie wyniki z Kielc! A ja witam się, już z Poznania, wreszcie i na zawsze już tak zostanie :)) będzie trzeba się spotkać|! Ufffff, wreszcie! Strrrraszliwie się cieszę, że JUŻ jesteś:) Nie wiem, dlaczego, ale wydawało mi się, że masz przyjechać w październiku i tak czekałam na info, czekałam, czekałam... A to okazał się listopad:) Jak masz ochotę - przyjeżdżaj do W-wy na kilka dni. Pogadamy, Zobaczysz, w jakiej kondycji sa baski, sprawdzimy, czy nie zapomniałaś, jak się je wystawia;) Daj sygnał:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 No to z okazji powrotu Savannah na Ojczyzny łono - fotki z Kielc:) Serek i Dżezik - porównanie o CACIB i BOS. Serek jest prezentowany przez mnie, a Dżezik - przez Zuzkę:) Uploaded with ImageShack.us Felka na ringu... Uploaded with ImageShack.us ... i na finałach:) Uploaded with ImageShack.us Ofik (Zuzka), Serek (ja), Erka (Błyskotka), Felka (Rafał) - porównanie o BOB'ka:) Uploaded with ImageShack.us Bardzo dziękuję Zuzce, Błyskotce i Rafałowi za pomoc przy prezentacji. Wszystkie zdjęcia z ringu - pani D.M., której dziękuję za możliwość zamieszczenia ich na DGM. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 deer_1987 napisał(a):Cala Banda Asiaczkowych basenji :) Właściwie tak. Bo cała piątka jest, tzn. moje cztery + Ofik. Ale ja go traktuję jak mojego, więc wszystko się zgadza:) agnethka napisał(a):o bosh wszędzie o wystawach gadają, a ja nie wiem kiedy będę miała następną przyjemność biegania po ringu... bu... ;( chyba przestane czytać fora :( Nieeeeeee, nie przestawaj! A na wystawy jeszcze pojeździsz, spox. Wszystko wróci do normy i będzie gites;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Kilka pozowanych z Kielc. Od lewej siedzą;):ja + Felka + Serek + Erka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A teraz Felka i ja... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 U mnie to finanse, bo czas to mam i mogłabym jeździć i co tydzięń, ale... kaska nie rośnie na drzewach. A szkoda... pzdr. Quote
taxelina Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 http://img440.imageshack.us/img440/1688/resizeofimg5728.jpg to jest fajne! Quote
Tengusia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 wlasnie se przypomnialam ze zapomnialam u ciebie zostawic troszke mojej radosci :grins: .................. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 deer_1987 napisał(a):http://img440.imageshack.us/img440/1688/resizeofimg5728.jpg to jest fajne! Widac siwawy juz pyszczek Felci:) Tengusia napisał(a):wlasnie se przypomnialam ze zapomnialam u ciebie zostawic troszke mojej radosci :grins: .................. Wiemy i cieszymy się razem z Tobą:) agnethka napisał(a):ja też czas bym na wystawy znalazła, ale mi pracować dla odmiany nie wolno jeszcze przez rok... a to co dostaję to... lepiej przemilczeć... to nie na zabawę z pieskami. Noooo, mamy drogie hobby... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Cd. fotek z Kielc Erka i ja... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Cd. Jeszcze Erka i ja:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 rozmowa nosem w nos :grins: http://img44.imageshack.us/img44/3043/resizeofimg5701.jpg Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Cos tam sobie szeptałysmy, jak to baby;) Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cóż tam było takiego ciekawego? ; ) http://img809.imageshack.us/img809/334/resizeofimg5617.jpg Ślicznie Wam razem!:loveu: Quote
taxelina Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Na psach takiego koloru jak ona i jak Sherry to az tak tego nie widac jak na Niuni :) Quote
przeszlus Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kobiety to w każdej chwili gadają :) choćby świat się konczył to i tak gadałyby o tym wysokim niebieskookim blondynie Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Cóż tam było takiego ciekawego? ; ) http://img809.imageshack.us/img809/334/resizeofimg5617.jpg Ślicznie Wam razem!:loveu: Chyba jakas zabawka fruwała... jezeli dobrze pamiętam;) deer_1987 napisał(a):Na psach takiego koloru jak ona i jak Sherry to az tak tego nie widac jak na Niuni :) Oj, widac, widac... pyszczek Felki jest już siwawy... przeszlus napisał(a):Kobiety to w każdej chwili gadają :) choćby świat się konczył to i tak gadałyby o tym wysokim niebieskookim blondynie O, i tu masz rację:) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Asiaczek napisał(a):U mnie to finanse, bo czas to mam i mogłabym jeździć i co tydzięń, ale... kaska nie rośnie na drzewach. A szkoda... pzdr. Chyba jak u większości heh witamy w Polsce :placz:. I nie tylko to hobby jest drogie ja mogłabym tyle rzeczy stworzyć a ogranicza mnie budżet już przewietrzyłam szuflady teściowej, kuzynek i nawet paru znajomych moja sztuka to sztuka recyklingu a tu przykład Kolczyki na podkładce filcowej pod meble i jakieś stare wyszperane gdzieś koraliki - już niedługo kolekcja z baskami :evil_lol: Quote
Recommended Posts