Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Baski w Katowicach sa w piątek.
A Grek - Makaritis - super!!! Ja byłam nim zachwycona, kiedys nas oceniał w Wilnie. Ciekawe, czy i w Katowicach podczas BIS"a zrobi show...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Baski w Katowicach sa w piątek.
A Grek - Makaritis - super!!! Ja byłam nim zachwycona, kiedys nas oceniał w Wilnie. Ciekawe, czy i w Katowicach podczas BIS"a zrobi show...

Pzdr.

Serio fajny?
Jechac i tak mialam a tak mam dodatkową mobilizację :)
Szkoda że baski w piątek, ja może z beaglami przyjade, moje rude są w niedziele...

Ahhh i dzisiaj się dowiedziałam że płytka dotarła tak więc BAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ :) :)

Posted

Frytela napisał(a):
Serio fajny?
Jechac i tak mialam a tak mam dodatkową mobilizację :)
Szkoda że baski w piątek, ja może z beaglami przyjade, moje rude są w niedziele...
Ahhh i dzisiaj się dowiedziałam że płytka dotarła tak więc BAAAAAARDZO DZIĘKUJĘ :) :)

Nie ma sprawy:)

betka-sp napisał(a):
hoho...Asiaczek ju♦z o przyszłym sezonie wystawowym mysli ;)) ...a czasem gdzieś do "Niemiaszków" sie nie wybierasz ??? ;)

O Niemcach tez myslę; mój ewent. wyjazd na wystawę do Niemiec chciałabym ustalić z Katrin.

Darianna napisał(a):
My też mamy tego greka, na co zwraca uwagę i ogólnie jaki jest?

Pan Makaritis to all rounder. Z tego, co pamiętam, to akurat w baskach opisał i niedostatki i zalety każdego mojego psa b.dokładnie. Czyli do basków ma oko. Nie wiem, jak w pozostałych rasach. Lubi ładną prezentację, uśmiech na twarzy. Generalnie to b.energetyczny i optymistyczny sędzia. Jak kazdy Grek:)
A że ja mam kilkoro Przyjaciół Greków - to sama wiesz, chemia była;)

Na konkurencjach finałowych robi prawdziwy show! W Wilnie parę lat temu, na finałach "leciała" melodia z filmu "grek Zorba" i cała sala zwariowała. Wszyscy się kiwali w rytm melodii, usiłowali tańczyć, klaskali... Aż do tej pory mam dreszcze, gdy to wspominam:)

Savannah napisał(a):
Asiaczku, wielkie gratulacje za ostatnie wyniki z Kielc! A ja witam się, już z Poznania, wreszcie i na zawsze już tak zostanie :)) będzie trzeba się spotkać|!

Ufffff, wreszcie! Strrrraszliwie się cieszę, że JUŻ jesteś:) Nie wiem, dlaczego, ale wydawało mi się, że masz przyjechać w październiku i tak czekałam na info, czekałam, czekałam...
A to okazał się listopad:)
Jak masz ochotę - przyjeżdżaj do W-wy na kilka dni. Pogadamy, Zobaczysz, w jakiej kondycji sa baski, sprawdzimy, czy nie zapomniałaś, jak się je wystawia;)
Daj sygnał:)

Pzdr.

Posted

No to z okazji powrotu Savannah na Ojczyzny łono - fotki z Kielc:)
Serek i Dżezik - porównanie o CACIB i BOS.
Serek jest prezentowany przez mnie, a Dżezik - przez Zuzkę:)

Uploaded with ImageShack.us

Felka na ringu...

... i na finałach:)

Ofik (Zuzka), Serek (ja), Erka (Błyskotka), Felka (Rafał) - porównanie o BOB'ka:)

Bardzo dziękuję Zuzce, Błyskotce i Rafałowi za pomoc przy prezentacji.
Wszystkie zdjęcia z ringu - pani D.M., której dziękuję za możliwość zamieszczenia ich na DGM.

Cdn.
Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Cala Banda Asiaczkowych basenji :)

Właściwie tak. Bo cała piątka jest, tzn. moje cztery + Ofik. Ale ja go traktuję jak mojego, więc wszystko się zgadza:)

agnethka napisał(a):
o bosh wszędzie o wystawach gadają, a ja nie wiem kiedy będę miała następną przyjemność biegania po ringu... bu... ;(
chyba przestane czytać fora :(

Nieeeeeee, nie przestawaj!
A na wystawy jeszcze pojeździsz, spox. Wszystko wróci do normy i będzie gites;)

pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):

Widac siwawy juz pyszczek Felci:)

Tengusia napisał(a):
wlasnie se przypomnialam ze zapomnialam u ciebie zostawic troszke mojej radosci :grins:
..................

Wiemy i cieszymy się razem z Tobą:)

agnethka napisał(a):
ja też czas bym na wystawy znalazła, ale mi pracować dla odmiany nie wolno jeszcze przez rok...
a to co dostaję to... lepiej przemilczeć... to nie na zabawę z pieskami.

Noooo, mamy drogie hobby...

Pzdr.

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Cóż tam było takiego ciekawego? ; ) http://img809.imageshack.us/img809/334/resizeofimg5617.jpg
Ślicznie Wam razem!:loveu:

Chyba jakas zabawka fruwała... jezeli dobrze pamiętam;)

deer_1987 napisał(a):
Na psach takiego koloru jak ona i jak Sherry to az tak tego nie widac jak na Niuni :)

Oj, widac, widac... pyszczek Felki jest już siwawy...

przeszlus napisał(a):
Kobiety to w każdej chwili gadają :)
choćby świat się konczył to i tak gadałyby o tym wysokim niebieskookim blondynie

O, i tu masz rację:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
U mnie to finanse, bo czas to mam i mogłabym jeździć i co tydzięń, ale... kaska nie rośnie na drzewach.
A szkoda...

pzdr.

Chyba jak u większości heh witamy w Polsce :placz:.
I nie tylko to hobby jest drogie ja mogłabym tyle rzeczy stworzyć a ogranicza mnie budżet już przewietrzyłam szuflady teściowej, kuzynek i nawet paru znajomych moja sztuka to sztuka recyklingu a tu przykład

Kolczyki na podkładce filcowej pod meble i jakieś stare wyszperane gdzieś koraliki - już niedługo kolekcja z baskami :evil_lol: