*anusia&ajlu* Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ale niesamowite wyniki, heh jak zawsze :loveu: ciesze sie razem z wami :) oby tak dalej :) Quote
jamnicze Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Gratki i od nas :) A swoją drogą zastanawiam się w jaki sposób zginął mój post w którym trzymaliśmy kciuki? Na dodatek wydaje mi się, że nie pierwszy raz. Czy Wam też się zdarza, że wasze posty znikają????? Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ale niesamowite wyniki, heh jak zawsze :loveu: ciesze sie razem z wami :) oby tak dalej :) Noooo, młodzież pokazuje pazurki:) [quote name='Alicja']no to wielkie BRAWO :klacz: Dziękować! [quote name='jamnicze']Gratki i od nas :) A swoją drogą zastanawiam się w jaki sposób zginął mój post w którym trzymaliśmy kciuki? Na dodatek wydaje mi się, że nie pierwszy raz. Czy Wam też się zdarza, że wasze posty znikają????? Czasami... ale generalnie - rzadko:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Hmmmm, jeszcze dzisiaj go widziałam jak wchodziłam po południu aby sprawdzić, czy już są wieści. Tyle, że się wtedy nie logowałam Quote
Cerber Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asiaczku ogromne gratulacje i szacunek za wyniki w Kielcach! czapki z głów naprawdę!!! Quote
Elitesse Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 my walczymy jutro....ehm a wlasciwie to dzisiaj... tak sie zastanawiam czy sie klasc bo przed 4 musze wstac coby Tess wyprac i wyspacerowac stado, o 5:30 planujemy wyjazd Quote
Asiaczek Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 jamnicze napisał(a):Hmmmm, jeszcze dzisiaj go widziałam jak wchodziłam po południu aby sprawdzić, czy już są wieści. Tyle, że się wtedy nie logowałam Nie wiem, jamnicze, ostatnio raz miałam taki przypadek... Cerber napisał(a):Asiaczku ogromne gratulacje i szacunek za wyniki w Kielcach! czapki z głów naprawdę!!! Dzięki! Elitesse napisał(a):my walczymy jutro....ehm a wlasciwie to dzisiaj... tak sie zastanawiam czy sie klasc bo przed 4 musze wstac coby Tess wyprac i wyspacerowac stado, o 5:30 planujemy wyjazd No, teraz to moja rada jest już NAPRAWDĘ nieaktualna... 3mam za Was kciuki, pochwalcie sie PO przyjeździe... deer_1987 napisał(a):Gratulacje :loveu: Witaj, dzięki:) Pzdr. Quote
iizolda Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Gratulacje! Asiaczku, a z naszych fotek z "pleneru" nic nie wyszło ? Quote
Asiaczek Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='agnethka']Asiaczku, udało mi się jakoś wyratować kolejne 3 foty :D są u mnie ;) Zaraz do Was wpadnę:) [quote name='iizolda']Gratulacje! Asiaczku, a z naszych fotek z "pleneru" nic nie wyszło ? Właśnie jestem w trakcie przeglądania i porzadkowania zdjęć z Kielc:) I mogę powiedziec, że "coś wszło:) Mam nawet 1 zdjęcie głowy Waszej suczki. Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Kochana, my wróciliśmy "z tarczą", a NIE "na tarczy". "Na tarczy" wracali pokonani... leżeli na swoich tarczach, które miały ich bronić. A "z tarczą" wracali żywi i tarcza była na swoim miejscu, nadal ochraniając właściciela;) Drobny lapsus językowy... pzdr. :ices_bla::modla::modla::wallbash::wallbash::wallbash: no ja jak zwykle jak robie 5 rzeczy na raz to cos "walnę" :grab: jeszcze raz wielkie gratulacje..i chyba nikt nie sądził, że Wasza brygada mogła wrócić pokonana.... i ja tez czekam na fotki :oops::buzi: Quote
jenis Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='kaskaSz']Widzę same dobre wieści! Gratuluje! Dzięki, faktycznie wieści sa dobre:) [quote name='wiki4']Gratulacje Asiaczku ;) Dziekować:) [quote name='betka-sp']:ices_bla::modla::modla::wallbash::wallbash::wallbash: no ja jak zwykle jak robie 5 rzeczy na raz to cos "walnę" :grab: jeszcze raz wielkie gratulacje..i chyba nikt nie sądził, że Wasza brygada mogła wrócić pokonana.... i ja tez czekam na fotki :oops::buzi: Nie ma sprawy:) [quote name='jenis']GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:Witaj i dziękujemy:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 GRATULUJEMY !! :cunao: czekamy na zdjęcia :) Quote
Asiaczek Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Zdjęcia sa ciemnawe, tak jak uprzedzała Frytela, bo większość fotek robiła Frytela i kolega iizoldy... Pzdr. Quote
Cienka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 oj ale jakaś mała fotka by się przydała nawet ja są ciut za ciemne nie będziemy się czepiać Quote
Agappe Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Asiaczek napisał(a): Ale chociaż trochę przywieź;) Pzdr. hah mam ok 400 (tzn na pewno czesc nie nadaje sie do publikacji, ale "troche" chyba mozna ;) ) ah i jak zawsze gratulujemy pięknych wyników!!!! i już nie narzekaj z tą Felką!!! ;) Quote
Dojo Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [FONT=Garamond]HUGE CONGRATS!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Kisses Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ja jeszcze raz gratuluje, dziękuję za pyyyyszne ciasto i miła rozmowę :loveu: Aaa, i śliczny breloczek zbaskiem, już wisi przy kluczach. :razz: Quote
Recommended Posts