Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 3majcie, 3majcie:) Kciuki zawsze mile widziane:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 my również trzymamy kciuki ! :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Powodzenia :kciuki:[/FONT] Quote
DuDziaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asiaczek napisał(a): 3majcie za nas kciuki - będzie Ofik, Serek, Dżez, Erka i Felka + 3 suczki nie z mojej hodowli. prawie sami swoi :lol: czekamy na wieści :) Quote
Cienka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 My też trzymamy (Cienka, Tomecki, Pina i Jogi:cool3:) i czekamy na wieści Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 agnethka napisał(a):i jak? i jak? i jak? Asiaczku, nie miałam jak przyjść do Was po ocenach, bo mój tata dostał pilny telefon z budowy, na której obecnie pracuje i musiał wracać jak najszybciej.. i tak super, że udało mu się wyrwać na wystawe ;) pomimo iż nie spełniłam żadnego dzisiejszego planu ;) hihi... ale będą kolejne wystawy, więc luzik.. Widok Tokaja rekompensuje mi brak mozliwości zrobienia jemu fotek:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 A oto wyniki z CACIB Kielce. Sędzia: Vladimir PISKAY/SK Wysłałam co prawda 2 SMS'y do zielonej, ale widzę, że nie miała czasu wstawić info na DGM. Juz szybciutko uzupełniam:) Jestem baaaaaaardzo zadowolona z wyników; wystawa należała do tych bardziej udanych. A więc, Panowie, Panie...... OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, kl. mł. - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS JUNIOR3!!!!!!:multi::multi::multi: Muszę dodać, że wybory BIS'a Juniorów były poprzedzone wyborami najlepszych 1-3 juniorów w grupach. Ofik "wyszedł" z grupy przy aplauzie widzów (ciekawe, dlaczego?). Potem ci wybrańcy konkurowali między sobą i.... Ofik poszedł jak burza i zajął 3 miejsce:) Cudnie się prezentował, przepięknie biegł.... (schudł ostatnio i to chyba dało mu większy power do biegania. Bieg był dynamiczny, wydajny, po prostu piękny:):loveu: Kanibaru FROMAJE FRAIS, kl.p - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG2!!!!!!! Serek rozpoczął Championat Polski i... Interchampionat:):multi::lol: Na BOG Serek został poprzedzony "tylko" SH. Ładnie się ustawiał, ładnie biegł..... Eh, chce się zyc:) JAZZY BOY Asiaczek FCI, jkl.ch - dosk.1, CAC, r.CACIB:) I dziewczyny:) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI, kl.w - dosk.1, Best Veteran. Niestety, na BIS Weteranów Felka nie została zauważona... troszkę szkoda... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 agnethka napisał(a):wspaniałe wyniki :) gratulacje ;) a jakieś foto Tokaja znajdziesz w moim wątku ;) może wygrzebie jutro cos jeszcze, ale masakryczne mam te halowe fotki ;/ O, to lecę do Was... gosiaja napisał(a):Gratulacje !!!!!!!!!!!!! Dziękować:) Pzdr. Quote
Mudik Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 O to faktycznie udana wystawa , zwłaszcza cieszy sukces Ofika, kolejne pokolenie Asiaczków pokazuje klasę brawo! Najserdeczniejsze gratulacje od Mudikowej i Tulasków! Quote
betka-sp Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asiaczek napisał(a): 3majcie za nas kciuki - będzie Ofik, Serek, Dżez, Erka i Felka + 3 suczki nie z mojej hodowli. Pzdr. 3mamy mocno...powodzenia /i nie dziekuj/ ;) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Mudik napisał(a):O to faktycznie udana wystawa , zwłaszcza cieszy sukces Ofika, kolejne pokolenie Asiaczków pokazuje klasę brawo! Najserdeczniejsze gratulacje od Mudikowej i Tulasków! Hej, dziękujemy:) Tak, dla mnie najwazniejszy jest sukces Ofika, nie mogłam nacieszyć się jego dzisiejszymi wynikami... A w Waszejr asie BOB'ka zgarnął pan z kucykiem i małym dzieckiem na ręku:) Pewnie wiesz,o kim piszę, niestety, nie znam jego nazwiska ani imienia psiaka... agnethka napisał(a):dorzuciałam jeszcze trzy ;) O, super. Może za chwilę tam dotrę:) Ciągle mnie coś zatrzymuje a to telefon, a to stęsknione koty a to baski, równie stęsknione:evil_lol:... Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 hahahah...ledwo przedarłam sie przez temat Wy juz wróciliście "na tarczy" :multi::multi::multi::multi: wielkie gratulacje :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Kochana, my wróciliśmy "z tarczą", a NIE "na tarczy". "Na tarczy" wracali pokonani... leżeli na swoich tarczach, które miały ich bronić. A "z tarczą" wracali żywi i tarcza była na swoim miejscu, nadal ochraniając właściciela;) Drobny lapsus językowy... pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 agnethka napisał(a):tak, tak "na tarczy" to dzisiaj my :D E, Agnethka, nie przesadzaj... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 O, i takie stanowisko lubię;) Pzdr. Quote
Mudik Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A to wiem Asiu to była hodowla Zbyszkowisko , Gosia i Zbyszek z synkiem Patrykiem. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 agnethka napisał(a):no przecież nie będę się przejmować wystawami :D to jest tylko oderwanie się na moment od codzienności - ma być miło ot co ;) Tak jest:) Mudik napisał(a):A to wiem Asiu to była hodowla Zbyszkowisko , Gosia i Zbyszek z synkiem Patrykiem. A, noto OK. Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 GRATULUJĘ :loveu::loveu::loveu: ach te Kielce... mają jednak coś w sobie... :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Jak do tej pory, tfu, tfu, tfu... Kielce i dla nas mają magiczną moc:) Pzdr. Quote
*kleo* Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Serdecznie gratuluję sukcesów w Kielcach :p A ja swoją trasę dziś zrobiłam, pojechałam, wróciłam i stwierdzam, że naprawdę lubię jeździć i zbieram na porządniejszy samochód ;) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Dzięki:) A co do prowadzenia samochodu - baaaaaaardzo dawno nie prowadziłam samochodu, ale jeszcze do tego powrócę:) Pzdr. Quote
Recommended Posts