Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
i jak? i jak? i jak?
Asiaczku, nie miałam jak przyjść do Was po ocenach, bo mój tata dostał pilny telefon z budowy, na której obecnie pracuje i musiał wracać jak najszybciej.. i tak super, że udało mu się wyrwać na wystawe ;) pomimo iż nie spełniłam żadnego dzisiejszego planu ;) hihi... ale będą kolejne wystawy, więc luzik..

Widok Tokaja rekompensuje mi brak mozliwości zrobienia jemu fotek:)

Pzdr.

Posted

A oto wyniki z CACIB Kielce.
Sędzia: Vladimir PISKAY/SK

Wysłałam co prawda 2 SMS'y do zielonej, ale widzę, że nie miała czasu wstawić info na DGM. Juz szybciutko uzupełniam:)
Jestem baaaaaaardzo zadowolona z wyników; wystawa należała do tych bardziej udanych. A więc, Panowie, Panie......

OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, kl. mł. - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS JUNIOR3!!!!!!:multi::multi::multi:
Muszę dodać, że wybory BIS'a Juniorów były poprzedzone wyborami najlepszych 1-3 juniorów w grupach. Ofik "wyszedł" z grupy przy aplauzie widzów (ciekawe, dlaczego?). Potem ci wybrańcy konkurowali między sobą i.... Ofik poszedł jak burza i zajął 3 miejsce:) Cudnie się prezentował, przepięknie biegł.... (schudł ostatnio i to chyba dało mu większy power do biegania. Bieg był dynamiczny, wydajny, po prostu piękny:):loveu:

Kanibaru FROMAJE FRAIS, kl.p - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG2!!!!!!!
Serek rozpoczął Championat Polski i... Interchampionat:):multi::lol:
Na BOG Serek został poprzedzony "tylko" SH. Ładnie się ustawiał, ładnie biegł.....
Eh, chce się zyc:)

JAZZY BOY Asiaczek FCI, jkl.ch - dosk.1, CAC, r.CACIB:)

I dziewczyny:)
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CAC, CACIB, BOS.

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI, kl.w - dosk.1, Best Veteran.
Niestety, na BIS Weteranów Felka nie została zauważona... troszkę szkoda...

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
wspaniałe wyniki :) gratulacje ;)
a jakieś foto Tokaja znajdziesz w moim wątku ;)
może wygrzebie jutro cos jeszcze, ale masakryczne mam te halowe fotki ;/

O, to lecę do Was...

gosiaja napisał(a):
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!

Dziękować:)

Pzdr.

Posted

O to faktycznie udana wystawa , zwłaszcza cieszy sukces Ofika, kolejne pokolenie Asiaczków pokazuje klasę brawo! Najserdeczniejsze gratulacje od Mudikowej i Tulasków!

Posted

Mudik napisał(a):
O to faktycznie udana wystawa , zwłaszcza cieszy sukces Ofika, kolejne pokolenie Asiaczków pokazuje klasę brawo! Najserdeczniejsze gratulacje od Mudikowej i Tulasków!

Hej, dziękujemy:) Tak, dla mnie najwazniejszy jest sukces Ofika, nie mogłam nacieszyć się jego dzisiejszymi wynikami...
A w Waszejr asie BOB'ka zgarnął pan z kucykiem i małym dzieckiem na ręku:) Pewnie wiesz,o kim piszę, niestety, nie znam jego nazwiska ani imienia psiaka...

agnethka napisał(a):
dorzuciałam jeszcze trzy ;)

O, super. Może za chwilę tam dotrę:) Ciągle mnie coś zatrzymuje a to telefon, a to stęsknione koty a to baski, równie stęsknione:evil_lol:...

Pzdr.

Posted

Kochana, my wróciliśmy "z tarczą", a NIE "na tarczy".

"Na tarczy" wracali pokonani... leżeli na swoich tarczach, które miały ich bronić. A "z tarczą" wracali żywi i tarcza była na swoim miejscu, nadal ochraniając właściciela;)
Drobny lapsus językowy...

pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
no przecież nie będę się przejmować wystawami :D
to jest tylko oderwanie się na moment od codzienności - ma być miło ot co ;)

Tak jest:)

Mudik napisał(a):
A to wiem Asiu to była hodowla Zbyszkowisko , Gosia i Zbyszek z synkiem Patrykiem.

A, noto OK.

Pzdr.

Posted

Serdecznie gratuluję sukcesów w Kielcach :p

A ja swoją trasę dziś zrobiłam, pojechałam, wróciłam i stwierdzam, że naprawdę lubię jeździć i zbieram na porządniejszy samochód ;)